kilolar bu kadar önemli mi

Asiri kilon feln yok. Belkide vucut tipinden dolayi oyle bisy demislerdi.
Vucut tipin armut tipmi yoksa elmami?

Görücü terbiyesizmiş.
Ben 59 kilo evlendim.
Hamileligimde 88 i gördüm.
Ancak 79 a inebildim.
Çok kilo aldın kimse demedi.
Ağızlarınin payını alırlardi.
Kimsenin dış görünüşü hakkında konuşulmaz ben böyle bilirim.
Takmayin.

Kilon fazla degil canim,spor yap toparlarsin... ekranda her yerde okadar cok zayif kiz reklami yapiliyor ki sanki herkes igne iplik olmasi gerekiyor gibi erkekler once kiloya bakiyor....

Herkes 34-36 beden olacak diye bir kaide yok, siz kendinizi seviyorsanız elalem gerilsin takmayın.

Balık etlisin diye seni aldatacaksa kocan, o kocadan bir ... olmaz zaten. Tamam kilo hiçbir insanda hoş durmuyor.Bu benım fikrim. Ama aldatmak icinde bir bahane asla olamaz. Tavsiye istersen benimde boyum 165 ve 48 kiloyum. 60lı kilolar cidden balık etli duruyor bende. Sende de eminim öyledir şuan. Bence başkaları icin özelliklle erkekler değilde, kendin icin diyete başlamalısın. En azından 52 kiloya falan düşmeye çalış. Emin ol o zaman kendine güvenin daha cok gelecek.

Canım sıkıntı yapma sporla ve diyetle halledeceğine inanıyorum.
Boyuna göre kilon fazla evet ama aşılmayacak bişey yok ortada

armut tipi basen var biraz:)

Hm, idealide odur.
Anlamadimki niye kilo almissin demisler.
Acaba azda olsa olan ektra kilolari gidi ve yanak bolgesinemi aldinki?

Ben mesela kilo aldigimda hemn yanaklarim siser ilk once. Etrafimdakiler yuzumden anlar kilo aldigimi verdigimi.

Cokmu tombul bi yuz oldun acaba?

Yoo gayet dengeliymis kilon. Benim 160 boyum, kilom 80 ustelik 89dan dustum buna da. Ne yapalim, veririz aliriz, neyse ne canim, takma. Buarada evliyim, evlenirken de 75 kiloydum yani zayif degildim.

Boyunuza göre biraz kilo fazlanız var fakat hayatınızdaki insanlar da baya terbiyesizmis.

hmm... benim aklıma farklı birşey geldi
eski sevgilinin attığı bu densiz, ergence mesajın başka bir anlamı olabilir.
önce bahsettiğin durumdan haberi olmuştur, kulağına çalınmıştır bir yerden, o da "ben bunu biliyorum he he" demek için bu çapsız mesajı atmıştır. kilo ve koca kelimelerinin aynı cümlede olması bana bunu düşündürdü bilemiyorum

bence sizin etrafınızdakiler kilolu görmemiş başlığı görünce bende baya kilonuz var sandım ayrıca sizin kilonuz başkasını ilgilendirmez beğenmeyen küçük oğluna almasın

7-8 kilo faLan var, erkekler genelde atacak bir b.k bulamadıklarında kilon ile ilgili yorum yapar çok takma yani saçmalık

kilolu olsan ne olcak yaa bosver dengesizleri onlar zayıfta ne oluyo icleri fesat

Ben herkes gibi aman canım nolucak falan demicem.

Kilo her türlü (sağlık sebebiyle alınanlar hariç) çok itici çok çirkin duruyor.
Yakıştırmıyorum ben hiç bi bayana.. fit görünmek giydiğinin yakışması varken yiyip yiyip şişmek niye?

İlla sıfır beden olmak değil ama lömbür lömbür yağlı vucutları kocaman göbekleri ben bayan halimle görmek istemiyorum..

Yorumum biraz genel oldu kusura bakma konu sahibi:)

Bu devirde boy, hele önemli Kilo çok önemli. Aman 0 beden olmalıyız 38 çook valla herkez manken biraz Kilo oldumu obez vah vah... önce kendini sevmeli insan kendiyle barışık olmalı.ne bu beni beyensinler dertleri anlamıyorum.sağlıklı olan herkez güzeldir, değerlidir.tabiki kilonun fazlası çirkin oluyor, zayıflıkta öyle ama herşeyin ölçüsü olmalı kadın dediğin öyle tahta gibi olmamalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…