Konuyu açtığım günden beri diyetimi aralıksız sürdürdüm. Şekeri ve tuzu azalttım hatta bazen hiç kullanmadım. 7'den sonra sadece kahvaltılık gevrek yiyorum, o da gece yemek yeme alışkanlığımı tamamen kesemediğim için... Sonuç olarak 2 kilo verdim ancak göbeğim bana mısın demiyor. Olduğu gibi duruyor yerinde. İyice kafama takmış durumdayım, mekik çekmekten göbeğimde izler çıkmaya başladı. Kızartmayı, hamur işlerini, yağlı yiyecekleri de tamamen kesmiş durumdayım.
Neden gitmiyor bu göbek, içime çekerek yürümekten bıktım
Madem sen de kilo vermek istiyorsun, kilo vermek için yaptıklarımı anlatayım. Belki sende de işe yarar. Çalışıyorsan sabah kahvaltılarını asla aksatma. Ama çalışmıyorsan bazı günler kahvaltı yapma. Öğle saatlerinde 3 ceviz, 1 de erik ye. Bol su iç. Akşam yemeklerinde közlenmiş kırmızı biberin üzerine sarımsaklı yoğurt dök, biraz da zeytinyağı gezdir üzerinde.. Bunun yanında bolca salata ye. Ama salatayı da az zeytinyağlı ve az tuzlu (hatta tuzsuz) olarak hazırla. Geceleri yemek yeme alışkanlığın varsa benim gibi kahvaltılık gevrek yiyerek geçiştir. Yatmadan önce en az 40-45 mekik çek. Kızarmış yiyeceklerden, salam-sucuk-sosis benzeri işlenmiş etlerden, aşırı yağlı ve salçalı yemeklerden,hazır yiyecek ve içeceklerden uzak dur. Her gün koşuya çık. Dışarıda koşamıyorsan, evinizin antresi uzunsa orada koş. Bir de haftada en az bir gün ızgarada balık ye (tavsiyem palamut).
Bu şekilde biraz "ot" gibi yaşayarak kilo verdim ben :/