- 26 Aralık 2016
- 377
- 266
- 53
- 38
- Konu Sahibi gunessaime87
-
Biraz cihazlar biraz diyet az spor :)oooo nekadar da vermişsiniz acil banada tüyolar verin ya
Calismlara basliycaz onumuzdeki ay:))Bende diyetisyen ve yürüyüş ile 35 kilo verdim. Ben verdiysem herkes verir diyorum inanılmaz bir tatlı ve hazır gıda düşkünlüğüm vardı. Bende kendime geldim diyorum böyle başarı hikayelerini okudukça da seviniyorum. Çeken bilir gerçekten. Üstüne bir şey alamazsın, yedikçe yiyesin gelir, hep bu son dersin hep son ama sonu gelmez bir şişmanlık yani.. Gerçekten siz de tam sırtınızdan yük atmışsınız, bebişiniz var mı peki?
Fazla kiloyla hamile kaldım ve kiloma dikkat ederek ilerliyorum kilo engel değildir bebeğe belki zorlaştırır ama şakın umut kesme kendini diyete yoğunlaştır stres ten uzak dur bebiş kendiliğinden gelir :)Merhaba buraya ilk defa kayıt oluyorum hatalarım olursa affola
Ben 3 yıl öncesinde aşk dolu bi evlilikle dünya evine girdim.Aşk büyüsümü ne bilmem sonra alışkanlıklara bıraktı yerini benim fazla kilolarım var ankara da gitmediğim diyetisyen doktor kalmadı bebek istiyoruz ama kilolarım buna da engel 110 kiloyum ağırlık üst bölümde dengesiz bi vücut yapım var ve eşim bu zamana kadar hiç takılmadığı vücuduma şimdi her gün söyleniyor insülin direncim ve kolestrolm var kötü huylu 10 sene öncesinde çok zayıftım ne olduysa babamın geçirdiği kazada oldu üzüntü aşırı yiycek düşkünlüğüne sebep oldu baya hastalandım babamın sağ bacağını kaybettik kaza sonucu şimdi kızlar bana bişey söyleyin (ameliyat hariç ameliyat fobisi oluştu babamdan sonra kopma esnasında biz götürdük bacağını ama fonksiyonlarını yitirmişti ameliyattan korkuyorum o zamandan beri kan bıçak ameliyat hepsi bitti psikoloğa gittim ama fayda yok) zayıflamam gerek eşimin baskıları gün geçtikçe artan sorunlar ailelerin tepkileri beni çileden çıkarıyor artık diyet yapıyorum çok yavaş metabolizmam ekstra destek gerek ne yapsam hızlandırırım
Merhaba facebookta veya instagranda sağlıklı yaşıyoruz diye bi syf var oldukça faydalı orayyı takip edin hatta o syfanın yöneticisiyle konuşun çünkü bir zamanlar o da kiloluymuş ve nasıl kilo verdiğiyle ilgilil bilgiler var birde hamurişi ve abur cubur paketlenmiş gıdaları terk edin kesin kilo verirsiniz kendimden biliyorum sağlıklı günler... :)Merhaba buraya ilk defa kayıt oluyorum hatalarım olursa affola
Ben 3 yıl öncesinde aşk dolu bi evlilikle dünya evine girdim.Aşk büyüsümü ne bilmem sonra alışkanlıklara bıraktı yerini benim fazla kilolarım var ankara da gitmediğim diyetisyen doktor kalmadı bebek istiyoruz ama kilolarım buna da engel 110 kiloyum ağırlık üst bölümde dengesiz bi vücut yapım var ve eşim bu zamana kadar hiç takılmadığı vücuduma şimdi her gün söyleniyor insülin direncim ve kolestrolm var kötü huylu 10 sene öncesinde çok zayıftım ne olduysa babamın geçirdiği kazada oldu üzüntü aşırı yiycek düşkünlüğüne sebep oldu baya hastalandım babamın sağ bacağını kaybettik kaza sonucu şimdi kızlar bana bişey söyleyin (ameliyat hariç ameliyat fobisi oluştu babamdan sonra kopma esnasında biz götürdük bacağını ama fonksiyonlarını yitirmişti ameliyattan korkuyorum o zamandan beri kan bıçak ameliyat hepsi bitti psikoloğa gittim ama fayda yok) zayıflamam gerek eşimin baskıları gün geçtikçe artan sorunlar ailelerin tepkileri beni çileden çıkarıyor artık diyet yapıyorum çok yavaş metabolizmam ekstra destek gerek ne yapsam hızlandırırım
