Kilolarım ve ilgisiz eş

Biraz eşinizle paylaşsanız derdinizi? Ve biraz da kendinize, eşinize vakit ayırsanız? Bir iki yere gidebilirsiniz beraber mesela :)
Bebeğimi bırakıp gitmek istemiyorum çünkü aklım onda kalıyor ve yaptığım hicbirseyden zevk alamıyorum.aslında eşinde aynı şeyi bir kaç kere söyledi çalışıyor olsan bırakmak zorunda kalacaktın bırakalım annemë biraz gezelim diyo fakat hep ağlarsa korkusu bakamazlarsa falan diye düşünüyorum.Bırakıp gitmeyi düşünmek bile vicdan azabına neden oluyor bende

Çocugu kocana bırak spora git
Eşim zaten akşam 19.30 da geliyor o saatten sonra zaten spora gidemem
Çok değil kilon aslında ama önceden zayıf olduğun için kendini kötü hissediyorsundur.. 5 ay önce doğum yaptım eve gelip aynaya baktığımda kendimden soğumuştum.. Doğum anına kadar hamileyim diye avunuyorsunda,doğumdan sonra o göbekle başbaşa kalınca insan bi şok oluyor.. Çok kısa sürede eski halime döndüm hatta şuanda -2'deyim.. O kiloyla kalsaydım şuanda ciddi depresyonda olurdum çünkü hayatımda hiç kilolu göbekli olmadım..
Kendin için sık dişini,yap rejimini sporunu dön eski haline.. Sonra kocan düşünsün karım benimle eskisi gibi ilgilenmiyor yoksa beni beğenmiyor mu diye..
Tebrik ederim sizi en büyük isteğim böyle olmak

Bebeğimi bırakıp gitmek istemiyorum çünkü aklım onda kalıyor ve yaptığım hicbirseyden zevk alamıyorum.aslında eşinde aynı şeyi bir kaç kere söyledi çalışıyor olsan bırakmak zorunda kalacaktın bırakalım annemë biraz gezelim diyo fakat hep ağlarsa korkusu bakamazlarsa falan diye düşünüyorum.Bırakıp gitmeyi düşünmek bile vicdan azabına neden oluyor bende

Ee adam ilgisiz değilmiş işte.Çıkalım başbaşa gezelim diyormuş.
7 aylık bebek babaanneye de bırakılır,pusete koyup yanınızda da gezer.
Bence sen farklı role girmişsin,eşinden uzaklaşmışsın.Belki eşin de neden benden uzaklaştı,bütün dünyası bebek oldu diyordur.
Neden bütün gün evdesin ? Kızını al,çık dolaş.Pusetle yürüyüş bile yapabilirsin,hem de zayıflarsın.
Kızını bırakamıyorsan,öğlen uykusu saatinde uyutup bırakırsın.

merhaba,,, öncelikle kendiniz için zayıflayın eğer bunu gerçekten istiyorsanız.çok zor değil azimle herşey yapılır.
kendinizi hiçbir zaman bırakmayın bir kadın bir anne çok güçlü olmalı bence herşeyin üstesinden gelirsiniz böyle düşünün.
bebek hiçbirşeye engel değil bence engel olarak görenlere bahane olarak görenlere çok kızıyorum.
henüz bebegim yok olmasını istiyorum şimdide bakımlıyım olduktan sonrada devam edicem.. kendinize bakın ve sevin gerisi gelir.. önce kendiniz için yazıyorum bunları eşinizle olan ilişkinizi bilemem

eşin ilgisiz değil ki ilgisiz olsa anneme bırakalımda gezelim demez.çocuklada gezin onsuzda gezin çocuk engel değil yahu.
tamam canınız ciğeriniz ama karıkoca saatide şart.
vicdan yapcak bişey yok ...

Esiniz bebeginizden önce vardı degil mi? Ona sözler vermissinizdir eminim, seni hep sevicem ne olursa olsun ihmal etmihcem gibi gibj seyler.. bakın diyorsunuzbya esim artık benimle ilgilenmiyor diye, ama adam size bikac kere demis zaten basbasa olalım bebegi biraz bırakalım diye. Yani size ilgi talebiyle gelmis ama siz geri cevirmissiniz simdi de o yaklasmıyor.

Si mutsuz oldukca bu cocugunuza da yansır emin olun. Anne-baba ne kadar mutluysa o kadar mutlu bir cocuk olur. Hem bırakacaginiz kişi de anneanne/babaanne yani. Eminim sizden daha cok özen gösterirler. Üstelik çocuklar büyüme asamasında ne kadar cok farkli durumla karsilasıraa o kadar da zekaları gelisiyor. Emin olun.

