Kilo :((

senin adına sevindim arkadaşım gözün aydın ozaman:34::34:

ayy 2 sene oncesine gittim konunuzu okurken..
insanin aklinda kilo vermek oldugu zaman surekli kafasinda ne zaman yemek yesem sorusu oluyor. Kiloya taktikca daha cok yemegi dusunuyorsun.
kisir dongu gibi.. kilo vermeye calistigim donemlerde manti, borek, kek, pasta, kurabiye falan yaptigimi bilirim. cunku surekli aklim yemekteydi. ne zaman koyverdim gitti hicccc biri kalmadi. baska sorunlari dert ettigimde yemek falan aklima gelmedi :37: bi ara ancak midem guruldamaya basladiginda yemek yedigim oluyordu. sanirim bu is beyinde bitiyor. surekli yemegi, diyeti, kilonuzu dusunmeyin. isterseniz kalori hesabi yapin. kendinize saat koyun, ornegin aksam 8 den sonra hicbirsey yemeyecegim falan gibi. ise yarayabilir :emir_bebek:

ayy 2 sene oncesine gittim konunuzu okurken..
insanin aklinda kilo vermek oldugu zaman surekli kafasinda ne zaman yemek yesem sorusu oluyor. Kiloya taktikca daha cok yemegi dusunuyorsun.
kisir dongu gibi.. kilo vermeye calistigim donemlerde manti, borek, kek, pasta, kurabiye falan yaptigimi bilirim. cunku surekli aklim yemekteydi. ne zaman koyverdim gitti hicccc biri kalmadi. baska sorunlari dert ettigimde yemek falan aklima gelmedi :37: bi ara ancak midem guruldamaya basladiginda yemek yedigim oluyordu. sanirim bu is beyinde bitiyor. surekli yemegi, diyeti, kilonuzu dusunmeyin. isterseniz kalori hesabi yapin. kendinize saat koyun, ornegin aksam 8 den sonra hicbirsey yemeyecegim falan gibi. ise yarayabilir :emir_bebek:

:9: bende dıyetteyım ve aklımda sureklı acaba ne yesem sorusu var :9:

aynı dert bendede vr yaza ıkı tane kuzen düğünü varr ve ben bu halde hiç biyere gıtmek ıstemıyorumm uzerıme bişi yakıştıramıyorum 7buçuk ay önce doğum yaptım hamıleleğimde 9 kılo aldımm süreklide yattım okadar aldımm ama benım hemlilelik öncesı kılom vardı çünkü pkoluyumm ister istemez kullandığım ilaçlardan falan kılo alıyordum şimdi ilaç kullanmıyorum ama yınede kılo veremıyorumm sadece aç kaldığımla kalıyorumm halsızlık bitkinlik kılolar hep aynı yerde duruyorr bu arada doğum sonunda aynı hafta 10 kılo verdım yanı kılolarımın doğumlada alakası kalmadı ama ben hala kıloluyumm ve napıcam bilmıyorum doktora gıtme ımkanımda yokk zaten pek guvenmıyorumda güvenmediğim doktor değil kendıme olan güvenım yok doktor bana liste verıcek ben evde istedımı yıcem kafada bitir dıyorlar benım kafamda bıtmıyorr çok çirkin hissedıyorum kendımı. pkolu olduğumdan bılıyorumki düzensizliklerım dvm edıcek ve ben yıne ılaç kullanmak zorunda kalıcam dahada kılo alıcamm sonumu düşünemıyorum artıkk :14::14::14::14:

Evet gerçekten de herşey kafada bitiyor.Ben de şimdi diyete başladım inşallah vericem kiloları.Benimde vazgeçmek istediğim çok zaman oluyor ama o zamanlar şunu düşünüyorum.Şuan vazgeçersem gene kilo almaya devam edicem.90 olucam 1000 olucam ve bu iş gittikçe büyüyecek.Şimdi kilo vermem kolayken bunu yapmalıyım yoksa ilerleyince hiç yapamam diyorum ve vazgeçiyorum.Bende yapı itibariyle hiç zayıf olamadım.Doğumlarda üstüne eklenince 80 i buldum.Sende başatabilirsin bir yerlerden başla bence.Başlamadan asla bilemezsin.

Back
X