• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolara dur deme vakti geldi

parlaksiyah

bir ömür . . .
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
489
0
116
Diğer
Merhaba kızlar bende burdaki çoğu bayan gibi kilolarımdan şikayetçiyim aslında başka bi zayıflama topiğindeyim ama çok uzun zamandır giremiyordum ve bunun yanında neler yediğim-içtiğim görülsün, daha çok kişi bakabilsin gerekiyorsa eleştirebilsin diye bi konu açmaya karar verdim gecenin bu saatinde.
4 ayda 13 kilodan fazla aldım ne oldu ne bitti bunu nasıl yaptım bende bilmiyorum eskiden giydiğim hatta çuval gibi olan giysilerime artık tek bacağım zor giriyor ve bu durum canımı çok sıkıyor ama ben güçsüz biri değilim o giysiler bana yine bol gelene dek veya en azından içine rahatça girene dek kendimi dizginliycem bu sabah 07.06.2012 günü başlıyorum sabah uyanır uyanmaz koşu bandımda 1 saat koşucam, önceden pilates yapıyordum ama 1 aydır falan yapmıyorum neden bilmiyorum çok zorlandığımı hissediyorum artık sanırım kilodan dolayı böyle.. uzun lafın kısası ben kararımı verdim canlarım bugün itibariyle başlıyorum gündüz tartıldığımda 63.8 çıkmıştım bunu başlangıç kilom kabul ediyorum. Eğer benimle beraber bu yola baş koymak isteyen arkadaşlar varsa gelsinler lütfen, hepimize kolay gelsin. :nazar:

07.06.2012----------> 63.8

Son düzenleme:
bugün geceki motivasyonumdan kırıntılar kalmış şekilde uyandım aslında hiç yapasım yoktu ama bi anlık gazla 40 dk yürüdüm bantta sonra yoğurt, az bi parça kek ve 1 adet 90 kalorilik minik gofret yedim ama çok aç hissediyorum .
Eğer diyeti diyet gibi yapabilirsem kalori hesabı yaparak kilo vermek istiyorum çok doğru değil belki ama bana en uygunu bu ama bunu bile başaramayabilirim motivasyonum sıfıır sürekli biseyler yiyesim var :43:

Şu dakikaya kadar yediğim şeyler aynen şunlar

5 tane küçük gofret (tanesi 90 kcal)
yoğurt
1 küçük şeftali
1 br yarım y. süt
1 orta türk kahvesi
yoğurtlu bulgur çorbası
azıcık gül reçeli
kaşar peynir

biliyorum çok aslında çorbaya kadar iyiydi fakat canım tatlı istedi öyle bi an yedim neyse buna şükür bakalım nasıl devam edicem :14:

canım topiğin hayırlı olsun ara ara ugrar halini hatrını sorarım burdan artık, zararın neresinden dönülürse kar bitanem, bak gör dikka t ede ede yzı yarısında hedef kilonun yarısına ulaşmış olucaksın, her şeyden önce sen değerlisin, ve her halinle güzelsin ilk parolamız bu olsun:))) öpüyorum canım kendine çok iyi bak=))

canım ilk olarak kendine güzel bi liste hazırla..öyle geçiştirici şeylerle uğraşma doymazsın dahada çok yersın onların yerıne akşam yemeğinde çorba 6yemek kaşığı sebze salata tercih et.

canım topiğin hayırlı olsun inşaAllah başarırsın sakın vazgeçme
tok kalmak istiyorsan bol yeşillikli bir salata yap, üzerine haşlanmış tavuk göğsü parçaçıkları ekle bir bardak tuzsuz ayranla afiyetle ye.
hem yağ yakar, hem seni tok tutar. üzerinede bir yeşil çay iç ohh afiyet olsun.

slm cnm öncelikle topiğin hayırlı olsun bende 1 ay önce 81 kilo:17: ile başladım diete şu an 74 kiloyum bu diet işi çok zor ve sabır istiyen bi durummuş bende yeni anladım daha önce hiç yapmamıştım çünkü ama 7 kilo vermeyi başardım hedefim 60 inşallah ilk günler çok zor olur ama sabret arkadaşım zamanla miğden küçüldükce daha kolay geliyo bol bol ve değişik salatalar yap kendine inşallah istediğin kiloya gelirsin destek için elbette yanında olurum :34:

