• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo vermek için tavsiye istiyorum.

sirlipirlantaa

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013
77
3
18
Diğer
Her yil yaza yaklasim kendimi kotu hisettiyorum kilomdan dolayi. Herkez istedigini alip giyerken ben hep kapatmak zorunda kaldim kendimi..bazen eski arkadaslarim ile bile bulusmak istemiyorum..milleten kacar oldum. 27 kilo vermek istiyorum..bana ne tavsiye edersiniz hem icimi ve disimi temizlemek icin? ayda 3-5 kilo versem iyidir..zaten yavas vermek daha saglikli. Oz guven kazanmak istiyorum...esim beni kotu hisettirmez kiloluyum diye. Ama ben kendim icin yapmak istiyorum bunu...insallah bu sene benim senem olur.

benim de 27 kg fazlam var ama ben ona 30 diyorum bende 3 gündür diyetteyim bakalım kaç gün sürecek diyetim eşime dahi söylemedim diyette olduğumu :2:

benim de 27 kg fazlam var ama ben ona 30 diyorum bende 3 gündür diyetteyim bakalım kaç gün sürecek diyetim eşime dahi söylemedim diyette olduğumu :2:

bende aynen ne esime nede aileme soyledim. supriz olsun istiyorum kendileri fark etsin istiyorum :) ne zaman diyet yapiyorum desem maf ediyorum diyetimi. bol sans!

Bende 30kg vermem gerekio. 90 + kilodayim. 93 felan galiba. Tartim bozuldu alana kadar tartilamicam. 2gundur Dikkat ediyorum.beraber zayiflayalimmi kizlar. ?

kızlar ben hamilelikten şüphelendim ara verdim test yaptım değilmişim boşuna bozmuşum neyse çarşam ba gününden sonra tekrar başlıyacağım nasipse yazarım

Back
X