• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolarım ve insanlar

orange_85

Yaş 31 kilo 95 hedef (85) simdilik
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2008
125
43
98
40
Iyi akşamlar bayanlar hamilelik te 30 kg aldım hamilelik boyunca hep açtım sürekli yemek yedim gece bile kalkıp yemek yiyordum yemezsem uyuyamiyordum sonra doğum yaptım emzirme döneminde hırsla diyet yaptım 12 sını verdim sonra kilolar hop geri geldi fazlası ile diyet yapıyorum ama kilo vermiyorum sabah tan akşama kadar çalışıyorm bir çorba bazen sabah iki yumurta yiyorum ama sürekli kilo alıyorum akşam normal yemek yiyorum meyve yiyorum hergoren ayy çok kötü olmuşsun diyor dalga geçen gözlerle bakıyorlar çok üzgünüm ne yapmalıyım yardım edin

Iyi akşamlar bayanlar hamilelik te 30 kg aldım hamilelik boyunca hep açtım sürekli yemek yedim gece bile kalkıp yemek yiyordum yemezsem uyuyamiyordum sonra doğum yaptım emzirme döneminde hırsla diyet yaptım 12 sını verdim sonra kilolar hop geri geldi fazlası ile diyet yapıyorum ama kilo vermiyorum sabah tan akşama kadar çalışıyorm bir çorba bazen sabah iki yumurta yiyorum ama sürekli kilo alıyorum akşam normal yemek yiyorum meyve yiyorum hergoren ayy çok kötü olmuşsun diyor dalga geçen gözlerle bakıyorlar çok üzgünüm ne yapmalıyım yardım edin

cnm aynı durumdayız. 27 kg aldım 10 kg kendiliğinden gitti..
80 kiloyum ve 60 olmam lazım

ekmeği kesmen lazım malesef.. ama evde kendin yaparsan 2-3 dilim yiyebilirsin.
hazır çorba olmasın içtiğin kendin yap .. yağı çok koyma ve yakma...
meyveyi yemekten sonra yeme
kızartmalar cısss.. canın çok çekiyosa hafta sonları biberi patlıcanı patatesi yağla koy fırına çıtır çıtır kızartma ama haftada en fazla 2 kere

mutlaka günlük 30 dk yürü ... yürümek için değil ciddi yürü bacak kasların zorlanmalı terlemelisin mutlaka
çok acı bir gerçektirki 1 dilim baklavayı 1 çikolatayı eritmek için 1.5 saat orta tempo yürüyüp ter atmalısın yoksa hoooop bi taneden nolur dediğin şey sana yağ olarak eklenmiş

aklıma gelenler bunlar ... başarılar dilerim

insülin direnci varmı

Back
X