Arkadaşlar daha bilgili ama sanırım çocuklar da kalabiliyormuş burada okuduğuma göreCocuklarımı veremem bunu yapamam yapabılsem evden kendım cıkarım ama evlatlarımsız olmaz
Saygının bittiği yerde durmayın nolur. İki çocuk vs düşünmeyin. Sizin dusuneceginiz şey iki çocuğuma öğretmek istediğim şey kabullenilmis çaresizlik ve saygısızlık mı? Olcak yoksa güçlü bir anne kendine güvenen ve saygisizliga, degersizlige boyun eğmeyen bir kadın mı? Anneler çocuklarını kendilerinden bile salınarak büyütüyor sonra bir saygısız terbiyesiz evleniyor onunla bir de size saygısızlık ediyo. Herkes kendi değerini kendi belirler. Belli ki eşiniz sizin gidemeyeceginizden o kadar emin ki . O küfürleri hakaretleri kayıt altına alın sonra hem boşanma hem de manevi tazminat davası açınMerhabalar herkese ben esim ve problemlerimiz hakkinda fikir edinmek istiyorum esim cok sinirli herseyin altinda bisey arayan bi insan.6 yillik evliyiz 2 cocugumuz var ben dogum kilolarimi veremedim troid ve pkostan dolayi en ufak bi tartismada bana sisko ayi diye hakaretler ediyor sen kadinmisin diyor daha bu hakaretleri hicbisey agza alinmiycak küfürler bosanmak ve 2 cocuk ne yapicami bilemiyorum
Muhtemelen öyledir adeta ağzında gülle dolaşan bir prensdir muhtemelen kilodan dolayı olmuştur.Çocuklardan önce şeker gibi adamdı, dünyanın en mükemmel kocasıydı da birden mi böyle oldu?
Bildiğim kadarıyla çocuklarla gidebilirsiniz,ama kalma süresi hakkında çok bilgim yok.Ordayken boşanma konusunda yardım ediyorlar.Ben boşanma konusunu defalarca dıle getirdim büyük kavgalarla ınsanca ama hazmedemiyor anlamıyor bi tamam diyor 5 dkya sonra hersey basa sarıyor cocuklarımı bu hasta adama bırakamam kadın sığınma evine gitmeyi düşünüyorum cocuklarla kabul edılıyormu ve orda uzun süre kalmama izin veriliyormudur acaba ev iş düzenini kurana kadar
onun parasıyla mide ameliyatı veya diyetistyen+spor salonu üyeliği ayarlayacaksın.
her türlü botoksunu estetiğini yaptıracaksın.
istediğin kıyafetleri alacaksın minileri çekeceksin.
sonra tekmeyi basacaksın boşanacaksın.
bu davarın layığı bu.
Psikolojik şiddet görüyorsunuz .. çocuklarınızı bu ortamda büyütmeyin.. yetişkin birer insan olduklarında kendilerini sevmeyen insanların yine de yanında kalmaya çabalamalarını görmek istemiyorsanızMerhabalar herkese ben esim ve problemlerimiz hakkinda fikir edinmek istiyorum esim cok sinirli herseyin altinda bisey arayan bi insan.6 yillik evliyiz 2 cocugumuz var ben dogum kilolarimi veremedim troid ve pkostan dolayi en ufak bi tartismada bana sisko ayi diye hakaretler ediyor sen kadinmisin diyor daha bu hakaretleri hicbisey agza alinmiycak küfürler bosanmak ve 2 cocuk ne yapicami bilemiyorum
Hah. Adam tam bir davar kesinlikle . Lakin korkarım bu kadar güzelliği kendine yaptıktan sonra bu davar onla ilgilenmeye başlarsa eskiyi unutmasa konu sahibi . Genelde öyle oluyoronun parasıyla mide ameliyatı veya diyetistyen+spor salonu üyeliği ayarlayacaksın.
her türlü botoksunu estetiğini yaptıracaksın.
istediğin kıyafetleri alacaksın minileri çekeceksin.
sonra tekmeyi basacaksın boşanacaksın.
bu davarın layığı bu.
size şu terbiyesiz yorumları yapan kişinin vücudunun yunan heykelleri gibi olması gerekiyor eminim öyledir değil mi ?Merhabalar herkese ben esim ve problemlerimiz hakkinda fikir edinmek istiyorum esim cok sinirli herseyin altinda bisey arayan bi insan.6 yillik evliyiz 2 cocugumuz var ben dogum kilolarimi veremedim troid ve pkostan dolayi en ufak bi tartismada bana sisko ayi diye hakaretler ediyor sen kadinmisin diyor daha bu hakaretleri hicbisey agza alinmiycak küfürler bosanmak ve 2 cocuk ne yapicami bilemiyorum
bir tane queen vardı esra erol'da. böyle yapıp kocasına tekmeyi basmıştı.Hah. Adam tam bir davar kesinlikle . Lakin korkarım bu kadar güzelliği kendine yaptıktan sonra bu davar onla ilgilenmeye başlarsa eskiyi unutmasa konu sahibi . Genelde öyle oluyor
Davara kurban olsun onda bana para verecek comertlik nerde zırnık koklatmaz unutulucak şeyler değil bunlar zaten onun in için zayıflamak düşüncesi bile bana agır geliyor degmez yaniHah. Adam tam bir davar kesinlikle . Lakin korkarım bu kadar güzelliği kendine yaptıktan sonra bu davar onla ilgilenmeye başlarsa eskiyi unutmasa konu sahibi . Genelde öyle oluyor
bir tane queen vardı esra erol'da. böyle yapıp kocasına tekmeyi basmıştı.
inş unutmaz soru sahibi ne diyeyim
Davara kurban olsun onda bana para verecek comertlik nerde zırnık koklatmaz unutulucak şeyler değil bunlar zaten onun in için zayıflamak düşüncesi bile bana agır geliyor degmez yani
O kadar dogru birsey soyledin… cocugunu cok dusunen erkek once karisini mutlu eder…ve mutlu kadinin enerjisi herseye yeter emin ol.Çocuklarını çok seven adam karısını boşanma noktasına getirecek hayvanlığı yapmaz.
Bu sözleri yapan adam para yediririm keşke verse gider herseyi yapar yol verırım ama adam kendine hizmetçilik yapmam için yanında tutuyor beni biriniBöyle erkekler şunu hak ediyor. Gideceksin onun parasıyla kiko vereceksin gerekliyse estetik yaotiracaksin sonra def edip keyfine bakacaksın saygısız adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?