armut tipi basen var biraz:)Asiri kilon feln yok. Belkide vucut tipinden dolayi oyle bisy demislerdi.
Vucut tipin armut tipmi yoksa elmami?
armut tipi basen var biraz:)
Boyunuza göre biraz kilo fazlanız var fakat hayatınızdaki insanlar da baya terbiyesizmis.daha önce bi konu anlatmıştım bana bi görücü çıkmıştı onu istemedim diye sen önce bi zayıfla öyle koca bul gibi şeyler söylemişti. bikaç gün önce eski sevgilim watsaptan yazdı. belinay çok kilo almışsın zayıfla yoksa kocan seni aldatır. Allahım bende mi bi sorun var yoksa bütün manyaklar beni mi buluyo. kilom 67 boyum 165 bilmiyorum o kadar da bi kilom yok ama çok kafaya taktım kaç gündür
bence sizin etrafınızdakiler kilolu görmemiş başlığı görünce bende baya kilonuz var sandım ayrıca sizin kilonuz başkasını ilgilendirmez beğenmeyen küçük oğluna almasındaha önce bi konu anlatmıştım bana bi görücü çıkmıştı onu istemedim diye sen önce bi zayıfla öyle koca bul gibi şeyler söylemişti. bikaç gün önce eski sevgilim watsaptan yazdı. belinay çok kilo almışsın zayıfla yoksa kocan seni aldatır. Allahım bende mi bi sorun var yoksa bütün manyaklar beni mi buluyo. kilom 67 boyum 165 bilmiyorum o kadar da bi kilom yok ama çok kafaya taktım kaç gündür
7-8 kilo faLan var, erkekler genelde atacak bir b.k bulamadıklarında kilon ile ilgili yorum yapar çok takma yani saçmalıkdaha önce bi konu anlatmıştım bana bi görücü çıkmıştı onu istemedim diye sen önce bi zayıfla öyle koca bul gibi şeyler söylemişti. bikaç gün önce eski sevgilim watsaptan yazdı. belinay çok kilo almışsın zayıfla yoksa kocan seni aldatır. Allahım bende mi bi sorun var yoksa bütün manyaklar beni mi buluyo. kilom 67 boyum 165 bilmiyorum o kadar da bi kilom yok ama çok kafaya taktım kaç gündür
kilolu olsan ne olcak yaa bosver dengesizleri onlar zayıfta ne oluyo icleri fesatdaha önce bi konu anlatmıştım bana bi görücü çıkmıştı onu istemedim diye sen önce bi zayıfla öyle koca bul gibi şeyler söylemişti. bikaç gün önce eski sevgilim watsaptan yazdı. belinay çok kilo almışsın zayıfla yoksa kocan seni aldatır. Allahım bende mi bi sorun var yoksa bütün manyaklar beni mi buluyo. kilom 67 boyum 165 bilmiyorum o kadar da bi kilom yok ama çok kafaya taktım kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?