Yapacağın belli de maalesef cesaretin yok. Bu adamın derdi senin kiloların değil ki direk sensin, horlayacak aşağılayacak aynı zamanda hizmetçiliğini yapacak biri lazım ona, o da sensin, senin yerinde başkası olsa da durum değişmezdi. Düzelme ihtimali olduğunu da sanmıyorum, üzgünümMerhabalar herkese ben esim ve problemlerimiz hakkinda fikir edinmek istiyorum esim cok sinirli herseyin altinda bisey arayan bi insan.6 yillik evliyiz 2 cocugumuz var ben dogum kilolarimi veremedim troid ve pkostan dolayi en ufak bi tartismada bana sisko ayi diye hakaretler ediyor sen kadinmisin diyor daha bu hakaretleri hicbisey agza alinmiycak küfürler bosanmak ve 2 cocuk ne yapicami bilemiyorum
Hayır öyle demedim burda soru sordum.Buradaki problem kilo değil ki kesinlikle. İnsan eşine ne olursa olsun şişko ayı der mi? Bu nasıl bir saygısızlık ve sevgisizlik?
Yorumunuz sanki kilo ver eşin de öyle demesin gibi olmuş.
Degismeyecegine bende eminimEşiniz eskiden beri böyle miydi? Eğer böyleyse değiştirmek için bir şeyler yaptınız mı? Yoksa çocuk olursa değişir, düzelir sandım mı dediniz?
Eşinizin yaptıkları saygı problemi ve saygısız birinin değişebileceğini pek sanmam ama hislerinizi ona anlatın yine de. Bana kalırsekonomik durumunuzu ayarlayıp boşanmayı ciddi şekilde gündeme alın derim.
Öyle demek istemediğinizi biliyorum tabii ki yanlış anlamayın ama konu çok daha derin, o yüzden adamı es geçip sadece kilo hakkında yazdığınız için öyle söyledim. Adam kesinlikle problemli, kilodan önce bunun çözülmesi gerekiyor…Hayır öyle demedim burda soru sordum.
Çünkü kendide rahatsız pko hastalığından bahsetmiş pko kiloyu sevmez
Eşini pofpoflayacak biri degilim adamın gözü dışarda başkalarına hayranlıkla bakıp söz ediyor.
Eşine hakaret etmesi kilodan degil gözü sokakta gördügü kadınlarda
Adam siz kilo alınca değişmemiş zaten bencil ve kalbi kötüymüş.Uygun ortam oluşunca aslı vuku bulmuş.Zayiflasaniz bile iyi olsanız bu günleri unutur musunuz??? Yani affetmek, zayıflamak,susmak çözüm değil çözümü sizde biliyorsunuz ALLAH kolaylık versin.Konusmayi denedim hamileliklerimde yemidorsun cocuk zayif kalicak diye tabiri caizse kavgayla yemek yedirirdi dogumdan sonra veririz diye Ama surekli zayif bi Karin görünce bunlar nasil dogum yapmis diye soyleniyor gecenlerde dustum birakim yardim etmeyi üstüne birde güldü
Nasil bu kadar emin olabiliyorsunuz evlenmeden once evli kadinlardan cocugum icin katlaniyorum sozune cok kizar ve yargilardim insan neden cocuk icin hayatini boyle bitirir diye ama anne olunca anladim Ben cocuklarim icin omür boyu bu adami cekmek zorunda oldugum kanisinda degilim ama cocuklarim oyle babacilarki inanin anlatamam yasamadim bilir onlarin baba eksikligini yasamalari kanima dokunuyor sadece yoksa Ben her türlü ayaklarimin üzerinde dururum her iste calisirimSize bunları diyen adama hizmette kusur etmediğinize o kadar eminim ki… Bence hiçbir zaman boşanmayacaksınız o yüzden kocanız ne derse desin ne yaparsa yapsın alttan alın sadece
Unutamam iste bu yüzden onlayken zayiflamak düsüncesi bile ruhumu yaraliyorAdam siz kilo alınca değişmemiş zaten bencil ve kalbi kötüymüş.Uygun ortam oluşunca aslı vuku bulmuş.Zayiflasaniz bile iyi olsanız bu günleri unutur musunuz??? Yani affetmek, zayıflamak,susmak çözüm değil çözümü sizde biliyorsunuz ALLAH kolaylık versin.
Hayırdır ferhans keyif alacak konu mu yakaladın
Cocuklar babasından boşanmayacak siz kocanızdan boşanacaksınız ama siz bilirsiniz.Nasil bu kadar emin olabiliyorsunuz evlenmeden once evli kadinlardan cocugum icin katlaniyorum sozune cok kizar ve yargilardim insan neden cocuk icin hayatini boyle bitirir diye ama anne olunca anladim Ben cocuklarim icin omür boyu bu adami cekmek zorunda oldugum kanisinda degilim ama cocuklarim oyle babacilarki inanin anlatamam yasamadim bilir onlarin baba eksikligini yasamalari kanima dokunuyor sadece yoksa Ben her türlü ayaklarimin üzerinde dururum her iste calisirim
Tamam işte ben de tavsiye veriyorum, çocuklar için katlanmak istiyosunuz, bu evliliği sürdürmenin tek yolu ne yaparsa yapsın alttan almak. Başka bir çözümü yok.Nasil bu kadar emin olabiliyorsunuz evlenmeden once evli kadinlardan cocugum icin katlaniyorum sozune cok kizar ve yargilardim insan neden cocuk icin hayatini boyle bitirir diye ama anne olunca anladim Ben cocuklarim icin omür boyu bu adami cekmek zorunda oldugum kanisinda degilim ama cocuklarim oyle babacilarki inanin anlatamam yasamadim bilir onlarin baba eksikligini yasamalari kanima dokunuyor sadece yoksa Ben her türlü ayaklarimin üzerinde dururum her iste calisirim
Katlanmak istemiyorum ama cocuklarim ilerde onu tercih ederler diye korkuyorum evet suan cocuklari alirim ama is yok para yok duzen yok .Ama inanin simdi bosanalim dese anlasmali tek celsede bitiririmTamam işte ben de tavsiye veriyorum, çocuklar için katlanmak istiyosunuz, bu evliliği sürdürmenin tek yolu ne yaparsa yapsın alttan almak. Başka bir çözümü yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?