Son düzenleme:
güzelim senin kararlılığın beni de heveslendirdi.senin gibi bende 2 buçuk ayda 7 kilo almışım bu sabah tartıldım 62 yim.kötü hissettim kendimi.diyet konusunda kendime hiç güvenim yok ama bu yolda bana arkadaşlık yapabilicek benim gibi hafif tombullar:D varken bende pes etmem diye düşünüyorum.sen bugün başlamışsın bende yarın sabah itibariyle başlıyorum.allah yardımcımız olsun

merhaba canlarımm ya siz neden bu kadar iyi kalplisiniz sizleri öyle çok seviyorumki mesajlarınızı okudukça bir heves geliyor sizlerin desteği o kadar önemliki benim için eski beslenme düzenim çok güzeldi ama şu sıralar öyle bi bozdumki düzeleyemiyorum bi türlü ama başarıcam biliyorum bunu gerçekten başarıcam bugünde pek iyi geçemedi ama en azından kararlıyım ve birkaç gün içinde şu diyete başliycam http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yle-zayifladimmerak-edenler-hemen-buraya.html bana çok mantıklı geldi bu sefer başarıcam biliyorum hadi canlarım hepimiz çıtır güzel bayanlar olma yoluna girelim .. destekleriniz için tekrar çok teşekkür ederim :16:

yarından itibaren o yolda allahın izniyle koşucam ben :D benim yemekle pek aram yok ztn ama tek sorunum tatlı düşkünlüğüm napıcam bilmiorum bide sigarayı bırktım 18.günüm bu sebeplede iyice tatlıya sardım benim için çok daha zor bi yandan sigara krizlerim bi yandan tatlı krizlerim ama size güveniyorum inş. yalnız bırakmıcaksınız beni

slm kızlar bende bunu paylaşmak istedim http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/532344-metabolizma-hizlandirici-icecek.html ben bu çay sayesinde kilo verebiliyorum inanılmaz bişey bu çayı içmediğim zaman günde 100 gr gidiyosa içtiğimde 300 400 fln gidiyo mesela dün 74.4 idim bu sabah 74.0 çıktım bana çok iyi geldi umarım sizdede işe yarar birde sabahları kahvaltıda herzaman olmaz ama çoğunlukla bol domates ve yeşillikle beraber katı yumurta yemenizi tavsiye ediyorum çok tok tutuyo:34:

kızlar günaydın bende evlendikten sonra 12 kilo aldım 55 67 ye çıkmıştım.yaklaşık 4 aydır ekmek yemiyorum ve çayı şekersiz içiyorum gazlı içecekleri hayatımdan çıkardım ve 7 kilo verdim yememden kısmadım bir parça but yiyorsam 2 tane yedim genede kilo verdim kiloyu yapan ekmek birde 4 gündür callanetics egzersizleri yapıyorum çok faydasını gördüm kızlar

arkadaşlar destekler için çok teşekkür ederim ama şu an moralim çok bozuk 2 gün önce konuyu açtığımda 63.5tum bu akşam tartıldım 64.5 gösteriyor tartı moralim çok bozuk kızlar ve ben artan rakamları gördükçe canım istemesede yemeğe saldırıyorum halbuki 1 kilo bile azaldığını görsem tam gaz devam edicem ama olmuyor kızlar olmuyor bugün yarın kessssinlikle tavuk diyetine başlıycam son umudum o

Son düzenleme:
şu saate kadar yediklerim

normal bir miktar tavuk
yağsız-tuzsuz salata
yoğurt
2 kayısı
1 küçük şeftali
biraz ıce tea içtim
birazda leblebi yedim
aslında tavuk-salata-yoğurt dışında birsey yememem gerekiyordu ama dayanamıyorum galiba yine başaramıycam olmuyor olmuyoor kızlar neden böyle oluyor bu kadar kişi diyet yapıyor kaç kilo veriyorlar :nazar: nasıl dayanabiliyorlar

canım nasılsın? keyfin nasıl?
canımm merhaba eh işte iyi gibiyim bugün ıce tea'yi saymazsak hiç abur cubur yemedim iyi beslendim sanırım, zaten o yüzden açım ve canım abur cubur istiyor şu anda yani her an yiyebilirim önceden az yiyordum midemde küçüktü canım pek istemiyordu ama şimdi bir kaç ay sürekli çok yiye yiye midem büyüdüğü için doymak bilmyorum birde diyet psikolojisi girince işin içine oof off yani canımm,
sen nasılsın iyisindir umarım bebiş nasıl peki çok öp onu benim için :16::16::16:

yok ya ben bugünde yapamadım yine başaramadım bu saate kadar durdum durdum bu saatte bombayı patlattım yine yedim de yedim olmuyor ya napıyorum ben napıcam ben kızlar bana bi akıl verin ya koca gün durdum durdum bu saatte yapılacak iş miydi benimki

Back
X