Çocuklardan önce şeker gibi adamdı, dünyanın en mükemmel kocasıydı da birden mi böyle oldu?Merhabalar herkese ben esim ve problemlerimiz hakkinda fikir edinmek istiyorum esim cok sinirli herseyin altinda bisey arayan bi insan.6 yillik evliyiz 2 cocugumuz var ben dogum kilolarimi veremedim troid ve pkostan dolayi en ufak bi tartismada bana sisko ayi diye hakaretler ediyor sen kadinmisin diyor daha bu hakaretleri hicbisey agza alinmiycak küfürler bosanmak ve 2 cocuk ne yapicami bilemiyorum
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?Merhabalar herkese ben esim ve problemlerimiz hakkinda fikir edinmek istiyorum esim cok sinirli herseyin altinda bisey arayan bi insan.6 yillik evliyiz 2 cocugumuz var ben dogum kilolarimi veremedim troid ve pkostan dolayi en ufak bi tartismada bana sisko ayi diye hakaretler ediyor sen kadinmisin diyor daha bu hakaretleri hicbisey agza alinmiycak küfürler bosanmak ve 2 cocuk ne yapicami bilemiyorum
Maalesef sürekli beni yargilar oncesinde zayif guzel bi kadindim Ama o öyle soyledikce Kolonie Vermerk bi yana dahada aldimAy çok kötü ya
Ne biçim bir insan.
Aslinda hep sinirli biriydi Ama boyle hic hakaretleri yoktu kavga eder barisirdik oncesinde zayif alimli bi kadindimÇocuklardan önce şeker gibi adamdı, dünyanın en mükemmel kocasıydı da birden mi böyle oldu?
Tamam hayalkırıklığı yaşamış olabilir neydi hanım ne oldu diyordur ama hakaret edilmez ki, hakkı yok buna hiçbir şekildeMaalesef sürekli beni yargilar oncesinde zayif guzel bi kadindim Ama o öyle soyledikce Kolonie Vermerk bi yana dahada aldim
Çok terbiyesiz bir adammış.Maalesef sürekli beni yargilar oncesinde zayif guzel bi kadindim Ama o öyle soyledikce Kolonie Vermerk bi yana dahada aldim
Diyetisyen desteği aldınız mı?spor salonuna yada evde spor aleti var mı?Konusmayi denedim hamileliklerimde yemidorsun cocuk zayif kalicak diye tabiri caizse kavgayla yemek yedirirdi dogumdan sonra veririz diye Ama surekli zayif bi Karin görünce bunlar nasil dogum yapmis diye soyleniyor gecenlerde dustum birakim yardim etmeyi üstüne birde güldü
Hayir almadim kendim denedim ama yine veremedim yandas hastsliklar onun sozleri beni deoresyona soktu iyiceDiyetisyen desteği aldınız mı?spor salonuna yada evde spor aleti var mı?
Diyetisyen desteği aldınız mı?spor salonuna yada evde spor aleti var mı?
.Merhabalar herkese ben esim ve problemlerimiz hakkinda fikir edinmek istiyorum esim cok sinirli herseyin altinda bisey arayan bi insan.6 yillik evliyiz 2 cocugumuz var ben dogum kilolarimi veremedim troid ve pkostan dolayi en ufak bi tartismada bana sisko ayi diye hakaretler ediyor sen kadinmisin diyor daha bu hakaretleri hicbisey agza alinmiycak küfürler bosanmak ve 2 cocuk ne yapicami bilemiyorum
Kilo veremediğiniz için üzülmeyin, normal bir insan kilo alan eşine asla böyle hakaret etmez. Sorun sizin kilonuz değil eşinizin psikolojik problemi. Kesinlikle normal bir kafa yapısında değil eşiniz, acilen bir şey yapmanız gerek bu konuda. Sözlü şiddet de fiziksel şiddet kadar korkunç, kimse bunu yaşamamalıHayir almadim kendim denedim ama yine veremedim yandas hastsliklar onun sozleri beni deoresyona soktu iyice
Öyle olur mu kendinize her liste uyar mı?Versin paşa h.z parayı gidin diyetisyene bakın nasıl düzene giriyor hayatınız .pko kiloyu sevmez,insilün direnci oluşturur sonuç herkese aynı liste yaramaz uzmana gidin hafifleyinHayir almadim kendim denedim ama yine veremedim yandas hastsliklar onun sozleri beni deoresyona soktu iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?