Kilo :((

Yok canım o değil benim dediğim.Google da yaz bak görürsün ayak hareketleri tarzında bir alet.

Ama senin sorunun yemeyle alakalıymış yani yukarıda öyle görünüyor. Kırmızı et çok kalorili. Sabah kıymalı yumurta akşam haşlama yersen 100 ü bile görürsün canım ya… tok kalarak hem de sütünü etkilemeden sağlıklı beslenirsen halledersin bu işi.

arkadaşım istersen önce bir doktora git gerekli bir tahlilerini yapsınlar anne tarafımda derdi bizim ailede şeker yok diye dogru anne ve babalarında yok ama babasının babasından gelme mesela sende sık acıkmanın yanı sıra halsizlik,yorgunluk,sık sık idrara çıkma,ciltte kuruluk aşırı derecede susama gibi belirtilerden birileri var mı acaba yada iş yaparken çabuk yorulurmusun nefesin kesilirmi anında eger bu belirtilerde varsa bir doktora git aç karnına bir tahlil yaptır yada yaralarının geç iyileşmi ve bulanık görme gibi belirtiler varmı

Son düzenleme:
Kızlar şeker testi yaptırıcamda aç karna mı gitmem lazım.Eğer öyle bir zorunluluk yoksa şimdi gidicem.

Kızlar şeker testi yaptırıcamda aç karna mı gitmem lazım.Eğer öyle bir zorunluluk yoksa şimdi gidicem.

açık şekerini ayrı tokluk şekerini ayrı ölçüyolar bence ölçüyolarda bi de insülin direncine baktır en önemlisi o, aile doktorun varsa tahlileri nasıl yaptırmalıyım diye sor bence

Ama senin sorunun yemeyle alakalıymış yani yukarıda öyle görünüyor. Kırmızı et çok kalorili. Sabah kıymalı yumurta akşam haşlama yersen 100 ü bile görürsün canım ya… tok kalarak hem de sütünü etkilemeden sağlıklı beslenirsen halledersin bu işi.

Evet canım sade sporla olacak iş değil benimki kesinlikle yememide düzene sokacağım.Benim basenim çok var o aleti onun için istiyorum.

Aç karnına gitmen gerek arkadaşım çünkü sen ilkez yaptıracagın için yükleme de yaparlar yükleme yaparken sana şekerli su içiriyorlar

O zaman ben yarın sabah aç karna direk gideyim sağlık ocağına.Doktorumla görüşüp yaptırayım yarın.

O zaman ben yarın sabah aç karna direk gideyim sağlık ocağına.Doktorumla görüşüp yaptırayım yarın.

Yaptır arkadaşım bir an önce çünkü hem açlık kan şekeri hem de tokluk kan şekeri çok önemli yaptırınca sonucunu paylaşırsın inş çıkmaz arkadaşım

Yaptır arkadaşım bir an önce çünkü hem açlık kan şekeri hem de tokluk kan şekeri çok önemli yaptırınca sonucunu paylaşırsın inş çıkmaz arkadaşım

paylaşırım tabiki siz bu kadar yardımcı oldunuz bana.Başlamaya teşvik ettiniz teşekkür ederim herkese.

​doktora gittin mi arkadaşım şeker tahlilini yaptırdın mı merak ettim yaptırdın mı diye

​doktora gittin mi arkadaşım şeker tahlilini yaptırdın mı merak ettim yaptırdın mı diye

Sabah niyetlendim gitmeye hazırlandımda kızı yolladım okula.Sonra eşimle oturdum kahvaltı ettim.Unuttum bir an aç olmam gerektiğini yedim.Yarın gideceğim artık.İlgin için teşekkür ederim :)

Yeliz_nur canım bugün öğleden sonra gittim sonucu almaya.Herşeyim normalmiş.Şeker kolesterol kansızlık hiçbirisi yok.O konuda sağlıklıymışım :)))