Siz haftada 1 kere bebegi bikac saatligine bıraksanız esinizle basbasa film izleseniz ya da yürüyüşe cıksanız ya da yemek yeseniz ya da sanki yeni evli zamanlarınızda oldugu gibi cinsellik yaşasanız cocuk aglıycak bilmem ne endisesi olmadan... gibi gibi.. bu size cok iyi gelir emin olun. Sizin enerjinize yansır ve sizden de bebeginzie gecer. Ve ne kadar mutlu ne kadar neseli bir cocuga dönüştüğünü gözlemlersiniz.

Açıkçası ben cocuk olsam; annem benimle ilgilenmek icin babamla vakit gecirmedi ve birbirine olan tutkusunu kaybettiler demek istemezdim ve buna neden olmak istemezdim bir cocuk olarak. Aksine "annem benim ve babamin arasinda dengeyi korudu, birbirleriyle hala sevgili gibi randevulasiyorlar birbirlerine askla bakıyorlar, benim varlığım onlari hic olumsuz etkilemedi" demek isterdim.

Aklınız cocugunuzda kalıyor huzursuz oluyorsunuz diye iyi bir sey yapıyor olmuyorsunuz.

Kocanızın gözündeki annelik figüründen sıyrılmalısınz bence.

Bak eşin belki bu durumdan şikayetçi olabilir. Belki başbaşa geçen günlerinizi özlüyor ve sen kilona odaklandığın için bunu yanlış anlıyorsun. Bu kadar merak ediyorsan yanınıza alın bebeğinizi ama neden bakamasınlar? 1 günden hiçbirşey olmaz, bırakacağın insan yabancı değil onların da canı.

Ben olsam bırakırım arada, eşime vakit ayırırım. Erkeklerde annelik duygusu olmadığı için daha çabuk sıkılıyorlar ve anlamıyorlar bu durumları.

Bence sen farklı role girmişsin,eşinden uzaklaşmışsın.Belki eşin de neden benden uzaklaştı,bütün dünyası bebek oldu diyordur.
Neden bütün gün evdesin ? Kızını al,çık dolaş.Pusetle yürüyüş bile yapabilirsin,hem de zayıflarsın.
Gündüz bebeğimle çıkıp dolaşıyorum zaten derdim çıkıp gezip tozmak değil ev içindeki eşimin davranışları akşam eve geldiğinde ki ilgisizligi zaten tüm günü kızıma ugrasarak geçiriyorum ki gündüz uyuyan sakin bir bebek değil inanin bazen tuvalete bile gidemiyorum sürekli yanında olmamı istiyor gormeyince ağlıyor aksami nasıl ediyorum bilmiyorum.aksamda uyutup oturunca biraz ilgi bekliyorum

Eşim zaten akşam 19.30 da geliyor o saatten sonra zaten spora gidemem

Tebrik ederim sizi en büyük isteğim böyle olmak
Hiç zor değil.. Öyle olsnlardan neyin eksik ki ? Kimisi şanslı hemen dönüyor eski haline kimisi biraz çaba sarfediyor sadece.. Karar verdikten sonra nasıl değiştiğine sen bile inanamayacaksın.. 20 kilo verdim bunu düşün motive ol :)

Seni cok iyi anliyorum. Benimde dogumdan sonra kilom fazla degildi ama hep zayif oldugum icin acaip bi kilo takintisi oldu dogumdan sonra. +20 kilo ile basladim zayiflama seruvenume. Senin gibi acaip iradesizim ama mecburen diyet yapiyorum. Arada canim cok tatli cikolata isterse onuda yiyorum:)) Bence sende basla kilo vermeye. Cunku kilo vermek ciddi emek istiyor ve bu kilolar hic kolay gitmiyor. Suan bana gore hala kiloluyum eski kiloma donmeye 8 kil kaldi

Önce zayıflamakla başla işe spor yap kendin için hem ruh hem vücut sağlığı için iyi gelir

Aynen öyle tüm gün evde oturmaktan yiyeceklere sarıyorum sürekli ağzım dolu ama bu duruma nasıl dur derim bilmiyorum

El altında yemek olunca yiyorsanız öğünlük yemek yapın, onun dışında hazırda yemek, abur cubur olmasın, siz zaaflarınızı biliyorsunuzdur, nerden kaçırıyorsanız , 53ten 70e çıkarken hangi kaçırmaları yaptıysanız onlardan vazgeçeceksiniz. Takip edemiyorsanız beslenme günlüğü tutun, evde de spor yapabilirsiniz, ben evde spor yapanlardanım, dışarda yürüyüp gelip, evde diğer hareketlerimi yapıyorum, internetten el ve ayak ağırlıkları vs aldım, youtubeda bir sürü video var. Çok vakit kazandırıyor, daha rahat oluyorum spor salonuna göre. Herşey sizin elinizde.

