"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

günaydın hanımlar nasılsınız ,ben 2 gündür bunalımdaydım uğrayamadım neden derseniz iki defadır direksiyon sınavına girip kalıyorum hemde pisipisine ,,sonuç ne bi ton masraf ve psikolojik yıpranma..neyse bildirimimi yapıp çıkayım bugün misafirim var onunla ilgileneyim ..bildigimm kadarıyla yapıyorum

boy:160
başlangıç tarihi:28 ocak 2014
başlangıç kilo:114,1
şimdiki kilo :112,7
fark :1400gr (sanırım ödem ):52:

Tebrikler canim odemde olsa tartidaki değişim süper. Bence yagdan da gitmiştir

Secilcim cok sagol.Sende cok iyi vermişsin tebrikler.....
Gülcanım evet cok haklısın.Yedigimde pek farklılık yok ama yiyip yatıyorum.Spor yok.İlerlemiyor.... :((( vericem ama.

Secilcim cok sagol.Sende cok iyi vermişsin tebrikler.....
Gülcanım evet cok haklısın.Yedigimde pek farklılık yok ama yiyip yatıyorum.Spor yok.İlerlemiyor.... :((( vericem ama.

Kipirda canim yatarak gitmiyo bu kilolar salmak yok kendini en azindan 4gun yuru

Kk da basladıgımda 78 kg ile başlamıştım.Gecen 2 hafta işyerinde öglenleri dürüm yedik ögle yemeginde.....69-70 tim 71 oldum sonra 70.5 70 oldum.
Aslında benim psikolojimle ilgili bu gidiş gelişlerim.1 aydır problem ve bilinç altımda eşim ve yaptıkları var.Stres oldum mu hep böyle olur ve yine oldu.... :(((

Gülcanım ahhh bu kalp.Kendimi cok yormamaya calışıyorum.Dogru diyorsun yatmakla bişey olmuyor.

Canim bir iki haftadir ayni kiloda gidip geliyorsun anliyorum zor gunler geciriyorsun biraz gayret canim ama

Aglama canim eminmisin test yaptinmi
Allah verir bi kolayligini

iki adaet test yaptırdımm :( ve birazdan doktora gidecğim bakalımm ne diyecek nekadarlık yani hiç bişeye güven olmuyo korunma falan inanmam daha :O

Canım benim gözün aydın ne güzel bi haber bu böyle. Kilolarini bosver canım verirsin simdi bebisini düşün senin için biraz yorucu bi donem olucak ama olsun onlar için değer. Bak spiral varken hamile kaldım diyosun.Yaradanin var bi bildiği demektir buna sevinmen lazım senin adina ben cok sevindim.Allah isteyen herkese nasib etsin inşallah

evet sprail oldugu halde kaldım büyük bir imtihanım var rabbim beni deniyor evlat sahibi olmak isteyen çok insan var benim yaptım nankörlük rabim olmayan herkeze nasip etsin ama söyle söylim bu belkide iyi birşey benim için rabbim yar ve yardımcımız olsun nedim kızlar sizi takip edicemm

Kızlar şu dün görüştügüm yer olsun....Dua edin bana.Kariyer yapabilirim,yönetime kadar ilerleme sansım var önü acık...İnşallah olur allahım.

Insallah canim insallah

iki adaet test yaptırdımm :( ve birazdan doktora gidecğim bakalımm ne diyecek nekadarlık yani hiç bişeye güven olmuyo korunma falan inanmam daha :O

Bende cok korkuyorum hakkimizda hayirlisi canim

Canım tebrik ederim.Ödem olsada kilo vermişsin...
MELEKBADE hosgeldin canım.Tatil sonrası temizlik cok fena.....
hoşbulduk canım uyandığımdan beri temizlik yapıyorum şimdi ara verdim yemek çay vs. Bu arada unutmuşum bildirim yapmayı 69.4 geldim sabah aç karına
hoşgeldin ver,rs, canım onun çoğu ödemdir ..
hoşbulduk canım :) umarım ödemdir çok yedim
menün gayet yerinde olmuş fazlasına gerek yok bile canım..

karışımı ilk defa duydum ama çinko hapı için bence bir doktora danışılmalı.. nerden bilicez vücudun çinkoya ihdiyacı varmı yokmu uygulamadan doktora danış derim ben..

tabi canım kan tahliliyle çinkoya ihtiyaç olup olmadığı belli oluyor yazın bende çinko eksikliği çıkmıştı o yüzden kullanmıştım şimdi bilemedim ama elma ayva greyfurt güzel yapılabilir verdirirmi kilo bilmiyorum.

hoşbulduk canım uyandığımdan beri temizlik yapıyorum şimdi ara verdim yemek çay vs. Bu arada unutmuşum bildirim yapmayı 69.4 geldim sabah aç karına

tabi canım kan tahliliyle çinkoya ihtiyaç olup olmadığı belli oluyor yazın bende çinko eksikliği çıkmıştı o yüzden kullanmıştım şimdi bilemedim ama elma ayva greyfurt güzel yapılabilir verdirirmi kilo bilmiyorum.

bende bilemedim şimdi bi dene istersen zaten meyve olduğu için bir zararıda olmaz sanırım

Melekbade..............69.4
ilknur......................78.1
secil..........................75.3
destina.................112.7
gülcan....................66.1
guzelim..................70
ddem.......................?

Son düzenleme:
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum.Hepimiz kg verdik + gören hiç kimse yok.Basarılarınız daim olsun.
Bugun kahvaltı 2 dilim ekmek,4 zeytin,3 salam,2 dilim peynir,koca 1 bardak meyve suyu.Ögle,ara yok :( canım istemiyor.Aslında yaptıgım dogru degil ama...
1 türk kahvesi....yarım saat yürüdüm.Ruhum daraldı biraz dolaştım.

Emegine saglik canim

Melekbade..............69.4
ilknur......................78.1
secil..........................75.3
destina.................112.7
gülcan....................66.1
guzelim..................70
ddem.......................?

Kızlar hepinizi tebrik ediyorum.Hepimiz kg verdik + gören hiç kimse yok.Basarılarınız daim olsun.
Bugun kahvaltı 2 dilim ekmek,4 zeytin,3 salam,2 dilim peynir,koca 1 bardak meyve suyu.Ögle,ara yok :( canım istemiyor.Aslında yaptıgım dogru degil ama...
1 türk kahvesi....yarım saat yürüdüm.Ruhum daraldı biraz dolaştım.

:3::3:Gülcan senin kilon benim hedefim.Gectin kız beni.Valla tebrik ediyorum....:13:

Kahvaltin guzel canim iyi gelmirtir hava almak..
Buraya ilk yazdigmda 73dum galiba
Simdi kilomu gorunce sasiyorum,seni gectim degilmi sira didemi gecmeyi planliyorum :)

Sabah hashasli ekmek yedim 1.5 pogaca boyunda,1tane yumurta,sekerlii cay,arada 7badem yarim muz. 1tane daha hashaslidan ,aksama fasulye yemegi 9kasik,ot kavurma biraz,yogurt dusunuyorum .1saat ev sil supur yaptim su 1lt ancak ictim.daha vc lavoba silecem

Back
X