Bu kişisel bi tercih. Önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin. Ben 168 im doğumdan sonra kilonun bi kısmı kaldı kilom su an 64 ve ben kendimi çirkin ve mutsuz hissediyorum. Etrafındakiler şişman olmadığımı söylüyor ama ben 55 olmadan mutlu olmam kilomla. Ama arkadasım yeni evli 155 boyunda oda 66 kilo ama gayet mutlu ben böyle güzelim diyor hiç de kilo vermek istemiyor.daha önce bi konu anlatmıştım bana bi görücü çıkmıştı onu istemedim diye sen önce bi zayıfla öyle koca bul gibi şeyler söylemişti. bikaç gün önce eski sevgilim watsaptan yazdı. belinay çok kilo almışsın zayıfla yoksa kocan seni aldatır. Allahım bende mi bi sorun var yoksa bütün manyaklar beni mi buluyo. kilom 67 boyum 165 bilmiyorum o kadar da bi kilom yok ama çok kafaya taktım kaç gündür
Eşimin söylediği şudur:Her erkek yanında zayıf kadın ister,kimi bunu eşine söyleyebilir,çoğunluk söyleyemez.Biz biraz kendimizi kandırıyoruz galiba bizi beğenen böyle beğensin diye
Bence her erkek degil canim..Eşimin söylediği şudur:Her erkek yanında zayıf kadın ister,kimi bunu eşine söyleyebilir,çoğunluk söyleyemez.Biz biraz kendimizi kandırıyoruz galiba bizi beğenen böyle beğensin diye
Bence her erkek degil canim..
En azindan benimki degil...
Kilo almam icin cok baski yapar maalesef...
yoo takıntım yok hiç bahsetmem bile ama demekki öyle görüyo erkekler beniKilo takintiniz mi var?Ya da insanlara boyle mi yansitiyosunuz acaba.Belki sizi hassas noktanizdan vurmaya calisiyolar.
valla gayetde ters davrandım hatta o görücüyü tanımıyorum bile sadece evlenmeyi düşünmüyorum dedim diye sen önce bi zayıfla dediHer seyi anladim da bu insanlar boyle seyler soyleyecek cesareti nerden buluyor? İlginc...
Eski sevgilin niye dert etmis senin koca bulup bulmamanidaha önce bi konu anlatmıştım bana bi görücü çıkmıştı onu istemedim diye sen önce bi zayıfla öyle koca bul gibi şeyler söylemişti. bikaç gün önce eski sevgilim watsaptan yazdı. belinay çok kilo almışsın zayıfla yoksa kocan seni aldatır. Allahım bende mi bi sorun var yoksa bütün manyaklar beni mi buluyo. kilom 67 boyum 165 bilmiyorum o kadar da bi kilom yok ama çok kafaya taktım kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?