Ben de doğum yapalı 11 ay oldu, 62 kiloyla hamile kalıp 92 kiloyla doğuma girdim, şu an 77 kiloyum, yavaş veriyorum ama veriyorum, çok takmamak lazım, ben taktıkça acıkıyordum, hatta doğumdan sonra 76 ya inip süt olsun diye yiyerek 82 ye çıkmıştım, sonra aylarca veremedim... son 2 aydır veriyorum

Ben de doğum yapalı 11 ay oldu, 62 kiloyla hamile kalıp 92 kiloyla doğuma girdim, şu an 77 kiloyum, yavaş veriyorum ama veriyorum, çok takmamak lazım, ben taktıkça acıkıyordum, hatta doğumdan sonra 76 ya inip süt olsun diye yiyerek 82 ye çıkmıştım, sonra aylarca veremedim... son 2 aydır veriyorum

Bende şimdi arkadaşların desteğiyle diyete başladım.Azim yaptım istediğim kiloya ulaşacağım.Tabi ben herkes gibi az yemiyorum çünkü emziriyorum ve bebeğim memeyi seven bir çocuk.Az yediğim zaman süt hemen azalıyor,haliyle de bebeğim gece boyu huzursuz olup duruyor.Şimdi en azından kola cips gibi abur cuburları almıyorum 1 haftadır.Ayrıca da önceki gibi çayı çok şekerli içmemeye başladım,tatlıları kestim.Yediğim porsyonları biraz azalttım.Bakalım inşallah istediğim kiloya ulaşabilirim.

Bende şimdi arkadaşların desteğiyle diyete başladım.Azim yaptım istediğim kiloya ulaşacağım.Tabi ben herkes gibi az yemiyorum çünkü emziriyorum ve bebeğim memeyi seven bir çocuk.Az yediğim zaman süt hemen azalıyor,haliyle de bebeğim gece boyu huzursuz olup duruyor.Şimdi en azından kola cips gibi abur cuburları almıyorum 1 haftadır.Ayrıca da önceki gibi çayı çok şekerli içmemeye başladım,tatlıları kestim.Yediğim porsyonları biraz azalttım.Bakalım inşallah istediğim kiloya ulaşabilirim.

ben de emziriyorum, kızım memeye çok düşkün, doğru düzgün ek gıda almıyor sürekli emmek istiyor, o yüzden çok sıkı diyet yapamıyorum ama abur cuburu kesmek bile çok farkediyor.

ben de emziriyorum, kızım memeye çok düşkün, doğru düzgün ek gıda almıyor sürekli emmek istiyor, o yüzden çok sıkı diyet yapamıyorum ama abur cuburu kesmek bile çok farkediyor.

Benim kızımda çok ek gıda yemiyor.Abur cubur bile çok farkettiriyor haklısın.

aynı dert bendede vr yaza ıkı tane kuzen düğünü varr ve ben bu halde hiç biyere gıtmek ıstemıyorumm uzerıme bişi yakıştıramıyorum 7buçuk ay önce doğum yaptım hamıleleğimde 9 kılo aldımm süreklide yattım okadar aldımm ama benım hemlilelik öncesı kılom vardı çünkü pkoluyumm ister istemez kullandığım ilaçlardan falan kılo alıyordum şimdi ilaç kullanmıyorum ama yınede kılo veremıyorumm sadece aç kaldığımla kalıyorumm halsızlık bitkinlik kılolar hep aynı yerde duruyorr bu arada doğum sonunda aynı hafta 10 kılo verdım yanı kılolarımın doğumlada alakası kalmadı ama ben hala kıloluyumm ve napıcam bilmıyorum doktora gıtme ımkanımda yokk zaten pek guvenmıyorumda güvenmediğim doktor değil kendıme olan güvenım yok doktor bana liste verıcek ben evde istedımı yıcem kafada bitir dıyorlar benım kafamda bıtmıyorr çok çirkin hissedıyorum kendımı. pkolu olduğumdan bılıyorumki düzensizliklerım dvm edıcek ve ben yıne ılaç kullanmak zorunda kalıcam dahada kılo alıcamm sonumu düşünemıyorum artıkk :14::14::14::14:

Back
X