- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.610
- 598
- Konu Sahibi gunessaime87
-
Karatay diyeti bnm için riskli grupta ben şeker almayınca yerlerdeyim ..
Şekeri bi nevi bıraktım sadece türk kahvesinde içiyorum sağlıklı bir diyet programına başladım karatay ı hala sevmiyorum ve onun verdiği şeyleri uygulamıyorum bölgesel zayıflamaya başladım Mehmet Akgün ü belki duymuşsunuzdur öneriler üzerine biraz da yorumları okudum güzel bir diyetisyen buldum lpg aqualyx akupunktur 1 ayda 9 kilo verdim ve devam ediyorum.inşallah istediğim herşey gerçekleşicekOna olmaz buna olmaz nasıl olacak
Şeker bir alışkanlık
Ağustos ayında diyete başladım 83 den 76 ya 1,5 ayda düştüm
Şekeri ve ekmeği kestim, pilav,patates ve diğer karbonhidratları kestim, sadece sabahları kendi yaptığım tam buğday ekmeğinden iki dilim yedim. 7 kiloyla tipim değişti resmen. Sonra diyeti bıraktım normal düzenime döndüm, hala 76 yım, bunu korumayı öğrendim, şimdi önümüzdeki günlerde yeniden diyete başlayacağım, hedefim 70 kilo 40 beden olacak. Yapamam, olmaz, bunu denedim falan geçeceksin bunları, kaç diyetisyene gittim pahalısı, ucuzu, ünlüsü ünsüzü hepsi aynı diyeti veriyor, bu işin sırrı senin azmetmen. İnsanlar bir tutturmuş insülin direncim var ve bunun arkasına saklanıyorlar, gözünüzü açın bilinçlenin, insülin direnci şeker hastalığının ayak sesidir, sağlığınız için toparlanın. İlk mesajımda da dedim eşiniz için bir şey demiyorum, çünkü şişmanlık bir hastalık ve bu hastalık sürecinde eşine destek olmayan adama diyecek lafım yok. Lütfen sağlığınıza değer verin, kendiniz için iyileşin. Şunu kabul edin bu sabır isteyen bir süreç, ben 40 yaşımda yapabiliyorsam sen neden yapamayacaksın. Hormonlu spiral kullanıyorum diyetisyen çok ağır verirsin dedi 7 kiloyu 1,5 ayda verdim, istedim çünkü, sende iste, kolay yolları araştırmak, bahaneler arkasına sığınmak sadece zaman kaybettirir. Kilo vermenin kolay yolu yok arkadaşım, kendini kontrol edeceksin. 150 kilonun üzerindeki insanlar için ameliyatı anlıyorum çünkü yaşamsal organlarda bir aciliyet oluşuyor ama kilo vermek için sağlam vücudunu elinle gidip sakat ettirmek demek ameliyat. Midene yapılacak dönüşümsüz bir operasyon, neden olsun ? Neden sağlam bir organın değişsin, bu ameliyatlarla kilo veriliyor evet ama 20 yıl 30 yıl sonra ne oluyor vücutta bilen yok, ben doktorların pembe tablolarına inanmıyorum. Gayret et o yüzden kendin başar
Akapunktura gittin mi canımMerhaba buraya ilk defa kayıt oluyorum hatalarım olursa affola
