Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Unutmiycam bugun söz ooo Allah kolaylık versin canım, okuması zor çalışması ayrı zor bir bölüm inşallah sinavlarin güzel geçer yok kız uyumamisti, ben uyumuşum o hala uyumamış, dedeye bıraktım ama kız beni bırakmıyor, geliyor uyandırıyor beni anne acıktım, anne tuvaletim var en son kızdım yat bakiyım dedim
Bekliyorum bebiş. Zaten ben dün senin menüne baktım etiketlemeyi unutsan da. Ortilik bunu gerektirir. İnşallah inşallah, çok teşekkür ederiiim.
Ay bu çocukların enerjisi keşke bizde olsa. Sabahın köründen gecenin bir saatine kadar aynı enerjiyle nasıl dolanıyorlar hayret ediyorum resmen. Hahahahahaha iyi yapmışsıın. Senin de dinlenmeye hakkın var.
Ay yediğini gördüm ben de hahahaha İçimize doğmuş ikimizin de demek. Normalde diyette turşu önermiyorlar tuzlu olduğu için. Ama benim bağırsaklarımı çalıştırdığı için aklıma gelirse akşamları ya da öğlenleri yiyorum.
Hedef60kgolmak
bebiş bu dolunay ne zamandı yaa? Valla +200 grmım dikkat etmeme rağmen kaç gündür eski haline geçmiyor. Valla sinirlenip Hatay usulü döner yiycem he.
GGoklerce
Ay ortiiim Trabzonda mı yaşıyorsun sen dee? yarimuhendis
de orada. Ben de Trabzonluyum ama Ankarada yaşıyorum. Seninle de hemşehri çıktık iyi mi
Günaydın canlar...
Dün hiç uğrayamadım. Küçük kızım hasta. Boğazı çok kötü durumda. Antibiyotik kullanıyoruz. Dün bir okula, bi doktora derken buraya hiç vakit ayıramadım.
GGoklerce
Ay ortiiim Trabzonda mı yaşıyorsun sen dee? yarimuhendis
de orada. Ben de Trabzonluyum ama Ankarada yaşıyorum. Seninle de hemşehri çıktık iyi mi
Günaydın canlar...
Dün hiç uğrayamadım. Küçük kızım hasta. Boğazı çok kötü durumda. Antibiyotik kullanıyoruz. Dün bir okula, bi doktora derken buraya hiç vakit ayıramadım.
Günaydın canlar...
Günaydın canlar...
Bugün menüm
kahvaltı sade nescafe gold, şeftali, 30 gr sütlü çikolata,leblebi,3 eti tutku ,1 protein bar, 5 züber lokma ve paket bitti bugün yarimuhendis
haha
ara 1 lt limonlu yeşil çay
öğlen hellimli salata
ara telvesiyle sade türk kahvesi
akşam whey proteinli smoothie
2 lt su,3 mil leslie, 15 dk bölgesel, adım 7000 Fit mutlu anne
14 Eylül
1 kase süt-yulaf
Öğle bol yeşilllikli az beyaz peynirli salata
Akşam 18.30
1 tabak mantı 3 kaşık yeşil mercimek çorbası
3 litre su-6 bin adım @Cagrihilal1
Günaydın canlar...
14 eylül salı:
12:00 2 patates, 2 kaşık yoğurt püre yaptım
19:00 4 köfte, 1 dilim ekmek.
karbonhidrat fazla oldu ama hasta olduğum için mecburi menü
su 2 litre
Bugün menüm
kahvaltı sade nescafe gold, şeftali, 30 gr sütlü çikolata,leblebi,3 eti tutku ,1 protein bar, 5 züber lokma ve paket bitti bugün yarimuhendis
haha
ara 1 lt limonlu yeşil çay
öğlen hellimli salata
ara telvesiyle sade türk kahvesi
akşam whey proteinli smoothie
2 lt su,3 mil leslie, 15 dk bölgesel, adım 7000 Fit mutlu anne
14 Eylül
1 kase süt-yulaf
Öğle bol yeşilllikli az beyaz peynirli salata
Akşam 18.30
1 tabak mantı 3 kaşık yeşil mercimek çorbası
3 litre su-6 bin adım @Cagrihilal1
diğer sayfada paylaştım buraya da ekleyeyim günün bilgi paylaşımı olsun :)))
*NÖROPEPTİT*
Düşünceler beyinde nöropeptit üretimini tetikler. Neşeli insan ile kederli insanın nöropeptitleri birbirinden farklıdır.
İyi şeyler düşünürsen iyi nöropeptitler üretirsin..
Bunlar kan yoluyla tüm vücuda yayılıp bağışıklık hücrelerini çalıştırır.. Bir tür enerji parçacığı gibi.
Hastalarıma neşeli insanlarla buluşmalarını, neşeli kitaplar okuyup komedi filmleri izlemelerini öneriyorum.
Norman Kazan’ın bir kitabı vardır; orada ‘kanseri hergün dört kere Şarlo filmi izleyerek yendim’ der..
Durduk yere kahkaha atarak da bilinçaltı kandırılabilir..
Hasta eğer mutsuzsa yine de neşeli filmler işe yarar mı?
Aslına bakarsanız sebepsiz de gülünebilir. Günde yirmi kere ‘Hahahahah’ diye gülebilir hasta durduk yere. Ama bunu şimdi kime anlatacaksın, bizim millet inanmaz böyle şeylere, şüphecidir. Halbuki beyin onu gerçek sanıyor. Şuur altı kanar. Ne dersen ona inanır..
Kahkaha atıp iyiyim de; iyiymişiz der.. Kötüyüm de; kötüymüşüz der..
İnsan vücudu bir gemi gibidir. Emirleri kaptan verir, makine dairesi emirleri yerine getirir. Bizde de kaptan beyindir. Bilinçaltı da makine dairesi..
Telkin çok önemli. Oturup günde on kere bugün çok iyiyim şükür de; karaciğerin, dalağın, akciğerin ona göre çalışır. Kaptan iyiyiz derse beyin iyi endorfin salgılar.. alıntı yaptım yazı bana ait değil :)
Cok iyi abla . Çok şaşkınım.
Ay bunu yapabilmek keske ama mutsuz olacağım birşey oldumu daha da mutsuz olmak için elimden gelen herşeyi yapıyorum ben yaa