Kilolarim ve esim

derderin

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2022
44
11
3
35
Merhabalar herkese ben esim ve problemlerimiz hakkinda fikir edinmek istiyorum esim cok sinirli herseyin altinda bisey arayan bi insan.6 yillik evliyiz 2 cocugumuz var ben dogum kilolarimi veremedim troid ve pkostan dolayi en ufak bi tartismada bana sisko ayi diye hakaretler ediyor sen kadinmisin diyor daha bu hakaretleri hicbisey agza alinmiycak küfürler bosanmak ve 2 cocuk ne yapicami bilemiyorum

Çocuklardan önce şeker gibi adamdı, dünyanın en mükemmel kocasıydı da birden mi böyle oldu?

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Eşiniz eskiden beri böyle miydi? Eğer böyleyse değiştirmek için bir şeyler yaptınız mı? Yoksa çocuk olursa değişir, düzelir sandım mı dediniz?

Eşinizin yaptıkları saygı problemi ve saygısız birinin değişebileceğini pek sanmam ama hislerinizi ona anlatın yine de. Bana kalırsa ekonomik durumunuzu ayarlayıp boşanmayı ciddi şekilde gündeme alın derim.

Maalesef sürekli beni yargilar oncesinde zayif guzel bi kadindim Ama o öyle soyledikce Kolonie Vermerk bi yana dahada aldim
Tamam hayalkırıklığı yaşamış olabilir neydi hanım ne oldu diyordur ama hakaret edilmez ki, hakkı yok buna hiçbir şekilde

Maalesef sürekli beni yargilar oncesinde zayif guzel bi kadindim Ama o öyle soyledikce Kolonie Vermerk bi yana dahada aldim
Çok terbiyesiz bir adammış.
Saygı yok.
Allah sabır versin.
Bu hep böyle terbiyesiz miydi sonradan mu degisti

3 secenek var: Adam terapi alir kendine ceki düzen veririr evlilik devam eder. Ikincisi siz siddete boyun egip susup hayatinizi böyle devam edeceksiniz. Ücüncüsü bosanip kendinize sakin j
Huzurlu jir hayat kuracaksiniz. Böyle bir adami ne akla hizmet iki kere baba yaptiniz bilmiyorum. Insallah cocuklara karsi Böyle degildir

Konusmayi denedim hamileliklerimde yemidorsun cocuk zayif kalicak diye tabiri caizse kavgayla yemek yedirirdi dogumdan sonra veririz diye Ama surekli zayif bi Karin görünce bunlar nasil dogum yapmis diye soyleniyor gecenlerde dustum birakim yardim etmeyi üstüne birde güldü

ilk cocuktan sonra sorunlarimiz oldu ve bosanmaya karar verdim ama cocugumuz icin bir sans istedi bende pskiyatri sartiyla kabul ettim tedavi oldu hersey yolundaydi sonra birakti yine basa donduk cocuk konusuna gelince onlari cok seviyor ve ikinci cocuguma spiralle hamile kaldim

Diyetisyen desteği aldınız mı?spor salonuna yada evde spor aleti var mı?

Şişko ayı diye hakaret eden hiçbir erkekle evli kalınmamalı diye düşünüyorum. Sevgi böyle bir şey değil. Eşler olarak birbirimizin bazı şeylerini beğenmeyebiliriz artık ama bunu bu şekilde ifade etmemeliyiz. Bu şekilde konuşan birisi net olarak sevgisizdir hatta nefret bile duyuyor olabilir.
Benimkinin de göbeği var. Ama biz tanıştığımızdan beri var, öyle görüp beğendim yani. Daha bir gün olsun bunu laf etmedim. Kendisi çabalıyor, diyet yapıyor destek oluyorum. Verirse kendi sağlığı için iyi olur, veremezse de baskı yapacak halim yok. Ben onu her haliyle seviyorum. Seven birisi böyle olur işte. Ha dediğim gibi başta göbeği olmasa, sonradan edinse o zaman da ayı gibi oldun demezdim. Teşvik edici bir cümle değil zaten, eziklemeye yönelik tamamen.

Diyetisyen desteği aldınız mı?spor salonuna yada evde spor aleti var mı?

Buradaki problem kilo değil ki kesinlikle. İnsan eşine ne olursa olsun şişko ayı der mi? Bu nasıl bir saygısızlık ve sevgisizlik?
Yorumunuz sanki kilo ver eşin de öyle demesin gibi olmuş.

.

Hayir almadim kendim denedim ama yine veremedim yandas hastsliklar onun sozleri beni deoresyona soktu iyice
Kilo veremediğiniz için üzülmeyin, normal bir insan kilo alan eşine asla böyle hakaret etmez. Sorun sizin kilonuz değil eşinizin psikolojik problemi. Kesinlikle normal bir kafa yapısında değil eşiniz, acilen bir şey yapmanız gerek bu konuda. Sözlü şiddet de fiziksel şiddet kadar korkunç, kimse bunu yaşamamalı

Hayir almadim kendim denedim ama yine veremedim yandas hastsliklar onun sozleri beni deoresyona soktu iyice
Öyle olur mu kendinize her liste uyar mı?Versin paşa h.z parayı gidin diyetisyene bakın nasıl düzene giriyor hayatınız .pko kiloyu sevmez,insilün direnci oluşturur sonuç herkese aynı liste yaramaz uzmana gidin hafifleyin
Üstelik bunu eşiniz için degil sağlığınız için yapın.
Spor şart ister evde ister dışarda yürüyüşle yada spor salonunda hareketsiz kilo verilmiyor.

Birde Ahmet Apa beslenme programı var isterseniz arama motorundan araştırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…