Ben 3 yıl öncesinde aşk dolu bi evlilikle dünya evine girdim.Aşk büyüsümü ne bilmem sonra alışkanlıklara bıraktı yerini benim fazla kilolarım var ankara da gitmediğim diyetisyen doktor kalmadı bebek istiyoruz ama kilolarım buna da engel 110 kiloyum ağırlık üst bölümde dengesiz bi vücut yapım var ve eşim bu zamana kadar hiç takılmadığı vücuduma şimdi her gün söyleniyor insülin direncim ve kolestrolm var kötü huylu 10 sene öncesinde çok zayıftım ne olduysa babamın geçirdiği kazada oldu üzüntü aşırı yiycek düşkünlüğüne sebep oldu baya hastalandım babamın sağ bacağını kaybettik kaza sonucu şimdi kızlar bana bişey söyleyin (ameliyat hariç ameliyat fobisi oluştu babamdan sonra kopma esnasında biz götürdük bacağını ama fonksiyonlarını yitirmişti ameliyattan korkuyorum o zamandan beri kan bıçak ameliyat hepsi bitti psikoloğa gittim ama fayda yok) zayıflamam gerek eşimin baskıları gün geçtikçe artan sorunlar ailelerin tepkileri beni çileden çıkarıyor artık diyet yapıyorum çok yavaş metabolizmam ekstra destek gerek ne yapsam hızlandırırım
Başladım geçen ay :)Akapunktura gittin mi canım
Olmadı mı?Başladım geçen ay :)
1 ayda 9 kilo verdim olmazmı iştahım eksildi daha rahat diyetimi uyguladım destekli bi cihaza da başladım bölgesel zayıflama için geçen ay ı çok güzel kapattım :) devam ediyorum 1 kaç aya istediğim kiloya ulaşıcam inşallah :)Olmadı mı?
Süpersiniz. Kime gidiyorsunuz acaba?1 ayda 9 kilo verdim olmazmı iştahım eksildi daha rahat diyetimi uyguladım destekli bi cihaza da başladım bölgesel zayıflama için geçen ay ı çok güzel kapattım :) devam ediyorum 1 kaç aya istediğim kiloya ulaşıcam inşallah :)
Şekeri bi nevi bıraktım sadece türk kahvesinde içiyorum sağlıklı bir diyet programına başladım karatay ı hala sevmiyorum ve onun verdiği şeyleri uygulamıyorum bölgesel zayıflamaya başladım Mehmet Akgün ü belki duymuşsunuzdur öneriler üzerine biraz da yorumları okudum güzel bir diyetisyen buldum lpg aqualyx akupunktur 1 ayda 9 kilo verdim ve devam ediyorum.inşallah istediğim herşey gerçekleşicek
O eşinizin ben...Sıfır beden mi kendisi?Begenmıyorsa bosansin,dırdır etmesin k..rı gibi derler ya.Destek olcagına köstek oluyo kusura bakmayın.Ayrıca ne var.Herkes dikkat etmezse alıyo kilo.110 kilo.Sanslısınız cunku, vereceginiz kilo miktarı bakımından, hızlı olacak.Spora başlamalısınız kesinlikle.Hem esinizin yuzunu de daha az gormus olursunuz.
İroni yaptığını düşünmek istiyorum. .Dırdır etme karı gibi harika bir benzetme
Dırdır etme karı gibi harika bir benzetme
İroni yaptığını düşünmek istiyorum. .
Canım burası kk.. sen şimdi bu kadar kadının olduğu bir yerde erkeklerin sıkça kullanığı karı gibi dırdır yapmak tabirini kullanırsan sıkıntı olur. . Bi kadın bile hemcinsleri için bu benzetmeyi yaparsa erkeklere bişey diyemeyiz dimi??ironiden falan anlamamda, oyle derler ya, tam yazmadım hatta.Okuyucunda birden
Diikatlı okuyun derim bende size.Canım burası kk.. sen şimdi bu kadar kadının olduğu bir yerde erkeklerin sıkça kullanığı karı gibi dırdır yapmak tabirini kullanırsan sıkıntı olur. . Bi kadın bile hemcinsleri için bu benzetmeyi yaparsa erkeklere bişey diyemeyiz dimi??
Gayet okudum.. karı kısmını k.. yapmışsın bu mudur? ?Diikatlı okuyun derim bende size.
adamdan cok siz hakediyorsunuz şuanGayet okudum.. karı kısmını k.. yapmışsın bu mudur? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?