Twince tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin. Benim bir arkadaşım var ilk kilonu görünce sana da anlatayım dedim. Tam 86 kiloydu. 8 ay senin gibi beslenme şeklini hiç bırakmadı sporu senin kadar yapabildiğini sanmıyorum. Şu an 52 kilo.34 kilo verdi.36 beden giyiyor. Burda bizim çıkaracağımız tek şey istikrarlı olup 2 ayda bu işi bırakmamak. O da bizim gibi pko ydu. Hani mide kısmı şişik olanlardan. O yaptı biz de yaparız. Ben de 4 mayısta tekrar başladım 3.5 kilo verdim şimdilik. Birakmayacağiz emi. En sihirli kelime bu. Kolay gelsin seni takip edicem...
Nasıl yani canım tüylerde azalmamı yapıyor?Yüzümdeki kılı tüğü epey uzatmıştım. Pazar günü nişan olduğu için, cumartesi günü yüzümü sir ağda ile aldım. Bebek gibi oldu. Yıllardır yüzümü cımbızla aldığım için böyle pürüzsüz bir yüz görmedim kendimde. Henüz uzamaya başlamadılar ve ellerim sürekli yüzümde ne güzel oldu, çok mutluyum. Sanırım 1 aydır yağlılardan uzak kaldığım için birazda kilo verdiğim için ağda sonrası yüzümde çıkan sivilceler bile çok azaldı. Yüzüm tekrar uzayana kadar birkaç gün daha özgürüm sanırım bol bol dışarı çıkcam
Dudak üstünün orta kısmına epeydir cımbız sürmüyordum ve yüzümün diğer yerlerini cımbızla alıyordum. Şu Hürrem Sultan yağını hep sürüyordum ama sanırım cımbızla aldığımdan pek faydasını göremedim. Ama ağda ile aldığım yerlerde tüğ olarak çıkmaya başladılar. Hürrem Sultan yağı, sadece ağda ile alınan yerlerde fayda gösteriyor sanırım. Belki bundan sonra tüm yüzümü ağda ile aldığımdan hepsi bir süre sonra geçecek. Rabbim emeklerimin şifasını versin inşallah.
2 gündür Hürrem Sultan otunu tekrar sürüyorum. Kullanmak isteyenlere ve merak edenlere söyleyebilirim ki, bu yağ ağda ile alınan yerlerde düzenli kullanıldığında işe yarıyor.
Aynen Nisacım geçen cumartesi almıştım en son sir ağda ile bu hafta çıkanlarda öyle ince çıktı ki gözlerime inanamıyorum. Daha önce cımbızla alıp yine de kullanıyordum ama işe yaramamıştı. Şimdi 3 keredir sir ağda ile alıp kullandım Hürrem Sultan yağını utanıp sıkılmadan dışarı çıkabilceğim kadar inceler şuan, dikkatli bakmazsalar görünmüyor bile.Nasıl yani canım tüylerde azalmamı yapıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?