Canım günlüğün hayırlı olsun, başarılar dilerim.
Naçizane fikrimi belirteyim ki saat 15:00 öğle yemeği için çok geç bence.
Azmini çok takdir ettim. Başarılar. 1 ayda kilo olarak ne kadar verdin?
Teşekkür ederim. 4 saatte bir ara öğün yesem bile acıkıyorum. Bu sebepten dolayı sabah erken kalkarsam 11 e kadar yarım elma vb. şeylerle açlığımı yatıştırıp 11 e yakın kahvaltı ediyorum. Sonrasında saat 3 e kadar acıkmadığımdan 14:30 - 15:00 arası yiyorum. Eşim işten 19:00 da geliyor yine öğlen yemeğinden sonra 4 saat sonra yiyorum :) Akşam yemeğinden sonra yatana kadar hiç bir şey yememeye dikkat ediyorum.
İğneli epilasyon ve lazer epilasyon bunların hepsini denedim ama faydasını göremedim. Zaten yaptırdığım insanlarda sahip olduğum hormon bozukluğu hastalığının tedavi edilmediği sürece epilasyonun tam faydası olmayacağını söylemişlerdi ve onlar bile kilo vermen lazım dediler doktor olmadıkları halde. Nereden araştırma yaptıysam PKO hastalığının çaresi sağlıklı kilonuza ulaşmanızdır diyordu. Epilasyonlara çok paralar harcadım ve şimdi bu hastalığı düzeltmeden yani kilo vermeden yeniden birsürü para dökmek istemiyorum. Şu kilolardan kurtulup hormon bozukluğumun biraz olsun düzeldiğini gördüğümde her türlü epilasyona yeniden gitcem. Ama bu süre içinde cımbızdan ziyade ağda biraz daha inceltir yada yok eder kıl köklerini diye düşünüyorum.yüzüne cımbız ya da agda sürme. imkanın varsa igneli epilasyon yaptır. ama iyi yapan bir yere.
11 MAYIS - ÇARŞAMBA
Akşamdan 1 bardak sıcak suya 3 kayısı
ıslatmıştım aç karınla onu içtim.
Yarım Yeşil Elma
SABAH
1 Kase Sütlü Nesfit Fruit
2 Yumurtanın Beyazı
ARA ÖĞÜN
Yeşil Çay
ÖĞLEN
Sabahki yediklerim biraz fazla geldi.
Geçiştirmek ve akşama çok acıkmamak için
Yarım Haşlanmış Patates
Yarım Elma
ARA ÖĞÜN
1 Büyük Fincan Türk Kahvesi (Şekersiz)
1 Yemek Kaşığı Beyaz Leblebi
AKŞAM
2 Kepçe Ezogelin Çorbası
3 Yemek Kaşığı Ispanak Yemeği
Dardanel Tonlu Salata (Yağsız)
1 Dilim Ekmek
Not: Spor Yaptım - Yarım saat bisiklet sürüş
50 dk tempolu yürüyüş - 2 litreden fazla su içtim.
Günlüğünüz hayırlı olsun bol eksiler görürsünüz umarımBirşey sormak istiyorum kayısıları neden suda bekletiyorsunuz? Yeseniz daha faydalı değil mi? Merak ettim de...
Anladım. Kayısı bağırsak çalıştırır zaten bir de suyunu içince sindirime iyi geliyordur sanırım. İnşallah veririz kiloları. Görüşmek üzere kolay gelsin sizeGüzel dileklerin için teşekkür ederim.
Nedenini tam olarak bilemesemde şifalı bitkilerle ilgili bilgi veren birçok doktor böyle tavsiye ediyor. Benim de işime geliyor kayısılar sıcak suda bekleyince tadını suya salıyor hoşaf içmiş gibi hissediyorum. Hemde günlük ne kadar fazla su içersek o kadar iyidir açısından, 1 bardak daha fazladan su içmiş oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?