- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.837
- 748
- Konu Sahibi gunessaime87
-
Spashape+Akupunktur+Aqualyx 80e kadar bu kombine işlemlerle şuan 74 kiloyum Soğuk Lpoliz yaptırdım geçen ay 6cm incelmem oldu ayrıca Mehmet Akgün e yaptırdım tüm işlemleri.8 ay olmuş 30 kilo gayet başarılı tebrik ederim ben bir yılda 23 kilo verdim bunada şükür Karatay diyetiyle siz hangi aletle zayifladiniz merak ettim
Bölgesel zayıflama başlıklarla dışardan yağlar vakkumlanıyor 40 dk sürüyor bir bölge cihaz dıştan yağları dondurarak parçalıyor. Sonra bol su diyet ve yürüyüş incelmeler 1 ayda görülür derecde gerçekleşiyor.Soğuk lipoliz dedigin nedir biraz anlatir misin benim de kalca ve bacakdan bi 8 kilo kadar vermem lazım
Benim basen kalca ve bacak kısmı kilolu onun dışında zayıf sayilirim 170 boy kilom 62. Siz ne kadar ucret odediniz ve hangi ilde yaptirdiniz? Cogu yerde tek seans yeterli yaziyor gercekteb tek seansda bu kadar etki mümkün mü? Baya spor yaptim 118 cm den 99 cm e kadar düştü kalca ve basen ölçüm ama 90 cm olsun istiyorum ve o kadar incelecegine dair tüm umidimi yitirmis durumdayimBölgesel zayıflama başlıklarla dışardan yağlar vakkumlanıyor 40 dk sürüyor bir bölge cihaz dıştan yağları dondurarak parçalıyor. Sonra bol su diyet ve yürüyüş incelmeler 1 ayda görülür derecde gerçekleşiyor.
Merhaba buraya ilk defa kayıt oluyorum hatalarım olursa affola
Ben 3 yıl öncesinde aşk dolu bi evlilikle dünya evine girdim.Aşk büyüsümü ne bilmem sonra alışkanlıklara bıraktı yerini benim fazla kilolarım var ankara da gitmediğim diyetisyen doktor kalmadı bebek istiyoruz ama kilolarım buna da engel 110 kiloyum ağırlık üst bölümde dengesiz bi vücut yapım var ve eşim bu zamana kadar hiç takılmadığı vücuduma şimdi her gün söyleniyor insülin direncim ve kolestrolm var kötü huylu 10 sene öncesinde çok zayıftım ne olduysa babamın geçirdiği kazada oldu üzüntü aşırı yiycek düşkünlüğüne sebep oldu baya hastalandım babamın sağ bacağını kaybettik kaza sonucu şimdi kızlar bana bişey söyleyin (ameliyat hariç ameliyat fobisi oluştu babamdan sonra kopma esnasında biz götürdük bacağını ama fonksiyonlarını yitirmişti ameliyattan korkuyorum o zamandan beri kan bıçak ameliyat hepsi bitti psikoloğa gittim ama fayda yok) zayıflamam gerek eşimin baskıları gün geçtikçe artan sorunlar ailelerin tepkileri beni çileden çıkarıyor artık diyet yapıyorum çok yavaş metabolizmam ekstra destek gerek ne yapsam hızlandırırım
Eşimle olan sorunlarım benim gelen fazla özgüvenimle son buldu Doktorum Mehmet Bey ve Beslenme uzmanım beni tekrar hayata döndürdü soğuk lipoliz yaptırdım bi 6 cm daha gitti şuan son 5 kilom kaldı çok mutluyum huzurluyum birde bebişimiz olurda tadından yenmez :)Canim benim senin sorunun normal kilo alip verme ile alakali degil yazindan bunu anliyoruz esin gozunun onunde direk anlamali bu konu sizi cok uzup yipratiyor ise fedakarlik edip mutlaka bir surecten gecmeliainiz ama bu demek degil ki ornek vucut olculerinde bir manken olacaksiniz herkesin ideal kilosu farklidir onemli olan saglik problemleri yasamadiginiz bir kiloda olmaniz. Yoksa hep bir sorun bulunur...
Yerinizde olsam tum kilo verme surecini an ve an paylasan ece atmacanin videolarini gonderlerini instagramda takip edip surecinden faydalanirim ben gecen kis ece motivasyonuyla yazimi mutlu gecirdim :)))) umarim ideal kilonuza kavusursunuz .
Canım konunun ucunu görmemişsin demekki istediğim kiloya son 5 kg bitti sayılır :)Öncelikle evde pişen yemeklere ayar yap. Hamur işi - kızartma - tatlı yapma. Bol su iç. Yürüyüşe başla adım sayar saat al. Günde en az 10.000 adım at. Tv karşısında bile yürü. Aç kalma çok öğün ama az ye
Ankara Özel Clnc Medilifeda yaptırdım toplam 1500tl civarı ödedim 3 seans çif başlık sonuçtan memnunum diyet spor motivasyon çok önemli bol bol su içiyorum artık sıkılaşma ağırlıklı çalışıyorum umarım istediğin ölçülere kavuşursunBenim basen kalca ve bacak kısmı kilolu onun dışında zayıf sayilirim 170 boy kilom 62. Siz ne kadar ucret odediniz ve hangi ilde yaptirdiniz? Cogu yerde tek seans yeterli yaziyor gercekteb tek seansda bu kadar etki mümkün mü? Baya spor yaptim 118 cm den 99 cm e kadar düştü kalca ve basen ölçüm ama 90 cm olsun istiyorum ve o kadar incelecegine dair tüm umidimi yitirmis durumdayim
Evet canım başladık Allah nasip ederse içimden bi ses çok yakında diyor :)Başladınız mı bebiş çalışmalarına
Hadi bakalım inşallahEvet canım başladık Allah nasip ederse içimden bi ses çok yakında diyor :)
aysima merhaba eski nikimi unuttum burdanda gerçek isim yazmıyorum. burdan tanışıp hastaneye aynı gün gitmiştik. aktif olursan bana özelden yaz. çok tebrik ederim çok fazla kilo vermişsin . süpersin .bende de insulin direnci var ve gecen sene 117 kiloyla mide kuculcme ameliyati olucaktim son gun kalp hastaligi cikinca olamadim ve kendim zayiflamaya karar verdim. ve 37 kilo verdim 80 kiloya indim 6. ayda ilac kullanmayi denedinmi insulin direnci icin ?
Konunsahibi vermis mi nolmus.Konu eskiymiş ya yazdım ben de bir sürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?