"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

saol canım..bana da bir azim geldi ki sorma:)))
burası gerçekten bana çok iyi geliyor:)))
75 i görsem keşke o gün okulda çkolata dağıtcam:)))
önümüzdeki ay kayınvalidem görümcem falan gelecek...o nedenle çok düzenli kilo vermeliyim..en azından 1 ayda 5 kilo olsa süper olur..

verirsin canım ama yediğin şeylere dikkat etmelisin dolmalar ekmekelr simitler kısaca karbonh. yiyecekelri az yemelisin hatta akşam bunları tercih etmemelisin akşam daha hafif şeyler çorba salata veya sebze yemeği yoğurt veya ayran olacak şekilde devam edersen güzel kilo verirsin inşallah olacak sende bu kararlılık azim var olacak inanıyorum ben sana ve diğer kızlarada

Evet kizlar bu hafta sıkı gidelim hamurisi ekmek tuketimini azaltalim.
Menulerimizi akşam yemekten sonra yazalım aynı zamandan kac litre su kaç bardak yesil cay ictik ne kadar spor yaptik onlarida altina belirtelim

önümüzdeki ay kayınvalidem görümcem falan gelecek...o nedenle çok düzenli kilo vermeliyim..en azından 1 ayda 5 kilo olsa süper olur..

Katilimindan kaynaklaniyo canım buraya katildikca yanlislarini ogreniyosun hirslaniyosun devam devam gidecek kilolar

tamam canım bende akşam tek yazarım arada yazabilirsem de yazarım buraya uayarın kızın banada neolur yaaaa yoksa benden biicik olmayacak bu gidişle

arada tabikide yazın isterseniz kızlar hem değerlendirmiş oluruz akşamı ona göre yersimniz ama bir kez daha akşam hepsi bir arada olsun yediklerinizin:29:

verirsin canım ama yediğin şeylere dikkat etmelisin dolmalar ekmekelr simitler kısaca karbonh. yiyecekelri az yemelisin hatta akşam bunları tercih etmemelisin akşam daha hafif şeyler çorba salata veya sebze yemeği yoğurt veya ayran olacak şekilde devam edersen güzel kilo verirsin inşallah olacak sende bu kararlılık azim var olacak inanıyorum ben sana ve diğer kızlarada

yemeklerin yanına yoğurt eklesem aslında çok iyi olacak..dediğin doğru..hem yoğurt iştahı da kesiyor..dur bu akşam o şekilde deneyeyim..

tamam canım ama ağır şeyler yicemiz zaman birbirimize danışalım genede sonra akşam hüsran olmasın..:27::27::28:

geldim yakalayın benide:)))))))) valla napcaz kız bide ben sizden sonra başladım siz yol almış vermişssiniz duraklamadasınız ben napıyım dün yarım yamalak okudum maydanoz kürü falan banada verin tarifini valla kafayı yiyecem bu ne ya bi ver bir ben vermek istiyorum ama icraaat yok gene yiyorum gene yiyorum

Ayse canım üzülme sende hepimizin vucudu aynı degil sonucta verceksin....Yeme yeme yeme yemeeeee!!!!!!Sonra ben gibi beynini yersin böyle.
Haftaya senden secilden benden ve büyük ihtimalle deryadan - görmeliyiz.
Hayalimsi o da olur.
İlknur tamam öyle olsun.

Son düzenleme:
Ayse canım üzülme sende hepimizin vucudu aynı degil sonucta verceksin....Yeme yeme yeme yemeeeee!!!!!!Sonra ben gibi beynini yersin böyle.
Haftaya senden secilden benden ve büyük ihtimalle deryadan - görmeliyiz.

inşallah canım yaaaa umarım öle olur gecen hafta veremedim diye motivasyon gitmnişti zaten bu hafta bide alınca hırslandım valla bende aynen senin gibi bende beynimi yiyecem vallahi ama hatalarımızı biliyoruz sende benim gibisin stres altında yiyosun galiba bende bu hafta çocukları dert ettim sende cadı kaynanayı suna bak olan bize oldu neyse dediğin önümüze bakıcaz

evet kizlar bu hafta sıkı gidelim hamurisi ekmek tuketimini azaltalim.
Menulerimizi akşam yemekten sonra yazalım aynı zamandan kac litre su kaç bardak yesil cay ictik ne kadar spor yaptik onlarida altina belirtelim

bu formul harika olur topluca ne yedik görürüz bari. Yanlız akşam yetiştiremeyenler sabahtan yazsada olur dimi sorun olmaz

