Kilolarım ve ilgisiz eş

Merhaba ilk defa konu açıyorum açıkçası nasıl başlasam bilemiyorum.6 yıllık evliyim ve 7 aylik bir kızım var.Evlenmeden önce çok zayıf ve bakımlı bir bayandım evlilik sonrası hem dikkatsizligim hemde yaşadığım bazı sorunlardan dolayı her geçen gün kilo aldım 53 kilo olan ben şu anda 70 kiloyum ve bu kilo doğum kilosu değil hamilelik öncesinde de 70 kiloydum sorun şu ki iradesiz biriyim diyet yapamıyorum eşim bu güne kadar hiç sorun etmedi ama artık şakayla karışık zayiflasan mı diyor eve gelincede benimle pek ilgilenmiyor.Tüm gün evde bebeğimle ilgileniyorum akşam eşim gelincede yemek yiyip kızımı uyutuyorum.Tüm vakit bize kalmışken yaptigimiz tek şey ayrı ayrı koltuklarda oturup telefonlarla ilgilenmek önceden ne kadar yorgun olsa yanıma uzanır muhabbet etmese bile sarılıp tv izlerdi şimdi her geçen gün uzaklaşıyor gibiyiz.Aslında bu durumdan yakınmakdan başka birseyde yapmıyorum eşim uzak durdukca bende ondan soğuyorum.Daha önce olduğu gibi ondan ilgi bekliyorum evliligimizdeki o heyecan gitti yabancı iki insan olduk durum düzelir mi bilmiyorum ama düzeltmek için uğraşacak gücüm de yok açıkçası herkesin bebekten sonra bu şekilde mi ilerliyor evliliği merak ediyorum.okuduğunuz icin teşekkür ederim sadece içimi dökmek istedim
Bu durum bizde de var malesef. kilo değil herkesin eline telefon alıp bir koltuğa geçip takilmasi durumu.bence şu akıllı telefonlarimizdan kopmamiz lazim :işsiz:

arkadslar herseyi eslerden bekiemeyin bence.. benim fikrim hersey kadında baslıyor kadında bitiyor.. erkekler de aynı bebek gibi biz doguruyoruz surekli bebekie ilgileniyoruz tumilgiyi bebege veriyoruz ve cok eminim erkekler bu durumu kıskanıyorlar onlarda en az bebek kadar ilgi istiyorlar . tecrubelerimden dolayı boyie diyorum bebekler ufakken bu sorunu bence nerdeyse herkez yasıyor benim esim ama icine kapanık degildi acık acık soyluyodu bebek dogdu yuzume bakan yok diyodu.. o durumları atlattık artık cok sukur :)

Yorumlara verdiğiniz cevapları da okudum.Siz çok fazla eve kapanmıssınız bence eşinizin uzaklaşma sebebi bu.Bebeğinizi arada bırakabilirsiniz kendinize de zaman ayırmanız gerekiyor.Eşiniz anlaşılan kendisini çok tek hissettiği için sende onun gezme vs.taleplerini geri çevirdiğin için alışmış bu duruma.Spor salonuna yazılın kendinizi aynada severek başlayın :kahve:

Merhaba ilk defa konu açıyorum açıkçası nasıl başlasam bilemiyorum.6 yıllık evliyim ve 7 aylik bir kızım var.Evlenmeden önce çok zayıf ve bakımlı bir bayandım evlilik sonrası hem dikkatsizligim hemde yaşadığım bazı sorunlardan dolayı her geçen gün kilo aldım 53 kilo olan ben şu anda 70 kiloyum ve bu kilo doğum kilosu değil hamilelik öncesinde de 70 kiloydum sorun şu ki iradesiz biriyim diyet yapamıyorum eşim bu güne kadar hiç sorun etmedi ama artık şakayla karışık zayiflasan mı diyor eve gelincede benimle pek ilgilenmiyor.Tüm gün evde bebeğimle ilgileniyorum akşam eşim gelincede yemek yiyip kızımı uyutuyorum.Tüm vakit bize kalmışken yaptigimiz tek şey ayrı ayrı koltuklarda oturup telefonlarla ilgilenmek önceden ne kadar yorgun olsa yanıma uzanır muhabbet etmese bile sarılıp tv izlerdi şimdi her geçen gün uzaklaşıyor gibiyiz.Aslında bu durumdan yakınmakdan başka birseyde yapmıyorum eşim uzak durdukca bende ondan soğuyorum.Daha önce olduğu gibi ondan ilgi bekliyorum evliligimizdeki o heyecan gitti yabancı iki insan olduk durum düzelir mi bilmiyorum ama düzeltmek için uğraşacak gücüm de yok açıkçası herkesin bebekten sonra bu şekilde mi ilerliyor evliliği merak ediyorum.okuduğunuz icin teşekkür ederim sadece içimi dökmek istedim

