"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Evet kızlar ekmeği yarın 2 dilim yapıyorum bu sabah canım istemedi fazla yemek toplantı için erken ciktim evden 10 gibi şimdi yürüyüş yapıyorum dışarıda toplantıya kadar
azim:46::46::46::46::46::46:
günaydın arkadaşlar...
sabah 1 simit yedim..biraz peynir zeytin ve şekerli çay..çaydaki şekeri bir türlü azaltamıyorum..
birazdan dersim bitecek..eve gidince parkurda yürücem..çok ii gidiyorsunuz siz valla özeniyorum..

canım çayını şekersiz içmeye çalış 1 küp şeker 1 dilim ekmeğe eş değer onun yerine ekmek yersin.. canım sende iyi gidiyorsun topiğimizin kızları çok azımlı maşallah:nazar::nazar::nazar:

herkese günaydın bendende...

sabah: işe 30 dk yürüyerek geldim.

kahvaltım: 2 kuru kayısı
peynirli, zeytin ezmeli ,domatesli, marullu,dere otlu , salamlı, kepek ekmekli, soğuk sandviçle yaptım ancak sandviçimin yarısını arkadaşımla paylaştım kahvaltısı yokmuş bu sabah :38:
yani yarım sandviç yemiş oldum
yanına da çay tabiki şekersiz:56:

çok iyi yol alıyorsun canım afiyet olsun..

kızlar bende geçen sene bu zamanlar 77 kiloydum doğum kilolarım üzerimde kaldı iki yaşında kızım var geçen sene diyetisyene gittim ve 62 kiloya kadar düştüm :6: işe geri döndüm ve 6 aydır masa başı akşama kadar oturuyorum:21: eve pestilim çıkmış vaziyette dönüyorum :37: ve dolayısıyla yürüyüş yapamıyorum evde çocuklar zaten yeteri kadar yoruyor:55: ve ben şimdi 64-66 arası gidip geliyorum hedefim aslında 60 kilo bir çıtır olmak ama olmuıyo ya boyum 170 ideal kilomu hesaplattım 60-61 kilo imiş

sabah bende artık nesfitin kuru meyveli olanından bir kase yiyorum öğlen evden yemek getirdim çorba yoğurt az makarna akşama 7ye doğru eve gidiyorum ama evdede saldırıyorumm yol trafik derken acıkıyor insan ya aslında sadece akşam salata yoğurt yesem zayıflıycam ama kendime hakim olamıyorum birde kızlar tatlı krizine giriyorum ben 3-4 çikolata anca kesiyo aslında geçen sene diyetisyenim haftada bir sütlü tatlı hakkı vermişti ödül gibi ve gerçekten aslında çikolatayı ne kadar az yersem o kadar az krize giriyorum kan şekerim dengede oluyor ama kendime hakim olamıyorum :17: :56:

kızlar bu hafta herkesde daha bi azim var bakalım salı günü neler olacak ilk üçde kimler olacak.. şu ilk üçün olması çok iyi oldu

kızlar bende geçen sene bu zamanlar 77 kiloydum doğum kilolarım üzerimde kaldı iki yaşında kızım var geçen sene diyetisyene gittim ve 62 kiloya kadar düştüm :6: işe geri döndüm ve 6 aydır masa başı akşama kadar oturuyorum:21: eve pestilim çıkmış vaziyette dönüyorum :37: ve dolayısıyla yürüyüş yapamıyorum evde çocuklar zaten yeteri kadar yoruyor:55: ve ben şimdi 64-66 arası gidip geliyorum hedefim aslında 60 kilo bir çıtır olmak ama olmuıyo ya boyum 170 ideal kilomu hesaplattım 60-61 kilo imiş

sabah bende artık nesfitin kuru meyveli olanından bir kase yiyorum öğlen evden yemek getirdim çorba yoğurt az makarna akşama 7ye doğru eve gidiyorum ama evdede saldırıyorumm yol trafik derken acıkıyor insan ya aslında sadece akşam salata yoğurt yesem zayıflıycam ama kendime hakim olamıyorum birde kızlar tatlı krizine giriyorum ben 3-4 çikolata anca kesiyo aslında geçen sene diyetisyenim haftada bir sütlü tatlı hakkı vermişti ödül gibi ve gerçekten aslında çikolatayı ne kadar az yersem o kadar az krize giriyorum kan şekerim dengede oluyor ama kendime hakim olamıyorum :17: :56:

tarçınlı süt iç kan şekerini dengeler aslında kilon boyuna göre iyi ama.. başarılar dilerim..

