Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
UNasil bir diyet ne yiyip iciyorsun
Masallah iyi vermissin tebrik ediyorumIlk bildirim benden olsun
Gecen hafta 66.7
Bu hafta 64.8
Sukurler olsun
Canim sissindir bitince baya dustugunu gorursunGecen hafta :71 kg
Bu hafta:70.7 kg
regl 2. Günü.Şişlikte olabilir kg da....Giden 300 gr.
Ay sorma ya dun okuldan gelxim misafir onlar gitti aksam baska misafir gece yorgunluktan uyuyamadim bugunde okuldan geldim kendimi kanepeye attimKacaklar nerdesiniz???Melekbade,ddem.Kız uyuyor musunuz yoksa....Gelin hadi 1. Secelim.
Melekbade nerde kaldın kız??Nasılsın?
U
Masallah iyi vermissin tebrik ediyorum
Canim sissindir bitince baya dustugunu gorursun
Ay sorma ya dun okuldan gelxim misafir onlar gitti aksam baska misafir gece yorgunluktan uyuyamadim bugunde okuldan geldim kendimi kanepeye attim
Canimmmm tirsiyom ya dun bi pasta yedim bugunde offff cikmisim yine 69.5 yarin acisini cikaracagim . Birinciyi tebrik ediyorum gulcan heralde
gülcan süpersin
haftaya kesin geçersin beni ben yavaş veriyorum artık
Fıstıklar hepinizi tebrik ediyorum.Melekbade ve ilknur da yazdı mı liste tamamdır kızlar.Gecen hafta alanlar bu hafta verdi.Süperiz,süpersinizzzz.......Katılım,motivasyon................eksilmeyin lütfen.
U
Masallah iyi vermissin tebrik ediyorum
Canim sissindir bitince baya dustugunu gorursun
Ay sorma ya dun okuldan gelxim misafir onlar gitti aksam baska misafir gece yorgunluktan uyuyamadim bugunde okuldan geldim kendimi kanepeye attim
Canimmmm tirsiyom ya dun bi pasta yedim bugunde offff cikmisim yine 69.5 yarin acisini cikaracagim . Birinciyi tebrik ediyorum gulcan heralde
Sabah ac mı tartıldın?Arada bir gelip gitme hergün gir bak biz seni nasıl topluyoruzzz....Afiyet olsun canım.
Ögretmen misin sen?Haftaya 1.olmaya senide bekliyorum.Şimdilik gülcan gibi.İlknur tartının gazabına ugradı onu bekliyoruz.
Gecen hafta 68.6 kg bu hafta + cıkmışsın canım.Diyet degilde,düzenli beslenmeye gecsene....
Melekbade kesin kararli ol canimm once guzel niyetlenmelisin,ilknur tartilamadinmi kiz
Aksam yazar ilknurda...Pile cözüm bulamadı herhalde.
Kızlar diyet psikolojisiyle kendinizi herseyden mahrum bırakıp yaparsınız verirsinizzz...2 katı geri alırsınız.Diyet degil bu topigin amacı herseyden yiyerek kg vermek.....Diyet ceşitleri yok.
Kisaca yiyoruz,saglikliyiz ve veriyoruz en guzel yol
Kizlar 2saat yurudum yeni geldim eve yorulmusum
kızlarr tartının azizliğine uğradım biliyorsunuz şimdi tartıldım 78 çıktım anlayamıyorum neden tuhaf değilmi yad dün öğlen yediklerim ödemmi yaptı bana birde tabi karnım tok olması ondanda olabilir ama ben kilo verememişim galiba ama görüntüm kilo aldın demiyor yürüyüşler baya işe yaradı neyse birdahaki hafta benim için daha güzel olacak inşallah..
kilo veren veremeyen arkadaşlarımı tekrar kutluyorum..
Ben geldimmm![]()
hoşgeldiiiiiiiiinnnnnnnn canım benim sefa getirdin ne dersin bu radamısın artık bizimle..
kızlaaaaaaarrrr benim canım arkadaşımı tanıştırayım sizlere secido..![]()
Evett buradayim merhaba kizlar insallah kisa surede istedigimiz kiloya duseriz ben malatyadan secido bende ekmegi pasta boregi kestim bol yogurtla yasiyorum dukana benzer:))
canım tekrar hoşgeldin buraya hergün yediğimiz içtiğimiz yazıyoruz spor yapıyorsak onu yazıyoruz ben bugün bıraz abarttım ama daha bişey yemem neyse :) vede bugün tartılma günümüzdü her hafta ilk üçü seçiyoruz herkes motive olsun diye bu ilk üçede bu hafta daha yeni başladık bakalım birdahaki salı kim ilk üçe girecek.. sen bugün tartıldınmı canım..
Yok yok ben kendimi iyi hissedene kadar cikmamama ne yedigimi yazarim
sabah 2 haslanmi yumurta oglen salata ve susuz nohut aksamda izgarada tavuk sanirim bana yeter :)