Kilo :((

Sen birden kestin sanırım şekeri.Bende çok içmem,içtiğim zamanda açık içerim zaten.Kimisi teker teker azalt diyor şekeri kimisi birden kes diyor.Hangisi iyi bilemedim ben?

Yeterki şekeri kes canım nasıl olduğu fark etmez :)

Hemde bebeğin 8 aylikmis.. Ek gıdaya başlamıştır... Hemen şimdi basliyosun..
Sakın abur cubur yeme... Heleki kola... İcindeki alkol emzirdigin bebegede geçiyor
Bunu sakın unutma... Koladan mideni bulandir bence.. Netten biraz araştırma yapman yeterli

evet canım büyüdü 8 aylık zayıflamam için yeterli bir süre.İş bende bitiyor ama karar verdim bir yerlerden başlıycam böyle olmuyor her yerim aldı başını gidiyor.

Bende de mide fıtığı ve gastrit var bende çok yediğimde kötü oluyorum ama gene de yiyorum işte.:26::26:

Gazı cabası, bogazıma birsey taklıyor gibi olurdu nefes almamı bile engellerdi benim, midem tas kesilirdi aynen dedigin gibi ona ragmen bende yiyordum. Ramazan da baklava almıstık 1-2 tane yemistim nasıl bir yanmaysa gece yarısı uykumdan uyandırmıstı beni, midem bogazıma kadar yanıyordu. Sen zararlı alıskanlıklarını bırak inan o bile farkettirecek.

Kaç kiloydun canım sen??? Birde ben beslenme tekniklerini hiç bilmiyorum sen neler yapıyorsun

100 kgnun ustunde gırdım doguma onu soylıyeyım :9: ayyy utandım :9:
valla ne beslenmesı tatlım evımde yenı yemek pısmeye basladı ama ben 4 yıl kadar once ekmegı tamamen cıkardım hayatımdan o yuzden zorlanmadım sanırım sebzeyı cok severım sebze yapıyorum et yemıyorum yedıgım en fazla tavuk cıgerı az yagda bol domates bıberle sotelenmıs yanında salata kkoca bır kase yerım
lste kolayı bıraksam tam super olacak beslenme teknıgı bende zor bıraz cunku ben evlenmeden 1 yıl once 115 kgdum evlenırken 70 ha o kgyu az yıyerek verdım ve hergun yuzerdım aralık ayının basına kadar denıze gırdım ama kasmadım ekmek harıc herseyı yedım az sımdı yıne 70 olsam cıllop gıbı olucamda 13 kg nasıl verılır kı :50:

valla ne beslenmesı tatlım evımde yenı yemek pısmeye basladı ama ben 4 yıl kadar once ekmegı tamamen cıkardım hayatımdan o yuzden zorlanmadım sanırım sebzeyı cok severım sebze yapıyorum et yemıyorum yedıgım en fazla tavuk cıgerı az yagda bol domates bıberle sotelenmıs yanında salata kkoca bır kase yerım
lste kolayı bıraksam tam super olacak beslenme teknıgı bende zor bıraz cunku ben evlenmeden 1 yıl once 115 kgdum evlenırken 70 ha o kgyu az yıyerek verdım ve hergun yuzerdım aralık ayının basına kadar denıze gırdım ama kasmadım ekmek harıc herseyı yedım az sımdı yıne 70 olsam cıllop gıbı olucamda 13 kg nasıl verılır kı :50:

Canım sende gelsene.. Hem bak biz aynı ayın annesiyiz :) ayrıca onca kilo vermişsin tekrar niye veremeyesinki
Herkesten daha güzel zayiflarsin

Bende sebzeyi sevmiyorum ben devamlı et yiyorum.Sabahları kıyma kavurması akşamları haşlama.ben nasıl kilo vereyim böyle :1::1:

Bende sebzeyi sevmiyorum ben devamlı et yiyorum.Sabahları kıyma kavurması akşamları haşlama.ben nasıl kilo vereyim böyle :1::1:

:1: bende nefrt edıyorum o derece :9: ama otu copu koy baklava gıbı gelır banaa
ben seker tuketmıyorum hıc kola harıc tabı :9:

Sen birden kestin sanırım şekeri.Bende çok içmem,içtiğim zamanda açık içerim zaten.Kimisi teker teker azalt diyor şekeri kimisi birden kes diyor.Hangisi iyi bilemedim ben?

Ben birden kestim canım, hala sasırıyorum kendime cünkü alıskanlıklarımdan kolay kolay vazgecemem..

Protein iyidir aslında ama ızgarası :)
Benim erkek arkadasım strese girince asırı yer tokken bile 1,5 ekmek döner yemis bir gün, duyunca deliye döndüm ne yapıyorsun sen kendine gel diye? En son 90 kiloları görmüstü boyu da cok uzun degil 1,75.
Stresi atlattı, bide simdi aile ile tanısma davaları cıkınca diyete basladı.
Kızıyormus kendine ne vardı o kadar yedin diye?:1:
6 günün sonunda gördügüm de göbek baya kücülmüstü.

Canım bende de bölgesel yağlanma mevcut zaten.Mesela üst bölgemde birşey yok.Bende en büyük dert basen problemim var.Onun için leg magic diye bir alet var onun siparişini vericem bölgesel onu çalışıcam tabi yapabildiğim kadar spor ve şu sıralar karın bölgemde biraz büyümeye başladı onun için mekik mi iyi gelir ki?.Yattığım zamanda yerden kalkamıyorum ki :1::1::1::1:

Leg magic dediğin aletin bir benzeri bende var. Eğer düşündüğüm şeyse. Titreşimle zayıflatma geyiği mi?
Hiç tavsiye etmiyorum. 10 dk dayanabilen baba yiğit tanımıyorum o alete. Acayip kaşındırıyor. Dayanamıyorsun. O yüzden sonuç alamadım ben. Sadece bazen düşük ayarda sırt masajı için kullanıyorum.

80kiloda pilates yapmamalisin diye biliyorum bizim salonda almiyorlar yani.
Emzirme donemi en rahat kilo verilen donemmis emzirmek ciddi kalori harcatiyormus bunu kullanmalisin bence. Bi kac hafta ekmegi ve abur cuburu azaltirsin. Alistiktan sonra yeme miktarini duzenlersin daha sonra da durumdu kofteydi bunlari minimuma indirirsin. Gunde 3 ana ogun 2-3de aralarda yersen faydasi olur bence.

Leg magic dediğin aletin bir benzeri bende var. Eğer düşündüğüm şeyse. Titreşimle zayıflatma geyiği mi?
Hiç tavsiye etmiyorum. 10 dk dayanabilen baba yiğit tanımıyorum o alete. Acayip kaşındırıyor. Dayanamıyorsun. O yüzden sonuç alamadım ben. Sadece bazen düşük ayarda sırt masajı için kullanıyorum.

Yok canım o değil benim dediğim.Google da yaz bak görürsün ayak hareketleri tarzında bir alet.

Back
X