Kilolarım ve Gün geçtikçe Eşimle Yaşadığım Sorunlar

40kilonasilgider diye bir hatun var. 105 kilo ile baslamis. 8 ay içerisinde fit birine dönüştü, anlattigina göre daha saglikli ve zinde hissediyor. Mostivasyon videolari size yardimci olacaktir.
Gitmedigim diyetisten demissiniz ua dogru bir tercih ile başlayıp sonuna kadar devam etmeniz gerekiyor. Ki kolesterol sorununuz varmis sağlıklı beslenmeye daha cok ihtiyaciniz var.
Haydi deyin ve baslayin kendiniz icin.

Karatay diyeti bnm için riskli grupta ben şeker almayınca yerlerdeyim ..

Ona olmaz buna olmaz nasıl olacak
Şeker bir alışkanlık
Ağustos ayında diyete başladım 83 den 76 ya 1,5 ayda düştüm
Şekeri ve ekmeği kestim, pilav,patates ve diğer karbonhidratları kestim, sadece sabahları kendi yaptığım tam buğday ekmeğinden iki dilim yedim. 7 kiloyla tipim değişti resmen. Sonra diyeti bıraktım normal düzenime döndüm, hala 76 yım, bunu korumayı öğrendim, şimdi önümüzdeki günlerde yeniden diyete başlayacağım, hedefim 70 kilo 40 beden olacak. Yapamam, olmaz, bunu denedim falan geçeceksin bunları, kaç diyetisyene gittim pahalısı, ucuzu, ünlüsü ünsüzü hepsi aynı diyeti veriyor, bu işin sırrı senin azmetmen. İnsanlar bir tutturmuş insülin direncim var ve bunun arkasına saklanıyorlar, gözünüzü açın bilinçlenin, insülin direnci şeker hastalığının ayak sesidir, sağlığınız için toparlanın. İlk mesajımda da dedim eşiniz için bir şey demiyorum, çünkü şişmanlık bir hastalık ve bu hastalık sürecinde eşine destek olmayan adama diyecek lafım yok. Lütfen sağlığınıza değer verin, kendiniz için iyileşin. Şunu kabul edin bu sabır isteyen bir süreç, ben 40 yaşımda yapabiliyorsam sen neden yapamayacaksın. Hormonlu spiral kullanıyorum diyetisyen çok ağır verirsin dedi 7 kiloyu 1,5 ayda verdim, istedim çünkü, sende iste, kolay yolları araştırmak, bahaneler arkasına sığınmak sadece zaman kaybettirir. Kilo vermenin kolay yolu yok arkadaşım, kendini kontrol edeceksin. 150 kilonun üzerindeki insanlar için ameliyatı anlıyorum çünkü yaşamsal organlarda bir aciliyet oluşuyor ama kilo vermek için sağlam vücudunu elinle gidip sakat ettirmek demek ameliyat. Midene yapılacak dönüşümsüz bir operasyon, neden olsun ? Neden sağlam bir organın değişsin, bu ameliyatlarla kilo veriliyor evet ama 20 yıl 30 yıl sonra ne oluyor vücutta bilen yok, ben doktorların pembe tablolarına inanmıyorum. Gayret et o yüzden kendin başar

Şekeri bi nevi bıraktım sadece türk kahvesinde içiyorum sağlıklı bir diyet programına başladım karatay ı hala sevmiyorum ve onun verdiği şeyleri uygulamıyorum bölgesel zayıflamaya başladım Mehmet Akgün ü belki duymuşsunuzdur öneriler üzerine biraz da yorumları okudum güzel bir diyetisyen buldum lpg aqualyx akupunktur 1 ayda 9 kilo verdim ve devam ediyorum.inşallah istediğim herşey gerçekleşicek

Akapunktura gittin mi canım

Süpersiniz. Kime gidiyorsunuz acaba?

Ameliyat fikrinden vazgeçmene çok sevindim
Başardım işte, 9 kilo az mı =))
Çok çok çok sevindim, sıkıntılı bir Cuma günü yüzüme bir gülümseme geldi birden, Rabbimde seni gülümsetsin
Bu azimle devam et, çok daha iyi olacaksın, ben inanıyorum
Bu arada kendimden de utanıyorum, ben hala 76 yım, diyetimin 2. etabına bir türlü başlayamadım =(((

Bol bol yürü bir de eve epiliktik bisiklet al televizyonun karşısına koyup hem çevir hem izle.Çok fazla tatlı hamurişi yemediğin gazlı içecek şekerli gıdalar tüketmediğin sürece diyet uygulama.Normal beslendiğin öğün atlamadığın sürece kilolarını verirsin yeter ki beslenme düzenin olsun ve en önemlisi hareket.

Ben zaten diyet yapmaya karşıyım.Abur cubur gidalar aşırı tatlı hamur işi yağlı gıdalar tüketilmediği sürece ve de öğünleri atlamadan sağlıklı beslenildiği sürece diyet yapmaya gerek yok.Diyet yapıcam diye insanlar psikolojilerini bozuyolar.Halbuki ekmeğin bile vücuda faydası var.Sadece abartmadan yemek önemli.

O eşinizin ben...Sıfır beden mi kendisi?Begenmıyorsa bosansin,dırdır etmesin k..rı gibi derler ya.Destek olcagına köstek oluyo kusura bakmayın.Ayrıca ne var.Herkes dikkat etmezse alıyo kilo.110 kilo.Sanslısınız cunku, vereceginiz kilo miktarı bakımından, hızlı olacak.Spora başlamalısınız kesinlikle.Hem esinizin yuzunu de daha az gormus olursunuz.

Dırdır etme karı gibi harika bir benzetme

Hiç bişey yapamazsınız akşam 7 den sonra bişey yemeyin ve bol su için.. diyorum ama kelin ilacı olsa.. ben doğum ve emzirme sürecinde iştahı açılanlardanım...

ironiden falan anlamamda, oyle derler ya, tam yazmadım hatta.Okuyucunda birden
Canım burası kk.. sen şimdi bu kadar kadının olduğu bir yerde erkeklerin sıkça kullanığı karı gibi dırdır yapmak tabirini kullanırsan sıkıntı olur. . Bi kadın bile hemcinsleri için bu benzetmeyi yaparsa erkeklere bişey diyemeyiz dimi??

Diikatlı okuyun derim bende size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…