saol canım evet teoride bakıldığında fazla yokmuş gibi duruyor ama iri yarı duruyorum böyle etli butlu :23: yanaklıyım ve omuzlarım biraz geniş buda beni olduğumdan daha yapılı gösteriyor küçülmek istiyorum :1: inşallah hepmiz arzu ettiğimiz kilolara ulaşırız ne diyim

saol canım evet teoride bakıldığında fazla yokmuş gibi duruyor ama iri yarı duruyorum böyle etli butlu :23: yanaklıyım ve omuzlarım biraz geniş buda beni olduğumdan daha yapılı gösteriyor küçülmek istiyorum :1: inşallah hepmiz arzu ettiğimiz kilolara ulaşırız ne diyim

o zaman senin sıkılaşman gerekiyor kiloda versen fala bişey değişmez jillian yapmayı dene bence

hoş geldin canım ara öğünleri sakın atlama birde tarçınlı yeşil çay çok tok tutuyor tavsiye ederim

yeşil çayı düzenli bile içmek zayıflatıyor aslında şimdi çekmecemde aktardan aldığım yeşil çayım duruyor hemen kendime bir yeşil çay yapıyorum arkadaşlar şu abur cubur olayınıbir bitirebilsem birde hep oturduğumuz için hem göbek hem basen var sıkılaşmak lazım dediğiniz gibi ama kim yapacak o hareketleri halim kalmıyorki eve gidince zten geçen sene dyetisyene giderek kilo verdim ama spor yapmadığım için sarktım kollarım falan sarkmış durumda hamileyken 84 kiloya kadar çıktım o kadar kilodan sonra vücut nasıl toplasın kendini inşallah günler uzayınca hiç değilse minibüsten biraz erken inerek yürümek en iyisi

günaydın hanımlar
bu hafta gerçekten herkesi çok azimli gördüm :32:
emeklerimiz boşa çıkmayacak eminim ..ben bile dün ve bugün ki gezmemi iptal ettim o derece yani :9:

sabah kahvaltım

2 kaşık çökelekle yapılmış çökelek salatası -5 zeytin -1 portakal-2 dilim ekmek- tarçınlı yeşilçay

ara : 2 ceviz -1 portakal -

öğle yemeğim: yoğurtlu bakla yemeği- yemeyi planlıyorum

jillian çok zor yaaa ama süper işe yarar eminim hatun taş gibi :52: şinav falan çekiyo hatun zor hareketker çok zor :53:

ben onu önceden bir süre yaptım ilk hafta 7 cm incelmiştim gene başlıcam ama şuan değil bıraz daha kilo vereyim kilo vermem durursa başlıcam çok iyi sıkılaştırıyor

günaydın hanımlar
emeklerimiz boşa çıkmayacak eminim ..ben bile dün ve bugün ki gezmemi iptal ettim o derece yani :9:

sabah kahvaltım

2 kaşık çökelekle yapılmış çökelek salatası -5 zeytin -1 portakal-2 dilim ekmek- tarçınlı yeşilçay

menü çok iyi afiyet olsun..:34:

Kızlar bugun uykuculugum üstümde.Sabah cok üşüdüm,uyumuşum:9:
kahvaltı 2 dilim ekmek,1 yumurta,1 domates,roka.
Belim cok agrıyor bugun bisiklet,spor yok.

günaydın hanımlar

sabah kahvaltım

Bu hafta herkes cok cok iyi basladı haftaya...Böyle gidersek yaza kadar hedeflere cok iyi yaklasırız....
Menün cok güzel afiyet olsun.

Bu hafta herkes cok cok iyi basladı haftaya...Böyle gidersek yaza kadar hedeflere cok iyi yaklasırız....
Menün cok güzel afiyet olsun.

inşallah canım inşallah şu verdiğim 4,4 kg bile beni öyle bir hafifletti ki anlatamam böyle devam ederse yaza toplam 20 kg vermiş olacağım inşallah inşallah :21::21:hayali bile süperrr:52:

canım ilk hafta sanırım 2 kilo vermiştim işte o zamanlar dietimin sonra ayı felanda sanırımsonraki haftalar 1 veya iki kilo ama çok inceltiyor70 felan olimde onada başlıcam

Ben bu ara cok zor kg veriyorum.Cok yavasladı kg vermem.Vücudumu sasırtcak bir spor yapmalıyım.Youtubeden indirimedim lesli teyzeyi.

canım ilk hafta sanırım 2 kilo vermiştim işte o zamanlar dietimin sonra ayı felanda sanırımsonraki haftalar 1 veya iki kilo ama çok inceltiyor70 felan olimde onada başlıcam

ilknur jillian yazınca okadar çok video çıkıyoki sen hangisini yaptın canım hangisiyle kilo verdin

Back
X