bu ilgisizliğin çocukla veya kilo ile alakası yok ki sen çok kilolu bir kadın değilsin bence..
öncelikle sen elinden telefonu bırakıp kocanla farklı bir şeyler yapmayı denemiyor musun?
arada çocuğu birilerine bırakıp başbaşa bir şeyler yapmayı planlamıyor musun?
her şeyi erkeklerden bekleyerek, yapmadıkları zaman siz de yapmayarak adamları kendinizden iyice soğutmayın.
evlilikte sadece erkekler ilgi gösterecek diye bir kaide yok.
bebek var akşama kadar diye eşlerinizden ilgilerinizi esirgemeyin.
ben yapı gereği oturmayı ve boş durmayı sevmediğimden doğumdan sonra 8. günden itibaren aktif hayatıma geri döndüm.
arada bebeği anneme bırakıp eşimle özel zamanlar yaşamak için çaba sarf ettim.
o da boşluğa alışmadı ve karşılığını verdi.
evlilikte her şey iki taraflıdır. bence önce siz bi silkinip kendinize gelin.

Kendiniz için zayıflayın ,eşiniz için değil .
Üzgünüm ama eşinizin size o kadar değer verdiğini düşünmüyorum.Ya arkadaşımız kilo alınca "ıyy kilo aldın senle ilgilenmeyeceğim" demiyoruz ki burda hayat arkadaşlığından bahsediyoruz .
Ben anlamıyorum bu erkekleri ,bir bebeğiniz var yani,gayet normal kilo olması ,belki ilgili vs. davransa zaten daha büyük bir hırsla vereceksiniz kiloları ,nedir yani ??

Bu durum bizde de var malesef. kilo değil herkesin eline telefon alıp bir koltuğa geçip takilmasi durumu.bence şu akıllı telefonlarimizdan kopmamiz lazim :işsiz:
Aynen asıl mesele şu telefon bagimliligimiz önceleri böyle değildi zamanının cogunu bana ayırirdi şimdi bu durumu kabullenemiyorum:KK42:

arkadslar herseyi eslerden bekiemeyin bence.. benim fikrim hersey kadında baslıyor kadında bitiyor.. erkekler de aynı bebek gibi biz doguruyoruz surekli bebekie ilgileniyoruz tumilgiyi bebege veriyoruz ve cok eminim erkekler bu durumu kıskanıyorlar onlarda en az bebek kadar ilgi istiyorlar . tecrubelerimden dolayı boyie diyorum bebekler ufakken bu sorunu bence nerdeyse herkez yasıyor benim esim ama icine kapanık degildi acık acık soyluyodu bebek dogdu yuzume bakan yok diyodu.. o durumları atlattık artık cok sukur :)
Eşim de bazen söylüyor yüzüme bakmıyorsun diye halbuki elimden geldiği kadar ilgileniyorum tabiki eskisi kadar olmuyor bebekten dolayı bu durumda ben ilgilenemedigim anlarda o ilgi göstersin bekliyorum ama oda ya tel. ilgileniyor yada uyuyor

Aslında kayınvalidem dogumdan sonra benimle konuşmuştu kızım kocan her zaman ilgi bekler bebege dalıp eşini ilgisiz bırakma ikinizin ilişkisi ne kadar iyi olursa bebeğinde hisseder mutluluğunuzu daha huzurlu olur diye ama ben biraz fazla annelige kapıldım sanırım şimdi kendi anneme bile bebeğimi emanet edemiyorum dolayısıyla eşime zaman kalmıyor bu o bana zaman ayırsin istiyorum sanırım bende hataliyim

benimde uc tane cocugum var ama benimesim aklından geceni hemen pat diye soyler bazen diyo ah akılsız kafam ne demeye uc cocuk yaptın karıya hasret kaldın der :) benimkiler biraz buyuduler simdi artık herkeze ilgi gosteriyorum kimse surat asmasın diye yani bayanlar bu gibidurumlard uzgunum ama hersey bizlerden bekleniyor biz eslere uzak durunca onlar adım atmıyor cok nadirdir kadın ruhundan anlayan erkeklerin ortaya cıkması bence

Kilolu degilsin diyenler seni rahatlatmak için söylemiş. Kilolusun. Depresif halden çık ve kilo ver. İnan mutluluğu yakalarsın.

Çocuğunuzu akşamları 1-2 saatliğine eşinize bırakın ve evinizin yakınında bir spor salonuna başlayın. Akşamları genelde çalışan bayanlar için grup pilates seansları olur hem sosyalleşirsiniz, havanız değişir.

Bu gidişle eşinizin ilgisinden ziyade fazla kilolariniz yüzünden kendinize olan ozguveninizi de kaybedeceksiniz.

