ama öyle kendine hiç iyi yapmıyorsunöyle demeyin kızlar inanın 3 aydır gunde 1 elmayla geciriyorum gunumu hatta su saat oldu hala ağzıma 1 bardak su almadım ama gelin görünki 3 kilo almısım şaşırıyorum kendime gunde sadece 1 ögün yiyorum oda zorla canım istemiyor aclık hissetmiorum hiç metabolizmam durmus sanırım
ya ben aslında bu gibi diyetlere karşıyım.bir günü sadece aynı besinlerle geçirmek.
evet kilo verdiriyor.ama bi zamandan sonra hemen geri alınıyor o kilolar.
zamanında bende denemiştim.
sağlıksız bence.
ama öyle kendine hiç iyi yapmıyorsun
yemek yemedikçe metobolizman yavaşlıyor
diyetisyenler 2-3 saatte bir az az yiyin diyorlar
sen az yediğin için yediğin şeyler hemen yağ olarak sana geri dönüyor
haklısın canım ama ne yapayım canım istemio o 1 elmayı bile zor yiyorum inan
Buna bir çözüm bulmalısın.
Hem kilo alırsın hem de sağlığın bozulur Allah korusun.:1no2:
Kızlar teyzem verdiği 17 kilodan sonra kilo vermesi durmuştu ve arkadaşından duyduğu bi yöntemi uyguladı 1 hafta sonra 5 kilo vermişti sonrada kaldığı yerden devam etti.Şimdi ben başladım aynı diyete 3.günündeyim ve 4kilo verdim belki işinize yarar.
1. gün sadece LİGHT SÜT
2.gün sadece HAŞLANMIŞ PATATES
3.gün sadece YEŞİL ELMA
4.gün sadece HAŞLANMIŞ TAVUK
5.gün sadece SU
Evet biraz zorluyo ama inanın dayanabilirsiniz.Bunları sınırsız yiyebilirsiniz fakat o gün onun dışında başka birşey yememeniz gerekiyor.Hepimize Allah kolaylık versin.. :)kaydirigubbakcemile2
merhaba...öyle demeyin kızlar inanın 3 aydır gunde 1 elmayla geciriyorum gunumu hatta su saat oldu hala ağzıma 1 bardak su almadım ama gelin görünki 3 kilo almısım şaşırıyorum kendime gunde sadece 1 ögün yiyorum oda zorla canım istemiyor aclık hissetmiorum hiç metabolizmam durmus sanırım
merhaba...
günde 1 elme yada 1 ögünle kilo almanız gayet normal . çünkü o yediginiz vucud tarafından direk dapoya atılıyor kıtlık piskolajisi ile hatta vucudunuzyeni yag hücreeri üretüyor . aç kaldıgıiçin ....:1no2:üzgünüm . kilo vermek istiyorsanız aç kalmak deyilde yemek yemeniz lazım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?