• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo vermek istiyorum yardmm..

sossy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
190
0
0
Ankara
arkadaşlar bu ara işten çıktığım için evdeyim ve sürekli yiyorum hareket yok yani eski hostes olduğumdan kilom gayet iyiydi şimdi ise giderek kilo alıyorum ve ruhsal sorunlardan dolayı yemeye içmeye verdim kendimi bir baktm 62 kilo olmuşum boyum 1.70 eskiden 56 kiloydum en fazla 57 olurdum ,sinirlerim çok bozuldu ne yapıcağımı bilmiyorum,vücudumu hiç beğenmiyorum ..

merahaba arkadaslar sena ben bugun bu site ilk günüm sabahtan beyri inceliyorum ve cok begendim.. benim de problemim kilodan yana çalşıyorum sekreterim sürekli yiyorum 56 kiloyum baana da yardımcı olursanız sevinirim yardım taleplerinizi bekliyorum

Merhaba
Aynı boydayız ama ben 68 kiloyum. Yaşını yazmamışsın ama eğer şok diyetler yapmadıysan metabolizmanı bozma derim.
tavsiyem kalori diyeti yapman. Yani kendine özel diyet hazırla ne istersen ye ama 1100 kaloriyi geçme inanılmaz sağlıklı ve rahat. Ben çikolata bile yiyorum.
Örn: Sabah 1 yumurta domates salatalık bir dilim kepek ekmeği az peynir 350 kalori

ara 2 diyet bisküi 35 kalori

Öğlen bol salata ızgara yada haşlanmış tavuk 250

Ara 1 meyve 80 kalori

Akşam Haşlanmış Sebze (lahana karnıbahar brokoli ) bir kase yoğurt 250 kalori

gece 1 meyve 80 kalori

1085 kalori acıkma yok bir ayda birazda sporla ayda 3-5 kilo garanti. (günde 8 bardak Suyu unutma)

Menüyü hergün değiştirebilirsin. Çikolata makarna pasta ne istersen ye ama kalorisine bak ve kendine dürüst ol. Bir porsiyon su böreği 900 kalori onu yersen geriye 200 kalori kalıyor tüm gün için seçimin ona göre yap. Seni doyuracak sağlıklı kalori olarak az ve sevdiğin şeyleri seçmeni tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Merhaba
Aynı boydayız ama ben 68 kiloyum. Yaşını yazmamışsın ama eğer şok diyetler yapmadıysan metabolizmanı bozma derim.
tavsiyem kalori diyeti yapman. Yani kendine özel diyet hazırla ne istersen ye ama 1100 kaloriyi geçme inanılmaz sağlıklı ve rahat. Ben çikolata bile yiyorum.
Örn: Sabah 1 yumurta domates salatalık bir dilim kepek ekmeği az peynir 350 kalori

ara 2 diyet bisküi 35 kalori

Öğlen bol salata ızgara yada haşlanmış tavuk 250

Ara 1 meyve 80 kalori

Akşam Haşlanmış Sebze (lahana karnıbahar brokoli ) bir kase yoğurt 250 kalori

gece 1 meyve 80 kalori

1085 kalori acıkma yok bir ayda birazda sporla ayda 3-5 kilo garanti. (günde 8 bardak Suyu unutma)

Menüyü hergün değiştirebilirsin. Çikolata makarna pasta ne istersen ye ama kalorisine bak ve kendine dürüst ol. Bir porsiyon su böreği 900 kalori onu yersen geriye 200 kalori kalıyor tüm gün için seçimin ona göre yap. Seni doyuracak sağlıklı kalori olarak az ve sevdiğin şeyleri seçmeni tavsiye ederim.

günde 8 değil 18 bardak su içmeli,en az 2 saat spor yapmalı..sanırım sen sadece yemeyi eksilterek kilo vermek istiyorsun..yazdığın diyeti ben 1 yıl önce denedim ama kansızlık oldu bu yüzden bıraktım ve sizide uyarmak istedim.bu sayede 1 ayda rahat rahat 5 kilo verirsiniz metabolizmanızda sorun yoksa..

arkadaşlar bu ara işten çıktığım için evdeyim ve sürekli yiyorum hareket yok yani eski hostes olduğumdan kilom gayet iyiydi şimdi ise giderek kilo alıyorum ve ruhsal sorunlardan dolayı yemeye içmeye verdim kendimi bir baktm 62 kilo olmuşum boyum 1.70 eskiden 56 kiloydum en fazla 57 olurdum ,sinirlerim çok bozuldu ne yapıcağımı bilmiyorum,vücudumu hiç beğenmiyorum ..

hemen benim açtığım karbonhidrat diyetine bakıosun canımmm http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yontemi-karbonhidrat-diyeti.html#post21981248 kesnlikleee zayıflcksnnn öpüldn

merhaba:3:
boyunuza göre kilonuz ideal sınırlarda aslında takıntı edecek bir durum yok ama illa ki ben zayıflamalıyım diyorsan sana diyet günlüğü açmanı tavsiye ederim ki biz orada bir aile gibiyiz ve birbirimize destek olarak yediklerimize yorum yaparak kendimizde otokontrolü sağlıyoruz
hem yeni seyler de öğreniyoruz birbirimizden
tavsiye ederim
eğer günlük açmaya karar verirsen sıkı bir takipçin olabilirm:)
oyle şok diyetler yapıp da metabolizmanı bozma derim
sevgiler...:16:

günde 8 değil 18 bardak su içmeli,en az 2 saat spor yapmalı..sanırım sen sadece yemeyi eksilterek kilo vermek istiyorsun..yazdığın diyeti ben 1 yıl önce denedim ama kansızlık oldu bu yüzden bıraktım ve sizide uyarmak istedim.bu sayede 1 ayda rahat rahat 5 kilo verirsiniz metabolizmanızda sorun yoksa..

Öncelikle geçmiş olsun. Hiçbir diyetisyen diyete başlarken spor vermiyor.
Benim diyetimde tavuk et balık sebze meyve herşey var tabii sporda. Spor yaparken içtiğim suyu saymıyorum ben zaten onu mecburen içiyorsun. Yediklerinizi azaltmadan kilo vermek diye birşeye ben inanmıyorum. Günde 2 saat spor için benim vaktim yok maalesef.

merhaba:3:
boyunuza göre kilonuz ideal sınırlarda aslında takıntı edecek bir durum yok ama illa ki ben zayıflamalıyım diyorsan sana diyet günlüğü açmanı tavsiye ederim ki biz orada bir aile gibiyiz ve birbirimize destek olarak yediklerimize yorum yaparak kendimizde otokontrolü sağlıyoruz
hem yeni seyler de öğreniyoruz birbirimizden
tavsiye ederim
eğer günlük açmaya karar verirsen sıkı bir takipçin olabilirm:)
oyle şok diyetler yapıp da metabolizmanı bozma derim
sevgiler...:16:

canım geliyorum o halde oraya:)aslında cnım çok değil biliyorum ama benim kemiklerim ince olduğu için biraz kilo alsam kötü duruyor ,bide zyıflığa alıştım 17 yşımdan beri 50 li kilolardaydım şimdi tartıya çıktım 62 yi göünce şok oldum mallesef canım aç geziyorum başka çerem yok.

limon detoxsunu onerırım sana ben bır kere yaptım ıkıncı ye yapıyorum zayıflamakla bırlıkte vucuttakş butun parazıtlerıde temızlıyor yılarca olmıycak seyler kulandım hıc bırı bu kadar etkılı olmadı zayıflamak ısteyenlere onerırım ben kucuk cocukla yapabılıyorsam herkez yapabılır cok kolay :)

Back
X