Merhaba ilk defa konu açıyorum açıkçası nasıl başlasam bilemiyorum.6 yıllık evliyim ve 7 aylik bir kızım var.Evlenmeden önce çok zayıf ve bakımlı bir bayandım evlilik sonrası hem dikkatsizligim hemde yaşadığım bazı sorunlardan dolayı her geçen gün kilo aldım 53 kilo olan ben şu anda 70 kiloyum ve bu kilo doğum kilosu değil hamilelik öncesinde de 70 kiloydum sorun şu ki iradesiz biriyim diyet yapamıyorum eşim bu güne kadar hiç sorun etmedi ama artık şakayla karışık zayiflasan mı diyor eve gelincede benimle pek ilgilenmiyor.Tüm gün evde bebeğimle ilgileniyorum akşam eşim gelincede yemek yiyip kızımı uyutuyorum.Tüm vakit bize kalmışken yaptigimiz tek şey ayrı ayrı koltuklarda oturup telefonlarla ilgilenmek önceden ne kadar yorgun olsa yanıma uzanır muhabbet etmese bile sarılıp tv izlerdi şimdi her geçen gün uzaklaşıyor gibiyiz.Aslında bu durumdan yakınmakdan başka birseyde yapmıyorum eşim uzak durdukca bende ondan soğuyorum.Daha önce olduğu gibi ondan ilgi bekliyorum evliligimizdeki o heyecan gitti yabancı iki insan olduk durum düzelir mi bilmiyorum ama düzeltmek için uğraşacak gücüm de yok açıkçası herkesin bebekten sonra bu şekilde mi ilerliyor evliliği merak ediyorum.okuduğunuz icin teşekkür ederim sadece içimi dökmek istedim
Merhaba öncelikle bende sizinle aynı durumdayım Can'ım 6 yıllık evliyim 9 aylık bir bebeğim var benimde doğumum sezeryan oldu ve yaklaşık hamılelikte 25 kilo aldım ve gitmedi şuan 75 kiloyum benimkinde sizinki gibi şakayla yapıştırıyor 9 aylık bebege diyor annenin yuzu benek benek olmuş dogum lekeleri çıktıya geri gitmedide bana diyor göbeğin niye boyle sen niye boyle elbiseler giyiyor bilmem be ne sana tavsiyem takma derim onun umursamazlığı yüzünden boşanma derecesine geldik sorun bizim kilolarda değil onlar degişmiş bence Çunki eşimden biliyorum kendinizi üzmeyin derim dahada. Yıpranırsınız benim gibi

Bu adamlari anlamak cok zor...
Bende zayiftim kilo al dedi durdu...
Aldim simdide ver ama alma diyor :işsiz:

Merhaba ilk defa konu açıyorum açıkçası nasıl başlasam bilemiyorum.6 yıllık evliyim ve 7 aylik bir kızım var.Evlenmeden önce çok zayıf ve bakımlı bir bayandım evlilik sonrası hem dikkatsizligim hemde yaşadığım bazı sorunlardan dolayı her geçen gün kilo aldım 53 kilo olan ben şu anda 70 kiloyum ve bu kilo doğum kilosu değil hamilelik öncesinde de 70 kiloydum sorun şu ki iradesiz biriyim diyet yapamıyorum eşim bu güne kadar hiç sorun etmedi ama artık şakayla karışık zayiflasan mı diyor eve gelincede benimle pek ilgilenmiyor.Tüm gün evde bebeğimle ilgileniyorum akşam eşim gelincede yemek yiyip kızımı uyutuyorum.Tüm vakit bize kalmışken yaptigimiz tek şey ayrı ayrı koltuklarda oturup telefonlarla ilgilenmek önceden ne kadar yorgun olsa yanıma uzanır muhabbet etmese bile sarılıp tv izlerdi şimdi her geçen gün uzaklaşıyor gibiyiz.Aslında bu durumdan yakınmakdan başka birseyde yapmıyorum eşim uzak durdukca bende ondan soğuyorum.Daha önce olduğu gibi ondan ilgi bekliyorum evliligimizdeki o heyecan gitti yabancı iki insan olduk durum düzelir mi bilmiyorum ama düzeltmek için uğraşacak gücüm de yok açıkçası herkesin bebekten sonra bu şekilde mi ilerliyor evliliği merak ediyorum.okuduğunuz icin teşekkür ederim sadece içimi dökmek istedim

Boyunuz kaç?

Sen kilo verip sıkılaşmadan düzelmez, adam kilodan hoşlanmıyor, açık açık söylemiş...
Acil diyet yapıp spor ile sıkılaşman lazım. Herşeyden önce kendin için, gencecik kadınsın nedir bu boşvermişlik? Önünü alamazsan o kilo her yıl artacak.

Benim anlamadığım bi nokta var kadınlar neden evlendikten sonra eskisi gibi Bakımlı olmuyor aslında iki kat bakımlı olmaları gerekirken:dua:

Back
X