Bi kız arkadaşımın durumuda sizin gibiydi.Onun eşide önce şakayla karışık söylerdi ama kız arkadaşım iradesiz olduğunu yapamadığını filan söylerdi.Tekrar tekrar söylemiyim işte aynı sizin kelimeleriniz.Neyse işte sonunuz benzemesin ama o arkadaşıma şakayla karışık zayıflasanmı acaba diyen eş ipin ucunu kaçırıp yanıma yakışmıyorsun teyze gibi duruyosun biraz iradeli ol tut şu boğazını yeter artıklara kadar getirdi şikayetlerini.Sonucunda kalbi çok kırılan arkadaşım o kırgınlığın verdiği iradeyle 20 kilo verdi şuan 50 kilo.Gerçekten güzelleşti gerçi ben de kiloyu pek yakıştırmıyorum bayanlara ama çirkinde demem yani bi insana kilolu diye.Sadece zayıflık daha güzel görünüyor diyebilirim. Bu yüzden bişeyler yapmamak yerine eşiniz o kadar vicdansızlaşırmı bilmem ama kalbiniz kırılmadan madem eşiniz dikkat ediyor birazcık çaba gösterebilirsiniz. Ya da siz bilirsiniz yani işte yaşadığım örneklerden birini söylemek istedim sadece.Durum bu.

Kilolu degilsin diyenler seni rahatlatmak için söylemiş. Kilolusun. Depresif halden çık ve kilo ver. İnan mutluluğu yakalarsın.
Kilolu olduğumun farkındayım emzirdim için diyet ve spor yapmak istemedim zaten daha önceki cevaplarımda da söylemiştim çokta iradeli biri değilim ama sanırım ipin ucunu tutmanın vakti geldi

kilodan değil o. Erkekten :)))
benim eşimde senin eşin gibi hep koltukta beraber uzanır tv bakardık şimdi ayrı koltuklarda tv ve telefon ilgileniyoruz. ben yanına gitmesem hiç farkında değil.
sen şanslısın. 7 yıllık bir evlilikten sonra bizim daha 1.5 yıllık evlilik. normalde eğlenceliyizdir ama bu yanlarımız da çok. maalesef evliliğin geçekleri

Bi kız arkadaşımın durumuda sizin gibiydi.Onun eşide önce şakayla karışık söylerdi ama kız arkadaşım iradesiz olduğunu yapamadığını filan söylerdi.Tekrar tekrar söylemiyim işte aynı sizin kelimeleriniz.Neyse işte sonunuz benzemesin ama o arkadaşıma şakayla karışık zayıflasanmı acaba diyen eş ipin ucunu kaçırıp yanıma yakışmıyorsun teyze gibi duruyosun biraz iradeli ol tut şu boğazını yeter artıklara kadar getirdi şikayetlerini.Sonucunda kalbi çok kırılan arkadaşım o kırgınlığın verdiği iradeyle 20 kilo verdi şuan 50 kilo.Gerçekten güzelleşti gerçi ben de kiloyu pek yakıştırmıyorum bayanlara ama çirkinde demem yani bi insana kilolu diye.Sadece zayıflık daha güzel görünüyor diyebilirim. Bu yüzden bişeyler yapmamak yerine eşiniz o kadar vicdansızlaşırmı bilmem ama kalbiniz kırılmadan madem eşiniz dikkat ediyor birazcık çaba gösterebilirsiniz. Ya da siz bilirsiniz yani işte yaşadığım örneklerden birini söylemek istedim sadece.Durum bu.
Eşimin bu kadar terbiyesizlesecegini sanmıyorum ama yinede büyük konuşmamak lazım hersey insanlar için

kilodan değil o. Erkekten :)))
benim eşimde senin eşin gibi hep koltukta beraber uzanır tv bakardık şimdi ayrı koltuklarda tv ve telefon ilgileniyoruz. ben yanına gitmesem hiç farkında değil.
sen şanslısın. 7 yıllık bir evlilikten sonra bizim daha 1.5 yıllık evlilik. normalde eğlenceliyizdir ama bu yanlarımız da çok. maalesef evliliğin geçekleri
Sizinki gerçekten biraz erken olmuş bizim ne olduysa bebekten sonra oldu

Etli butlu fistigiz bende öyleyim 176 boy 85 kilo ama hiç farkedilmiyo dimi:D esimde gayet memnun çok ilgili Allaha şükür sende azıcık makyaj yap güzel güzel giyin göbeğini degilde kadınsı yerlerinden dekolte ver cilve yap bak bakalım nasıl ilgili ozamanda sen isteme benim gibi kadına senin gibi cılız birimi de zayifsa ne bilim hahahha de biseyler

Back
X