Sağlıklı beslenmeyi öğrenin ingilizceniz varsa low carb, high fat diet diye yazıp aratın. Yoksa canan karataya kulak verin.Zayıflamak için değil sağlıklı beslenmek için uğraşın. Her gün yürüyüş yapmayı ihmal etmeyin. Spor yaparsanız kendinizi çatlatana kadar yapmayın. Nefes nefese kalmayın mesela. Sakince yapın zamanla artırın. Bu kiloyla kendinize zarar vermeden sağlıklı hale gelebilirsiniz. Cerrahi düşünmeden önce bu beslenme şeklini en az bir ay deneyin. Olmazsa kararınızı o zaman verirsiniz. Çevrenizde sizinle beraber bu beslenmeyi ugulayacak destek çıkacak kişilerin olması çok büyük kolaylık sağlar.Merhaba buraya ilk defa kayıt oluyorum hatalarım olursa affola
Sağlıklı beslenmeyi öğrenin ingilizceniz varsa low carb, high fat diet diye yazıp aratın. Yoksa canan karataya kulak verin.Zayıflamak için değil sağlıklı beslenmek için uğraşın. Her gün yürüyüş yapmayı ihmal etmeyin. Spor yaparsanız kendinizi çatlatana kadar yapmayın. Nefes nefese kalmayın mesela. Sakince yapın zamanla artırın. Bu kiloyla kendinize zarar vermeden sağlıklı hale gelebilirsiniz. Cerrahi düşünmeden önce bu beslenme şeklini en az bir ay deneyin. Olmazsa kararınızı o zaman verirsiniz. Çevrenizde sizinle beraber bu beslenmeyi ugulayacak destek çıkacak kişilerin olması çok büyük kolaylık sağlar.Merhaba buraya ilk defa kayıt oluyorum hatalarım olursa affola
diyeti iyi kötü yapıyorum ama spor yapamıyorum.pilates çok etkili onuda bir iki hareket edip hemen sıkılıyorum.resmen yağların her yerden fiskirmis110 kilo evet biraz fazla ama verilemeyecek birşey değil. esiniz icin değilde kendi saglıgınız, yasam kaliteniz icin kilo vermek zorundasınız. diyete baslamazsanız kilo almaya devam edebilirsiniz. daha fazla kiloya geldiğinzde keske 110 kiloyken baskasaydım şimdiye kadar baya yol kat etmiştim diye pisman olursunuz. yemeyi kısın. spor suan size cok zor gelebilir sporu bende hic sevmem ve yapmamda. ama diyetle belli bir kiloya düsüp örn. 85 kiloda daha rahat ve zorlanmadan spora baslayabilirsiniz.. ben 165 boyunda 75 kiloydum ve sabah müsli. oglen yogurt- fıstık. aksam 6da ton balıklı salata veya tavuk gogsu yiyerek 62 kiloya indim. 6dan sonra acıkırsam ki acıkıyorum salatalık yogurt felan yıyorum gene. hafif beslenmeye baslayınca kendınızı daha pratik hafif hissediyosunuz gercekten. yapabilirsiniz, biraz zaman alabilir ama hiç başlamazsanız bu kiloyla kaliteli bir yasam süremezsiniz. umarım seneye buraya baktıgımda sızın ılerlemenıze sahıt olurum
Merhaba buraya ilk defa kayıt oluyorum hatalarım olursa affola
ben bile ikna oldum konusmaniz karsisindasağlıklı besleneceksin
o zaman daha az acıkacaksın zaten
şeker bi bağımlılık çikolata da ne kadar yersen o kadar çok istersin.
