kilolar bu kadar önemli mi

Görücü, istenmediğinden eski sevgili de eski sevgili olma durumunu hala kendine yediremediğinden dolayı çamur atmıştır büyük ihtimalle. Öyle göze batacak fazla kilonuz yok takılmayın klasik erkek modelleri işte

Bu kişisel bi tercih. Önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin. Ben 168 im doğumdan sonra kilonun bi kısmı kaldı kilom su an 64 ve ben kendimi çirkin ve mutsuz hissediyorum. Etrafındakiler şişman olmadığımı söylüyor ama ben 55 olmadan mutlu olmam kilomla. Ama arkadasım yeni evli 155 boyunda oda 66 kilo ama gayet mutlu ben böyle güzelim diyor hiç de kilo vermek istemiyor.

aldatılmanın kiloyla ilgisi yok. ne mankenler aldatılıyor çatır çatır. bu yanınızdaki adamın adilik seviyesiyle ilgili. ama tabi onun bunun için değil de kendi sağlığınız adına formda olmak iyi hissettirir.

O kadar kilolu değilsin demicem bence kilolusun ben 1 65 civariyim ve kilom 58 10 kilo fazlam var bence 55 civarı olmalısın yani 67 kiloyu fazla görmüosun diye 55 diorm yoksa ideali 49 50 bence

10 11 kilo fazlan var, kimi insan 1 kilo aldığında dert eder kimisi 20ye kadar tınmaz, sana bağlı önemli olup olmaması, ben 36 beden kalmaya özen gösteriyorum mesela

Kilo takintiniz mi var?Ya da insanlara boyle mi yansitiyosunuz acaba.Belki sizi hassas noktanizdan vurmaya calisiyolar.

Eşimin söylediği şudur:Her erkek yanında zayıf kadın ister,kimi bunu eşine söyleyebilir,çoğunluk söyleyemez.Biz biraz kendimizi kandırıyoruz galiba bizi beğenen böyle beğensin diye

Katılıyorum ben de istemem eşim kilolu olsun, hem sağlık hem estetik açısından, 50 kilo ile evlenip 70 kiloya çıkan kadın bekleyemez yani o adam beni eskisi gibi arzulasın, öyle olacak olsa ta baştan tombul bir kadın bulurdu değil mi, 50 kilo iken beğenmiş istemiş, hamile iken alınabilir ama sonra vermeli salmamalı, erkek de keza öyle

Eşimin söylediği şudur:Her erkek yanında zayıf kadın ister,kimi bunu eşine söyleyebilir,çoğunluk söyleyemez.Biz biraz kendimizi kandırıyoruz galiba bizi beğenen böyle beğensin diye
Bence her erkek degil canim..
En azindan benimki degil...
Kilo almam icin cok baski yapar maalesef...

Rakam dan ziyade kilonun durusu onemli....
ve bu tespite gore zayiflar da aldatilir o azaman
Eksik kg da sorun...
yani normal rakamlarda olmayan herkes mi aldatiliyor sacma
kimisi lombur lombur et sever
kimisine derisi kemigi olsun sadece....
bu bir kisilik meselesi....

Manken gibi bile olsan insanlar diyecek laf buluyorlar.niye zayıflıyosun da vs vs.boşver insan arın ne dediini.
Zaten sorun bence evli kadına yazmaya cesaret edebilen eski sevgili.haddini bildiren bir msj yazıp engelle

Eski sevgilin niye dert etmis senin koca bulup bulmamani

Amaaan ne takiyorsun kuzum ya seni isteye her halinle begenir ben evlenmeden once 50 kiloydim hormon ilaclari kullana kullana simdi 60 a ciktim boyumda 1 60 zaten kendimi yuvarlanacak gibi hissediyorum resimlerdeki gibiyim ama ben onun daha fazlasi hissediyorum. Esimde hic takmiyo aksine zayifsin zayif yemek yicen bu ne boyle diyo. Birak kimse icin degil zayflicaksan da kendin icin zayifla insan sevince gormez merak etme

çok fazla bir kilonuz yok gözümde canlandırdığıma göre :)
salla gitsin ya,aldatacak adam manken gibi olsan da aldatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…