kilolar bu kadar önemli mi

belinay24

sen varsan heryer huzur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
365
163
23
daha önce bi konu anlatmıştım bana bi görücü çıkmıştı onu istemedim diye sen önce bi zayıfla öyle koca bul gibi şeyler söylemişti. bikaç gün önce eski sevgilim watsaptan yazdı. belinay çok kilo almışsın zayıfla yoksa kocan seni aldatır. Allahım bende mi bi sorun var yoksa bütün manyaklar beni mi buluyo. kilom 67 boyum 165 bilmiyorum o kadar da bi kilom yok ama çok kafaya taktım kaç gündür

kilolu değilsindir sanmıyorum birazcık fazlan var o kadar sağlık açısından problem olmaz yalnızca görüntü olarak çok az sıkıntı yaratır sana sende o halde 7 kiloyu yok et düz 60 yap diyenler baksın kalsın ayrıca kilo çok önemli olmaz sevince

Senin kendini beğenmn önemli millete ne

Konunuzu biraz hatırlıyorum. Size bunları söyleyen kişilerin herhalde yapacak işleri yok canları sıkılıyor ki size takılıyorlar.

Tabii ki de kilonun bence hiçbir önemi yok hatta kilolu bayanlar bence çok tatlı ve sempatik oluyorlar. Bu arada sizinde aşırı bit kilonuz da yokmuş...

Sana böyle diyenler açık sözlü değil patavatsızlık yapmışlar. Uygun bir dille söyleyebilirlerdir. Seni kafamda canlandırabiliyorum. Ablam 1.60 boyunda 68 kiloydu ve kilo göbek kısmında toplandığı için kilolu görünüyordu. Kıyafet konusunda sıkıntı çektiği için kilo vermeye başladı. Bu durumdan sende şikayetçiysen ufak detaylarla kilo verebilirsin. Şuan kilolu değilsin ama önlemini şimdiden al.

gerçekten sevdiğinde evlenmeyi engellemez elbette ama hiç bir erkek verilmiş kilolara da hayır demez çünkü fiziksel görünüm onlar için önemli ve bunu kafaya takıyorlar fazlalıklarını ver yaklaşık 6 - 7 kilo kadar vee balıketi ol bencee

insanların bakışları bile değişiyor.

Arkadaslara katiliyorum adamlar sacmalamislar size bunu diyenlerin bariz kuyruk acisi var.
Kilolu deyince ben de baya obez sanmistim cok da fazlan yokmus.
Ahh ahh bir zamanlar ben de 60li kilolardaydim oyle cok kilolu gorunmuyordum

Arkadaslara katiliyorum adamlar sacmalamislar size bunu diyenlerin bariz kuyruk acisi var.
Kilolu deyince ben de baya obez sanmistim cok da fazlan yokmus.
Ahh ahh bir zamanlar ben de 60li kilolardaydim oyle cok kilolu gorunmuyordum
evet hele eski sevgilimin var zaten kocam beni aldatırmış sanki bütün kilolular aldatılıyoda

Tv'deki diziler, reklamlar, billboardlardaki hatunlar, ünlü markaların mankenleri modelleri hep 'güzel kadın aşık olunabilecek kadın incecik kadındır' diye bağırmıyor mu? Napsın zavallı (!) erkekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…