Senin kendini beğenmn önemli millete nedaha önce bi konu anlatmıştım bana bi görücü çıkmıştı onu istemedim diye sen önce bi zayıfla öyle koca bul gibi şeyler söylemişti. bikaç gün önce eski sevgilim watsaptan yazdı. belinay çok kilo almışsın zayıfla yoksa kocan seni aldatır. Allahım bende mi bi sorun var yoksa bütün manyaklar beni mi buluyo. kilom 67 boyum 165 bilmiyorum o kadar da bi kilom yok ama çok kafaya taktım kaç gündür
evli de değilim zaten şimdiden dert olmuş :)Desene benim kocam beni aldatıyorda haberim yoktakma böyle şeyleri öyle abartılıcak bi kilon yok
bende 38 giyiyorum alt bazen 40 oluyoBoy ve kilodan ziyade yag onemli.ben 165 boy 67 kilo ikrn 38 giyerdim
daha önce bi konu anlatmıştım bana bi görücü çıkmıştı onu istemedim diye sen önce bi zayıfla öyle koca bul gibi şeyler söylemişti. bikaç gün önce eski sevgilim watsaptan yazdı. belinay çok kilo almışsın zayıfla yoksa kocan seni aldatır. Allahım bende mi bi sorun var yoksa bütün manyaklar beni mi buluyo. kilom 67 boyum 165 bilmiyorum o kadar da bi kilom yok ama çok kafaya taktım kaç gündür
Eeee sorun ne! Balik etliyim fistik gibiyim de:)bende 38 giyiyorum alt bazen 40 oluyo
evet hele eski sevgilimin var zaten kocam beni aldatırmış sanki bütün kilolular aldatılıyodaArkadaslara katiliyorum adamlar sacmalamislar size bunu diyenlerin bariz kuyruk acisi var.
Kilolu deyince ben de baya obez sanmistim cok da fazlan yokmus.
Ahh ahh bir zamanlar ben de 60li kilolardaydim oyle cok kilolu gorunmuyordum
ona gel evlenelim desem gelir ama :)Bu kiloyla kocan seni aldatir. (Yani kica bulursun diyor)....bari koca bulamazsin desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?