Eksi olan tüm arkadaşları tebrik ederim süpersiniz
ben geçen hafta 88,100 düm
bu hafta 87,800
sadece -300 çok moralim bozuldu hevesim kaçar diye korkuyorum
haftaya doktor kontrolum var bakalım sonuca ne diyecek

40dk yürüdüm
sabah hırsımdan 1 yumurta yeşillik ve 1 peynirli gözlemeyi yiyiverdim (2 gündür harika gidiyorum valla :56: :56: :42: :21:)
yine öğle ve akşamı hafifletmem gerekecek
sonuçları merak ediyorum bakalım herkeste sonuç ne olacak

Moralini bozup yiyiverme bak sonra ben gibi ++++,+++ oluverirsin 2 haftada 2 kg yakın aldım.Stresle gözümüz dönüyor hop ne varsa yiyoruz sonra hüsran!!!!
Yine iyisin tebrik ederim,düzenli katılımla listedesin.Tebrikler.:46:

bu formul harika olur topluca ne yedik görürüz bari. Yanlız akşam yetiştiremeyenler sabahtan yazsada olur dimi sorun olmaz

kızlar bu formül iyi güzel hos.fakat hergün düzenli katılım sartı hala devam ediyor bilginizee...deryayı bekliyorum,bugunde gelmezse liste dısı.

inşallah canım yaaaa umarım öle olur gecen hafta veremedim diye motivasyon gitmnişti zaten bu hafta bide alınca hırslandım valla bende aynen senin gibi bende beynimi yiyecem vallahi ama hatalarımızı biliyoruz sende benim gibisin stres altında yiyosun galiba bende bu hafta çocukları dert ettim sende cadı kaynanayı suna bak olan bize oldu neyse dediğin önümüze bakıcaz

Vercez vercez....Vermeliyiz.Ben bu hafta dedigim gibi sıkı tutuyorum.Eger gram oynamazsa diyetisyene gidecegim..
Stres bas düşmanım benim!!!Kaynanaya kızdıkca leblebi,cekirdek.Laf söylememek için hırsımı öyle cıkardım.Ne oldu olan bana oldu yine.Hatalarımızı bilip ona göre hareket etmeliyiz ayse.Anlastık mı???

Vercez vercez....Vermeliyiz.Ben bu hafta dedigim gibi sıkı tutuyorum.Eger gram oynamazsa diyetisyene gidecegim..
Stres bas düşmanım benim!!!Kaynanaya kızdıkca leblebi,cekirdek.Laf söylememek için hırsımı öyle cıkardım.Ne oldu olan bana oldu yine.Hatalarımızı bilip ona göre hareket etmeliyiz ayse.Anlastık mı???

ANLAŞTIK TABİ :)))))) Ama aynen senin dediğin gibi banada kızın yanlış yaptıkça uyarın ne olur....

kızlar bugün hafif beslenmem lazım ara öğün olarak ne yemeliyim sizce

5 tane bademmi

2 parça cevizmi

1 çaybardağı beyaz leblebimi

3 tane diyet bisküvimi

akşam pasta yediğim için dengelemem lazım akşamada 40 dk eliptik beni bekliyo

Bu hafta kg verenler arasında cok büyük cekişme var.Gülcan,derya,destina gelsinde ilk 3 secelim.Kızlar su kg bildirmine bir sınır koyalım.Herkes yazıyor bekliyoruz sonra,yazanlar merakta....

sanırım kaynanayın istediğide bu sen zayıfladıkça güzelleştikce kıskanıyo kilo almanı istiyo çünkü kilo kimseye yakışmıyo insanı yaşlandırıyo hastalıklara tutturuyo malesef onun için napıyoruz KAYNANAYA FIRSAT VERMİYORUZZZ:20:

ANLAŞTIK TABİ :)))))) Ama aynen senin dediğin gibi banada kızın yanlış yaptıkça uyarın ne olur....

Zaten bir ben sert yazıyorum....:23::23: Herkes birbirini yumusatarak degil,kızarak söylesin.Daha öncede yazdım yine yazıyorum.Yakınlarınız daha cok canınızı yakar.

Back
X