kilolara son güzel yüzler güzel fiziklerle birleşşin

gitsin kilolar gelsin mutluluklar

• Ankete Katılan
    2

starkind

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
3
1
3
kızlar 18 yaşındayım ve 7 seneden beri kilolarla mucadele ediyorum ama sok diyetler hep zarar oldu bana hızlı verdiğim kiloları hızlı bi şekilde geri aldım artık yeter diyet kelimesi yok benim için sağlıklı yaşama var neymiş bi diyet listesi hazırlayıp hergün onu yemek insanı bunaltıyo ve cogu kişi yapamıyo(yapanlarda var tabi) kızlar sadece su kuralları uyguluyorum ve sonuclarını aldım 1)günde 2 litre su (en az)
2)hergün en az 30 dakıka egzersiz
3)saat 18:00 dan sonra yemek yememek çok acıkılırsa süt yada meyve tüketilebilir
4)günde 3 dilim ekmekden fazla ekmek yememek(kepek ekmek olmalı cavdar yada tam bugday)
5)şu kadar zamanda şukadar kilo vericem diye bi hedefde yok çünkü biz diyet yapmıyoruz nekadarda giderse gitsin hızlı gitip tekrar geliceğine kilolar yavaş gitsin bidaha gelmemek üzere gitsin
6)hamurişi kızartmalar tatlılar mümkün oldugunca az yenicek (hiç yasak yok canımız cekicek tabi bizimkide can sonucta ne yedigimizden ziyade miktarı daha önemli)

öneri:canımız tatlı bisey mi istedi tatlı krizleri geldi hafıf sutlu tatlılar herzaman secilmelidir puding sutlaç vb) tatlı krizi geldiginde ise tarcınlı sut içilebilir canımız karbonhidrat çektigi zaman kepekli az yaglı makarna tüketilebilir ve ben hergüm ne yedigimi yazıyorum cunku bu cok ise yarıyo sporumu yediklerimi kacamaklarımı kural ihlali yapmıssam onları birbir yazıyorum bende cok ise yarıyo

hadi kızlar el ele saglılı yasamak için bu hayat bizim fazlalıklar bizim değil bizim olmayan seyleri vücudumuzda daha fazla tutmayalım

Back