Kilo vermem durdu..Ne yapabilirim ?

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.416
43.904
798
kilo vermem durdu ne yapabilirim ya 66 da kaldım sinir oluyorum en az vermem gereken br 6 kilom daha var. spor yapamıyorum bacaklarımdan operasyon geçirdim zorlamamam gerek.

posalı sebze tüketmenin sindirimi zor olduğunu duymuştum. bu da fazla kalori yaktırıyormuş. ne tür bi diyet yapıyodunuz?

evde ne varsa diyeti yapıyorum

:)
o zaman netten sindirimi zor sebzeleri araştırın. içlerinde dolabınızda olanlar varsa 1 -2 gün sırf onla beslenin su tüketiminizide arttırın eğer değişiklik olmazsa bi kaç günde bi tekrarlayın

artısı olur derken brde eksi yönde etki yaparsa oda var

posa derken kalori olarakta düşük olan sebzelerden bahsettim. bunun yerine gidip sürekli meyve yerseniz kilo bile alabilirsiniz çünkü meyve şekeri o kadarda masum değil :)

Bende daha yeni diyet konusu actim.
Oraya bakin ...
Hafta da 2 gün 500 kalori ile besleniyorsunuz diger günler normal...
Belki isinize yarar....

cnm yememenin faydası olmuyo daha çok artıyo benimde kilo vermem durdu :( ekmek hiç yemiyorum kilo verdircek şeyler yiyorum ama veremiyorum

cnm yememenin faydası olmuyo daha çok artıyo benimde kilo vermem durdu :( ekmek hiç yemiyorum kilo verdircek şeyler yiyorum ama veremiyorum
ben br kaç gndr bozdum diyeti hemen hemen arefe den beri ama hiç br şekilde kilo da almadım vermedim de yarından itibaren daha dikkatli olacağım

Ogun atlarsaniz yaglanma yapar, 2 gun protein diyeti yapip sonra normal diyetinize geri donebilirsiniz... Ya da sebze diyeti gibi 2 gunluk ogunleri gecistirmeden yapilan diyetlerden yapabilirsiniz... ideal kilonuza donene kadar 2 gunluk diyetler ve sonra saglikli en az 6 ogunlu beslenme duzeninize donun bence.

Evet ben öle yptım zaten 1 buçuk hafta falan protein yedim 68 kiloydum 4 kilo verdim sonra normal diyetime döndüm şimdi ne alıyorum ne veriyorum hala 64 üm :1:

Ogun atlarsaniz yaglanma yapar, 2 gun protein diyeti yapip sonra normal diyetinize geri donebilirsiniz... Ya da sebze diyeti gibi 2 gunluk ogunleri gecistirmeden yapilan diyetlerden yapabilirsiniz... ideal kilonuza donene kadar 2 gunluk diyetler ve sonra saglikli en az 6 ogunlu beslenme duzeninize donun bence.
bakalım dneeyeceğim de ben öğrenciyim daha aparetif şeyler olsa keşke. okula giderken yanımda götüreblcğim

Back
X