kilo durumun nasıl oldu? güncel kilon nedir?
Bugün Hormon Bozukluğum için doktora gittim. Birkaç tahlil verdim birde adetin 3. günü gitmem gerekiyormuş. Sonrasında doktor ilaç tedavisi verecek bu sefer kararlıyım, ilaçlarımı da düzenli olarak kullancam.
Dün itibarı ile PKO ya iyi geldiği söylenilen soğan kürü uygulamam bu ay için bitti. Şimdi yeniden adet olana kadar testere dişli aslan pençesi otu kürünü uyguluycam.
Ağustos ayından sonra epilasyona gitmeyi düşünüyorum. Sanki yüzümdeki aşırı rahatsız edici tüğlerle ömür boyu yaşamak zorundaymışım gibi hissediyorum. Ama herşeyin düzelip iyi olacağına da inanmak istiyorum. Bugün doktora derdimi anlatırken ağlamaktan konuşamadım bile. Allah bana ve şifa arayan tüm hastalara derman versin inşallah. Nefes aldığımız sürece umut vardır, buna inanmak istiyorum...
Canım. Hem lazer hem İğneli denemiş biri olarak iğneliye gitmeni öneririm
İyi yapan uzman birini bulursan hiç iz kalmadan halleder
Lazer yüz için bence uygun değil
Sakal gibi çıkan sert kılları İğneli tek tek alır ve guzel olur :)
Bu arada başarılar bu yolda eminim vereceksin kilolari:)
Merhaba çok teşekkür ederim, güzel dileklerin ve ilgin için. İlaç tedavisi ile birlikte sonbahar, kış ayına doğru bana yakın iyi bir epilasyon merkezi bulup gitmek istiyorum. Yüzüm çok hassas olduğundan, yaz sıcakları cildimi kötü eder diye düşünüyorum. Hem biraz daha kilo vermiş olurum ilaç tedavisi de bir nebze işe yararsa yüzümdeki tüğlerden tamamen kurtulurum inşallah. Senin gibi arkadaşların ilgisi ve desteği oldukça ben daha da azim ve kararlılık ile devam ediyorum. Tekrar çook teşekkür ederim.
Aklımı okudun resmenBi de ben birazdan spor yapacağım yine sabah yaptım ama evdeyken degerlendirmek istiyorum
Beraber kalkalim istersen
Selam canım spor nasıl gidiyor:)
ben bugün leslie 4 mil yaptım çok mutluyum:)
Selam fıstık, süpersin bende mutlu oldum senin adınaçalışıyormusun sen kendinden bahsetsene biraz kaç yaşındasın, evlimisin, çocuk falan varmı, kaç kilosun, boyun kaç?
Bende dün spor yapamadım onun için üzülmüştüm ama... kapı boyama işinden dolayı, yemekti ev işiydi derken epey yorulmuştum. Belki spor yerine geçmiştir diye umut ediyorum. Bugün yaptım çok şükür. 40 mekik, 50 dk tempolu yürüyüş ve 30 dk bisiklet. Aynen şuan bende çok mutluyum...
Selam canım evet çalışıyorum 2 yıl olacak evliyim çocuk yok ama istiyoruz inşallah olur :)
boyum kısa bayaa o yüzden ideal kilo 48 ben 58i görünce başladım şu an 56.2 yim her Pazar sabahı tartı günüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?