"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

canım canını sıkma turşu ödem yapmış bir iki güe toparlarsın ödem olunca fena oluyor merak etme birdahaki hafta bundan daha fazla verirsin çünki ödem gider hemen yeşilçay içiyorsun değilmi[/QUOTE]

evet canım telaşla yarım demet maydanoz 4 fincan yeşil çay içtim he 1 lt de su :52: ee malum wcden çıkamıyorum

canım canını sıkma turşu ödem yapmış bir iki güe toparlarsın ödem olunca fena oluyor merak etme birdahaki hafta bundan daha fazla verirsin çünki ödem gider hemen yeşilçay içiyorsun değilmi

evet canım telaşla yarım demet maydanoz 4 fincan yeşil çay içtim he 1 lt de su :52: ee malum wcden çıkamıyorum[/QUOTE]

4 bardak yesil cay mı içtin?Kız aksama kadar wc gitceksin.

@@@@04.02.2014@@
Melekbade..............69.4
ilknur......................78.1
secil..........................75.3
destina.................112.7
gülcan....................66.1
guzelim..................70
ddem..................64.2

@@@@11.02.2014@
Guzelim....................71
secil..........................76.4
melekbade............68.6
ilknur......................77.4
ddem........ .............64.9
gulcan.....................66.7
destina..................111.4

Kacaklar nerdesiniz???Melekbade,ddem.Kız uyuyor musunuz yoksa....Gelin hadi 1. Secelim.

kızlar merhaba ben yine geldim..
hem de daha şişko olarak..
85 kiloyum şuan..
ama artık kesin olarak karar verdim..yaza kadar 70 kiloya düşeceğim..ben bu değilim..
bu sabah işe gelirken giyecek kıyafet bulamadım..o derece yani..sizleri okudukça umutlanıyorum..
spor yapacak pek zaman buılamıyorum..ama evimizin civarında yürüyüş parkuru var..günler uzamaya başladı..bende yürüyüş yaparım..
sabah çok hafif bişr kahvaltı yaptım..birazdan elme yiyeceğim..hayatımdan beyaz ekmeği çıkarmak istiyorum..
her sabah buradyım..hesap vercek sözzz:)))

kızlar merhaba ben yine geldim..
hem de daha şişko olarak..
85 kiloyum şuan..
ama artık kesin olarak karar verdim..yaza kadar 70 kiloya düşeceğim..ben bu değilim..
bu sabah işe gelirken giyecek kıyafet bulamadım..o derece yani..sizleri okudukça umutlanıyorum..
spor yapacak pek zaman buılamıyorum..ama evimizin civarında yürüyüş parkuru var..günler uzamaya başladı..bende yürüyüş yaparım..
sabah çok hafif bişr kahvaltı yaptım..birazdan elme yiyeceğim..hayatımdan beyaz ekmeği çıkarmak istiyorum..
her sabah buradyım..hesap vercek sözzz:)))

Canım kesin kararını verdiysen ve hergün düzenli katılım saglıycaksan HOSGELDİN TEKRAR.Bu sefer yılmak yok.Düzenli katılıma önem var.....

Hayalimsi kendini ve hikayeni anlatan bir yazı yazmanı istiyorum.Destina ve ilknur için.Sonra hergün katılımla listedesin.

benim kilo verme hikayem çok karışık..
çok alıp verdim..
7 yıl önce doğum yaptım..82 ile doğuma girdim..çıktım 69 a kadar diyet spor kilo verdim..benim 69 daki halim 38 beden bu arada..hiçbir arkadaşım 85 olduğuma inanmaz..sıkı bir vücudum var..spordan dolayı..
neyse 69 dan sonra tekrar 82 oldum indim tekrar çıktım..75 oldum tekrar verdim aldım..
yani çok sık alıp verdiğim için bir standardım olmadı hiç..
istediğim tek şey 70 kilo olmak..inanın o beni çokkk iyi gösteriyor..

benim kilo verme hikayem çok karışık..
çok alıp verdim..
7 yıl önce doğum yaptım..82 ile doğuma girdim..çıktım 69 a kadar diyet spor kilo verdim..benim 69 daki halim 38 beden bu arada..hiçbir arkadaşım 85 olduğuma inanmaz..sıkı bir vücudum var..spordan dolayı..
neyse 69 dan sonra tekrar 82 oldum indim tekrar çıktım..75 oldum tekrar verdim aldım..
yani çok sık alıp verdiğim için bir standardım olmadı hiç..
istediğim tek şey 70 kilo olmak..inanın o beni çokkk iyi gösteriyor..

hoşgeldin.. aynı kiloda sabit kalabilmek için hedef kiloya geldikten sonrada dikkat etmek gerekiyor özelliklede su tüketimi çok önemli bir faktör oluyor..

Back
X