kilonuz fazlaymış yüzme yapabileceğiniz bi fitness salonu var mı eklemlere yük olmadan bi 30 kilo verseniz sonradan yürüyüş koşuya geçersiniz.
kendinizi zorlamayı öğrenin.
vücut size direnicek dizi izlerken spor yapın kol bacak kaldırın oturun kalkın durduğunuz yerde adım sayın yere uzanıp bacakları kaldırıp bisiklet sürün
yarım litrelik su şişeleriyle kol çalıştırın
çok hareketsizlikten hareketliye geçirmek lazım.
tavsiyem ayna koyun karşınıza spor yaparken boy aynası. yağlarınızı gördükçe azminiz artıcak
ve kilonuzu ölçün bel kalça kol bacak mezura ile ölçün not edin. 2 haftada bir tekrarlayın bunu numaralar azaldıkça motive olacaksınız.
birden hop 60 kilo olamazsınız. ama 1 sene içinde olabilirsiniz. isterseniz.
ingilizceniz varsa youtubeda extreme weightloss makeover programını izleyin. 200 kilo insanlar zayıflıyor siz neden yapamayasınız.
Benzer hikayemiz ben de eşimin kazasından sonra kendime gelemedim pcos vardı zaten oldum 100 kg denedim her yolu olmadı en son endokrine gittim vücut kitle indeksi 40 ve üzeri olunca bir ilaç yazdı doktor. Hiç istemiyorum ilaçla zayıflamak ama tiroid sorunu da var . Dedim diyet yaparım ilaç kalsın ama doktor kullanman lazım dedi. Gliforü zaten sevmezdim ama bu sefer bebek için her şeyi göze aldım. Başladım ilaca. En doğrusu endokrin uzmanına git. Sakın kendin ilaç vs. Alma . Hiç yapmadim hep doktora danistim her şeyiMerhaba buraya ilk defa kayıt oluyorum hatalarım olursa affola
Konunun sonuna bakmamış olmalısınız 80 kiloya düştüm ben ilk konuyu açtığımda Mehmet Akgün ü önermişlerdi gittim görüştüm cihazlar birde beslenme uzmanı bağlantısı 30 kilo atmama sebep oldu şuan son 10 kilom kaldı onun içinde soğuk lipolize gireceğim inşallah bebiş çalışmalarına başladık eşim istemiyordu kiloluyken hamile kalmamı çünkü kilolarım bölgesel dengesizdi vücudum.Fazla kiloyla hamile kaldım ve kiloma dikkat ederek ilerliyorum kilo engel değildir bebeğe belki zorlaştırır ama şakın umut kesme kendini diyete yoğunlaştır stres ten uzak dur bebiş kendiliğinden gelir :)
Şuan 80 kiloyum 10 kilom kaldı canm :)Merhaba facebookta veya instagranda sağlıklı yaşıyoruz diye bi syf var oldukça faydalı orayyı takip edin hatta o syfanın yöneticisiyle konuşun çünkü bir zamanlar o da kiloluymuş ve nasıl kilo verdiğiyle ilgilil bilgiler var birde hamurişi ve abur cubur paketlenmiş gıdaları terk edin kesin kilo verirsiniz kendimden biliyorum sağlıklı günler... :)
Canan Karatay ı sevmiyorum mantıklı da gelmiyor bunun yerine cerrahi bi müdahale değilde dıştan cihazlar sayesinde 30 kg verdim 10 kilom kaldı Mehmet Akgünü önerdiler gittim ve şuan çok dua ediyorum 10 kilo içinde soğuk lipoliz düşünüyorum. Spor ve diyetime devam ediyorum ama uzun zamandır bu düzen bozulmadı durdu kilo vermem bakalım hedefe çok az kaldı.Sağlıklı beslenmeyi öğrenin ingilizceniz varsa low carb, high fat diet diye yazıp aratın. Yoksa canan karataya kulak verin.Zayıflamak için değil sağlıklı beslenmek için uğraşın. Her gün yürüyüş yapmayı ihmal etmeyin. Spor yaparsanız kendinizi çatlatana kadar yapmayın. Nefes nefese kalmayın mesela. Sakince yapın zamanla artırın. Bu kiloyla kendinize zarar vermeden sağlıklı hale gelebilirsiniz. Cerrahi düşünmeden önce bu beslenme şeklini en az bir ay deneyin. Olmazsa kararınızı o zaman verirsiniz. Çevrenizde sizinle beraber bu beslenmeyi ugulayacak destek çıkacak kişilerin olması çok büyük kolaylık sağlar.
