Jinekoloji Kilodan dolayı mı gebe kalamıyorum?

haklısın aslında kendim iki kere gittim ama yeterli şeylere bakılmadı eşimde dışardan bakınca saglıklı duruyor diye baştan savma iş yapmış olduk

haklısın aslında kendim iki kere gittim ama yeterli şeylere bakılmadı eşimde dışardan bakınca saglıklı duruyor diye baştan savma iş yapmış olduk
Anladım da bu işler dışardan bakmayla olmaz tam teşşekkullu konturolden geçmek lazım. Devlet hastaneleri fazla ilgilenmiyor. Bana da hersey normal dediler rahim filmi bile istemediler ben kendim gittim özelde çektirdim bir tupum kapalı çıkmıştı. Eşimde sperm testi verdi ona da normal dediler. Özele tubbebek yaptırmak için gittik sayı ve ileri hareket düşük dediler.

Başka bir sorun vardır kilo harici.Kiloluların birçoğunda polikistik var asıl hamile kalamama nedeni o.110 kilo 1.55 boyunda arkadaşım hamile kaldı evlendiğinin7.ayında.Tabi kilolusun çocuğun olmaz laflarını o da çok işitti 7 ayın içinde.Demek ki engel kilo değil.Bu arada hamile kaldığında 36 yaşında idi.İkinci çocuğunu da 39 yaşında yaptı.Hee kilolu olmak iyi mi?Elbette değil hamilelik şekeri çıktı her iki gebeliğinde de annelik iç güdüsüyle sanırım ömründe yapmadığı diyetleri yaptı en tuhafı 110 kiloyla hamile kaldı doğuma 90 kiloyla gitti.Siz ve eşiniz kilodan bağımsız her testi yaptırın bence

Yıllardır bu süreçlerden geçen biri olarak söylüyorum ki kesinlikle glutensiz beslenin faydasını göreceksiniz

Ben burdaki insanları anlamıyorum yapılan yorumlara inanılmaz şaşırıyorum acaba sosyal medya diye mi ? Herkesin kimliği acık şekilde yazılı değil mi diye merak ediyorum yorumlar çok acımasızca .evet kilolu olabilirsin kendine daha dikkat etmelisin . Doktor sende bir problem yoksa eşinde doktora gitsin canım umarım en yakın zamanda istediklerine kavuşursun

çok teşekkür ederim ❤ bende burdaki hanımlara hep şaşırıyorum ama burdaki kadarda hızlı cevap alamıyorum maalesef

çok teşekkür ederim ❤ bende burdaki hanımlara hep şaşırıyorum ama burdaki kadarda hızlı cevap alamıyorum maalesef
Evet haklısın . Sende yine yokta yinede pat pat söylememek gerekiyor diye düşünüyorum, daha nazik olmak gerekiyor. Bu arada bende hamile kalmak için çabalıyorum umarım en yakın zamanda ikimizde istediğimize kavuşuruz

Kiloyla ilgisi yok kilolu çok fazla insan hamile kalıyor sadece kilolu hamile kalmak hamilelikte de kilo alındığından ve gebelikte olası komplikasyonlara karşı riskli olabiliyor. Amh mutlaka baktırın ama ben sizde bir sorun olduğunu sanmıyorum. Düzenli korunmasız 8 ay ilişkiden sonra bile hamile kalma olasılığınız %70. Ben 1 sene 4 ay bekledim sağlıklı gebelik için herkesin değişiyor. 2 seneye kadar normal karşılanıyor. Tez zamanda güzel haberler alın inşallah

Yo var vücuttaki yağ dokusu endokrin organdır hem hormonları hem rahim içini hem yumurtlamayı etkiler bu bilimsel ve tıbbi bi görüş binlerce araştırma var o kadar insan boşuna bunları yapmış. Obez insan hamile kalamaz demiyorum böyle bi durum yok ama bu konu yüzünden kısırlık çeken çok kadın var önce kilo verilmeli. Ki malesef kadın bedeni bazen böyle bunu ihmal ederse ilerde üzülebilir boş ver yaaa demeyle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…