- 11 Şubat 2016
- 4.103
- 19.058
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
Merhabalar canımHoşgeldin canım
Harikasın
Vaayy şenlik vaar. Haydi 40 gün 40 gece spor yaparak kutlayalımm
Aaa ben favorim de Hasan. Çok başarılı
Tekrar Hoşgeldin canım. Çok geçmiş olsun.
Hoş buldum

GÜNAYDINNNNNN
GÜNAYDINNNNNN oglanda tam dalacakken yok isigi accam yok oyuncaklari dokcem moduna girdi bi guzel kizdim delirdi etrafi dagitti firlatti agladi smdi uyudu :/ benimde gelen uykum kacti gitti. Nolcak bu cocuk boyle yaptikca ben sinirime yemeklere sariyorum mutsuzluktan mutsuzluk doguyor... Bugunde menu yazamadm cunki yine abarttim. Yarin yeni baslangicim olucak insallah
 oglanda tam dalacakken yok isigi accam yok oyuncaklari dokcem moduna girdi bi guzel kizdim delirdi etrafi dagitti firlatti agladi smdi uyudu :/ benimde gelen uykum kacti gitti. Nolcak bu cocuk boyle yaptikca ben sinirime yemeklere sariyorum mutsuzluktan mutsuzluk doguyor... Bugunde menu yazamadm cunki yine abarttim. Yarin yeni baslangicim olucak insallah  

. Esimi ise oglumu okula biraktim geldim. Bi kahvalti yapip islere girisecegim. Bir de kurabiye yapacagim
. Esimi ise oglumu okula biraktim geldim. Bi kahvalti yapip islere girisecegim. Bir de kurabiye yapacagim  arkadas kahve icmeye cagirdi ilk defa gidecegim evine elim bos gitmeyim dedim sanirim 1 tane yerim
 arkadas kahve icmeye cagirdi ilk defa gidecegim evine elim bos gitmeyim dedim sanirim 1 tane yerim 

benim de artık canıma tak etti birilerini haşladım sözlerimle çünkü ben takık bi insanım gerçekten takıyorum ve o gece uyuyamıyorum ağlıyorum sürekli
benim de artık canıma tak etti birilerini haşladım sözlerimle çünkü ben takık bi insanım gerçekten takıyorum ve o gece uyuyamıyorum ağlıyorum sürekli ben ağlamaktansa en azından içim soğusun dimi sen de öyle yap bi de yeni doğum yapmışsın ayıptır
ben ağlamaktansa en azından içim soğusun dimi sen de öyle yap bi de yeni doğum yapmışsın ayıptır