Kilolarım ve Gün geçtikçe Eşimle Yaşadığım Sorunlar

8 ay olmuş 30 kilo gayet başarılı tebrik ederim ben bir yılda 23 kilo verdim bunada şükür Karatay diyetiyle siz hangi aletle zayifladiniz merak ettim

8 ay olmuş 30 kilo gayet başarılı tebrik ederim ben bir yılda 23 kilo verdim bunada şükür Karatay diyetiyle siz hangi aletle zayifladiniz merak ettim
Spashape+Akupunktur+Aqualyx 80e kadar bu kombine işlemlerle şuan 74 kiloyum Soğuk Lpoliz yaptırdım geçen ay 6cm incelmem oldu ayrıca Mehmet Akgün e yaptırdım tüm işlemleri.

Soğuk lipoliz dedigin nedir biraz anlatir misin benim de kalca ve bacakdan bi 8 kilo kadar vermem lazım

Soğuk lipoliz dedigin nedir biraz anlatir misin benim de kalca ve bacakdan bi 8 kilo kadar vermem lazım
Bölgesel zayıflama başlıklarla dışardan yağlar vakkumlanıyor 40 dk sürüyor bir bölge cihaz dıştan yağları dondurarak parçalıyor. Sonra bol su diyet ve yürüyüş incelmeler 1 ayda görülür derecde gerçekleşiyor.

Benim basen kalca ve bacak kısmı kilolu onun dışında zayıf sayilirim 170 boy kilom 62. Siz ne kadar ucret odediniz ve hangi ilde yaptirdiniz? Cogu yerde tek seans yeterli yaziyor gercekteb tek seansda bu kadar etki mümkün mü? Baya spor yaptim 118 cm den 99 cm e kadar düştü kalca ve basen ölçüm ama 90 cm olsun istiyorum ve o kadar incelecegine dair tüm umidimi yitirmis durumdayim

Canim benim senin sorunun normal kilo alip verme ile alakali degil yazindan bunu anliyoruz esin gozunun onunde direk anlamali bu konu sizi cok uzup yipratiyor ise fedakarlik edip mutlaka bir surecten gecmeliainiz ama bu demek degil ki ornek vucut olculerinde bir manken olacaksiniz herkesin ideal kilosu farklidir onemli olan saglik problemleri yasamadiginiz bir kiloda olmaniz. Yoksa hep bir sorun bulunur...
Yerinizde olsam tum kilo verme surecini an ve an paylasan ece atmacanin videolarini gonderlerini instagramda takip edip surecinden faydalanirim ben gecen kis ece motivasyonuyla yazimi mutlu gecirdim :)))) umarim ideal kilonuza kavusursunuz .

Öncelikle evde pişen yemeklere ayar yap. Hamur işi - kızartma - tatlı yapma. Bol su iç. Yürüyüşe başla adım sayar saat al. Günde en az 10.000 adım at. Tv karşısında bile yürü. Aç kalma çok öğün ama az ye

Eşimle olan sorunlarım benim gelen fazla özgüvenimle son buldu Doktorum Mehmet Bey ve Beslenme uzmanım beni tekrar hayata döndürdü soğuk lipoliz yaptırdım bi 6 cm daha gitti şuan son 5 kilom kaldı çok mutluyum huzurluyum birde bebişimiz olurda tadından yenmez :)

Canım konunun ucunu görmemişsin demekki istediğim kiloya son 5 kg bitti sayılır :)

Ankara Özel Clnc Medilifeda yaptırdım toplam 1500tl civarı ödedim 3 seans çif başlık sonuçtan memnunum diyet spor motivasyon çok önemli bol bol su içiyorum artık sıkılaşma ağırlıklı çalışıyorum umarım istediğin ölçülere kavuşursun

aysima merhaba eski nikimi unuttum burdanda gerçek isim yazmıyorum. burdan tanışıp hastaneye aynı gün gitmiştik. aktif olursan bana özelden yaz. çok tebrik ederim çok fazla kilo vermişsin . süpersin .

Canan karatayin kitaplarini okuyup kilo vermenin mantigini anlamanizi öneriyorum. Ben kendim bu sekilde kilo vermenin teknigini ogrenip hizlica kilo verdim

Öncelikle çok geçmiş olsun babanıza ama arkadaslarinda dediği gibi diyet ve yürüyüşle kilolar gidiyor bir kaç ayda farketmeye başlarsınız zaten verdikcede daha çok azimlenirsiniz .
Sonuçta bi ideal var bebeğe kavuşmak için lütfen biraz disinizi sıkın umarım en kısa surede başlarsınız ve lütfen doktor kontrolünde yapın diyeti ..

Ben inanirsaniz kilo vereceginizi dusunenlerdenim. Ne yazik ki acelem var seyip bir anda kilo veremiyoruz. Kimse veremiyor.
Lutfen enerjinizi toplayın kendinizi buna inandirin ve bir yerden baslayin. 6 aya ihtiyaciniz var sonrasinda zaten kilo vermek aliskanlik yapacak,devamini siz isteyeceksiniz. Burada konu tam olarak irade ve sabir bence. Kendinize bir soz ve zaman verin. Bakin hersey istediginiz gibi olabilir. Haftada bir gun yine kacamak yapin. Ama unutmayin; sabir ve irade..
insallah istediginiz kiloya inersiniz en kisa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…