Kilolarim ve esim

Eşiniz bir, insan sevmiyor
İki, saygısız..

Bu ikisi olan insandan
uzak durun mümkünse.. Böylelerinin kılı ağarsa bile insan olmazlar.

Madem kadın değilmişsiniz neden kadın olmayan biriyle(!) , şişko bir ayıyla (çok özür diliyorum bunu söylediğim için) sevişip çocuk yapmış. Asıl ayı kendisi haberi yok. Ay çok sinirlendim ya. Bir insan iki çocugunun annesine, eşim dediği, hayatını paylaştığı, onca kahrını çeken kadına nasıl böyle cümleler kurabilir aklım almıyor. Siz kiloları verirsiniz de o insanlık öğrenir mi sanmam...

Inanin size inandirici gelmiyor belki Ama oylesine cocukalrina duskunki bu Adam o adammi derseniz gorseniz deli oluyor cocuklarina
Daha beter ya. İki çocuğunuz annelerine hakaret eden adamı örnek alır. Size saygı duymadan büyürler. Çocuklar kadına saygı duymayan bireyler olarak yola devam eder. Bizim toplum bir şey kaybetmez, gelenek oldu da siz kaybedersiniz çocuklarınızın sevgisini, saygısını

Eski kocamı hatırlattı kocanız ve üzülerek söyşeyeceğim ki bu adam sizi sevmiyor. Kalkıp bir sürü hastalığa davetiye çıkartan şişmanlığı savunacak değilim ama insanlar dönem dönem kilo alır ve verirler ayrıca çok ciddi hastalıklar var Allah korusun bunun saç dökülmesi kemoterapisi var. Bu şekilcilikle çok zor bir erkeğe güvenmek kusura bakmayın.

Eski kocam da sürekli kilomla aşağıladı beni, kendi ereksiyon problemlerine, erken boşalmasına sebep beni sundu, iğreniyorum senden dedi. Güya şirketteki çaycısı ince belli bardakla çay verip “ sen ince bel görmüyorsun tabii al bari bardakta gör” diyormuş, bizi nikahta görenler ah vah etmişler falan. Göt göt konuşmalar, karaktersizliklerle zehir etti evliliği bana. Sizin de tek yapacağınız boşanmak çünkü belli ki ortada sevgi falan yok.

Ne iğrenç bir herifmiş, iyi ki şutlamışsınız.Mutlu,huzurlu yaşamınız olsun

Bazı erkeklerdeki bu g*t kalkıklığını ve kötü kalpliliği aklım almıyor gerçekten. "İğreniyorsan s..... git" deyip kapının önüne koyacaksın böyle şerefsizi. Böyle yaratıklara bir dakika bile katlanmayın ya ne olursa olsun. Tamam, ekstrem bazı durumlar olabilir ama ekonomik özgürlüğünüz yoksa bile gidin bir arkadaşınızda, ailenizin yanında kalın bir süre ama kendinizi düşürmeyin bu kadar...

Kendisine sen ayisin benim bedenim kusurlu belki Ama senin ruhun kusurlu ve kotu ne yazikki careside yok dedim mal mal suratima bakiyor

Severek evlendik ama suan hicbisey kalmadi biliyorum yani bana dese Ben baskasina asigim bosanalim cocuklarda senin olsun inanin üzülmem aksine kolaylikla kurtuldum diye sevinirim

Bence söylediği laflar boşanma sebebi.
Zayıflasan adam düzelecek mi sence? Eğer sen zayıflayınca sorunlar bitecekse zayıfla.
Ama bence bu tamamen karaktersiz biri. Seni aşağıya çekiyor ve değersizleştiriyor. Anladığım kadarıyla işsizsin. Bence işe başla kendine bak sonra da boşan.
Çocukları bahane etme yani. Ben de boşandım 2 çocuğum var. Baba eksikliği var ama öyle bir adamla yaşamaktansa babasız çocuk yetiştirmeyi tercih ettim.(bana hiç hakaret etmedi fiziksel şiddet uygulamadı. Ama aldattı maddi olarak dolandırdı)

Zayıflasa bu sefer eleştirecek başka bir şey bulur mutlaka. Bu sefer de çirkinsin der, yaşlandın der, yemeği yapamadın der, çocuğa niye böyle yapıyorsun der. Adam kişiliksiz ve kötü biri düpedüz.

Kesinlikle ayni seyi dusunuyorum sizinle ve Yarin ben ne yazikki ona benzeyen cocuklsr yetistirmis olucam onunla kalirsam oysaki Ben ogullarim eslerini El ustunde tutsun istiyorum ne güzel yetistirilmisler densin istiyorum insallah ahlakli evlatlar yetistirebilirim ondan kurtulup

beb zaten ayrilmak istiyorum bunu nasil cozucem onunla onu bilmiyorum

Tamam, o başka bir sorun; ama çocuklar çok düşkün babaya ya da baba düşkün onlara diye katlanırsanız çocuklara da haksızlık edersiniz. Zaten siz adamı bitirmişsiniz çoktan. Umarım cesaretinizi toplarsınız.

Ona deger verip zayiflamayi gururuma yedirmiyorum zaten ondan kolaylikla kurtulmak icin neler mümkün Allahim diye düsünorum cocuklarimda bahane degil Ama ister istemez insan dusunmeden edemiyor yoksa odalar ayrildi yuzunü dahi gormek istemiyorum

Zayıflasa bu sefer eleştirecek başka bir şey bulur mutlaka. Bu sefer de çirkinsin der, yaşlandın der, yemeği yapamadın der, çocuğa niye böyle yapıyorsun der. Adam kişiliksiz ve kötü biri düpedüz.
Ya bence de öyle de konu sahibi sorunu kendinde aramış ya ondan yazdım. Kilo hiç sevmem hemen de kilo alırım. Ömrüm zayıfla şişmanla geçiyor kimseye kilosu için ya da fiziksel özelliği için tek kelime demem yani benim haddim değil ki. Hayır sanki kendi de brad pitt

O zaman kendin be çocuklar için birşeyler yap. Ailen boşansan arkanda mı? Bir mesleğin var mı? Çocuklar kaç yaşında? Önüne bakmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…