"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

nasıl mutluyum anlatamam....bu kadar sıkılasır mı insan?önden kapanması için 1 karıs pay vardı.sonuc önemli zaten.....
Ohh ne güzel ya üzülerek baktıgım kıyafetlerden bir tanesi daha geri bedenime geldi.
Evet kızlar spor cok önemli!!!!su tartıda oynasa - yönde iyi olcak.

sizin gazınız bize de geçsin işallah. çoook tebrikler. Başarınızın sevincini paylaşıyoruzz

ya kızlar hep yeni üyeler topige geliyor!!!

:40::40::1::1:
Ben alınmıyorum iyiki gelmişim. 10 yıl olmuştur formlara katılmayalı. O zamanlar çocuk büyütürken katılırdım deneyimsiz bir anneyken.
şimdi yılların biriktirdiği yüklerden kurtulmanın yolu güzel paylaşımlardan geçsin diyorum.sevgiler

günaydın fıstıklar hayırlı cumalar 6.5 km yürüdüm geldim yürüyüş öncesi 5i1 yerde çay içtim.kahvaltim yarim porsiyon börek domates salatalık 3 zeytin:56:

günaydın kızlar,

bugün regliden dolayı başım inanılmaz ağrıyor:( geçmişi okuyamadım :5:

kahvaltım;

yarım kumru sandviç şekersiz çay

şimdi ara yaptım: yarım muz

Öyle mi ne güzel kız valla cok iyi gidiyoruz demekki.Ben ocaktan beri aynı kg gidip geliyorum ama :(
GÜLCAN evet cok güzel bir duygu incelmek.Manevi degeri olan kıyafetlere girebilmek cok daha büyük bir keyif.

Benim saka gibi ya o kadar yürüyorum falan yine 76lardayim şaka gibi ama sıkılasmak güzel

Gunaydin hayirli cumalar insallah,kahvaltimi yaptim kizceyle oturuyoruz uyusun evde yurucem

günaydın arkadaşlar..
güne ii başladım sayılır..
nesfit+süt
7 sucuk 1 dilim ekmek..
sonra toplam 5 km yürüdüm..
en azında ekmeği azalttım:))
öğleden sonra misafirliğe gidicem

Günaydın hanımlar.Dün aksam acıkmadım,1 bardak zencefil cayı ile günü kapattım.
Bugun yürüyüş 15 dk yapabildim yagmur basladı.Sporuma evde devam ettim 20 dk eliptik,10 dk aerobik yaptım.
Kahvaltım;3 dilim ekmek,1 haslanmış yumurta,3 dilim peynir,3 zeytin,1 domates,1 cb ananas suyu.3 bardak su.

Afiyet olsun canim sabah ekmek 2dlm olsa dahada guzel olurdu.bu 7ler elbet gidecek canim

Öyle mi ne güzel kız valla cok iyi gidiyoruz demekki.Ben ocaktan beri aynı kg gidip geliyorum ama :(
GÜLCAN evet cok güzel bir duygu incelmek.Manevi degeri olan kıyafetlere girebilmek cok daha büyük bir keyif.

günaydın canlaaaarrr nasılsınız keyifler nasıl..
bugün cuma malum ben gene ekran başında :34:

hayırlı cumalar arkadaşlar allah hayırlı olan dualarınımız kabul eylesin inşallah..:34:

GÜNAYDINLAR HERKEZE
bu sabah alanya sahilleri harikaydı günlerdir yağan yağmur sonrası mis gibi iyotlu hava çektim ciğerlerime 50dk yürüyüş ve egzersiz yaptım denize karşi :40:
MOTİVASYON ENERJİ TAM:37:
YİNE KLASİK KAHVALTIMI YAPTIM:yumurta ,yerşillik, avakado ,1 tkş bal ve 3 zeytin 2 siyah ekmek
BOL EKSİLİ GÜNLER[/.]

günaydın fıstıklar hayırlı cumalar 6.5 km yürüdüm geldim yürüyüş öncesi 5i1 yerde çay içtim.kahvaltim yarim porsiyon börek domates salatalık 3 zeytin:56:

günaydın kızlar,

bugün regliden dolayı başım inanılmaz ağrıyor:( geçmişi okuyamadım :5:

kahvaltım;

yarım kumru sandviç şekersiz çay

şimdi ara yaptım: yarım muz

Benim saka gibi ya o kadar yürüyorum falan yine 76lardayim şaka gibi ama sıkılasmak güzel

LIKNUR hayirli cumalar. Canim bende tv izliyom ..cokelek guzel oldu
DERYAK.gecmis olsun. Canim
SECIL.bende 3haftadir kaldim ayni kiloda uzulme
NESLIHAN alanyadamisin ne guzel bazen bende antalyaya tayin istesemmi diye dusunuyorum

günaydın arkadaşlar..
güne ii başladım sayılır..
nesfit+süt
7 sucuk 1 dilim ekmek..
sonra toplam 5 km yürüdüm..
en azında ekmeği azalttım:))
öğleden sonra misafirliğe gidicem

Guzel canim aksama kadar dikkat et surekli dengeli beslenmelisin

Ara yapmadım.Ögle yemegim 1 yk zeytinyaglı limonlu 1 kücük tabak ot kaynatması,1 dilim ekmek,1 bardak kefir.

tünaydın hanımlar hayırlı cumalar hepinize :31:

bugün -500 gr uyandım :46: o sevinçle çıktım herkes uyuyoken 5km 1 saat yürüdüm

misafirim olunca geçmişi uzun uzun okuyamıyorum kusura bakmayın

yedikleri yazıp biraz bizimkilerle ilgileneyim

sabah kahvaltım 1 kk peynir ,5 zeytin ,domates, maydanoz,2 dilim ekmek , fındık kadar helva(meyve yerine yedim ) ,çay

ara : 2ceviz ,1 portakal

öğle: 2 haşlanmış yumurta ve yeşillikle yapılmış yarım yufkadan dürüm ,1 bardak ayran

işte bu kadar birazdan görümcem gelecekmiş haber verdi hadi bana kolay gelsin :53:

Afiyet olsun canim sabah ekmek 2dlm olsa dahada guzel olurdu.bu 7ler elbet gidecek canim

GÜNAYDINLAR HERKEZE
bu sabah alanya sahilleri harikaydı günlerdir yağan yağmur sonrası mis gibi iyotlu hava çektim ciğerlerime 50dk yürüyüş ve egzersiz yaptım denize karşi :40:
YİNE KLASİK KAHVALTIMI YAPTIM:yumurta ,yerşillik, avakado ,1 tkş bal ve 3 zeytin 2 siyah ekmek
BOL EKSİLİ GÜNLER[/.]

NESLIHAN alanyadamisin ne guzel bazen bende antalyaya tayin istesemmi diye dusunuyorum

teşekkürler canım.

öğle yemeğim

1 tabak tavuklu patates yemeği
1 dl ekmek
3 acı süs biberi turşusu
2 kaşık yoğurt

başım hala çatlıyor:44:

GÜNAYDINLAR HERKEZE
BOL EKSİLİ GÜNLER[/.]

ANTALYA DA ÖĞRENCİLİĞİM GEÇTİ ÖZLEDİĞİM ZAMAN GİDER GEZERİM SOKAKLARINDA :)
ALANYA SAKİN SESSİZ HELE SABAHLARI SAHİL KENARI YAZIN GELİN BEKLERİM GEZMEYE

Back
X