Metabolizmanızın 110 kiloda yavaş olması için 3 metre filan olmanız lazım. Şişman insanların doku fazlalığı olduğu için organları fazladan çalışır ve normal kilodaki hallerine göre daha hızlı metabolizmaya sahiptirler. Tabii bütün gün kımıldamadan yatıyorsanız bu dediklerim doğru değil. Her gün yürüyüş yaparak metabolizmanızın hızlanmasını sağlayabilirsiniz.
:) Teşekkür ederim ben 30 kilo verdim zaten son 10 kilom kaldı hedefime110 kilo evet biraz fazla ama verilemeyecek birşey değil. esiniz icin değilde kendi saglıgınız, yasam kaliteniz icin kilo vermek zorundasınız. diyete baslamazsanız kilo almaya devam edebilirsiniz. daha fazla kiloya geldiğinzde keske 110 kiloyken baskasaydım şimdiye kadar baya yol kat etmiştim diye pisman olursunuz. yemeyi kısın. spor suan size cok zor gelebilir sporu bende hic sevmem ve yapmamda. ama diyetle belli bir kiloya düsüp örn. 85 kiloda daha rahat ve zorlanmadan spora baslayabilirsiniz.. ben 165 boyunda 75 kiloydum ve sabah müsli. oglen yogurt- fıstık. aksam 6da ton balıklı salata veya tavuk gogsu yiyerek 62 kiloya indim. 6dan sonra acıkırsam ki acıkıyorum salatalık yogurt felan yıyorum gene. hafif beslenmeye baslayınca kendınızı daha pratik hafif hissediyosunuz gercekten. yapabilirsiniz, biraz zaman alabilir ama hiç başlamazsanız bu kiloyla kaliteli bir yasam süremezsiniz. umarım seneye buraya baktıgımda sızın ılerlemenıze sahıt olurum
Canan Karatay'in söylediklerinin bilimsel altyapısı mevcut. Bunun için Türkçe kaynak bilmiyorum malesef sizi yönlendiremem ancak vücuttaki sindirim ve yağ mekanizmasını araştırmanızi önerebilirimCanan Karatay ı sevmiyorum mantıklı da gelmiyor bunun yerine cerrahi bi müdahale değilde dıştan cihazlar sayesinde 30 kg verdim 10 kilom kaldı Mehmet Akgünü önerdiler gittim ve şuan çok dua ediyorum 10 kilo içinde soğuk lipoliz düşünüyorum. Spor ve diyetime devam ediyorum ama uzun zamandır bu düzen bozulmadı durdu kilo vermem bakalım hedefe çok az kaldı.
Tamamdır teşekkür ederim :)Canan Karatay'in söylediklerinin bilimsel altyapısı mevcut. Bunun için Türkçe kaynak bilmiyorum malesef sizi yönlendiremem ancak vücuttaki sindirim ve yağ mekanizmasını araştırmanızi önerebilirim
30 kg mi verdin 15 gündeŞuan 80 kiloyum 10 kilom kaldı canm :)
30 kg mi verdin 15 günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?