"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Gece 12.30du fazladan yemis oldum

Dikkat etsemde hic verememis olacm bu hafta

Olsun olsun moral bozmak yooook.Bu hafta verememiş olursun haftaya verirsin canım.Yediklerini gözden gecir...
Ben ne hata yaptım biliyorum,streslede birleşince + gördüm.Ama haftaya ve ondan sonraki haftalar bekleyin kızlar geliyorummmm.Hergün spor 1 saat yapıcam.Yoksa bu stres beni benden alıp götürür.
Sende işe baslıcaksın canım.O zamana kadar bir düzen oturtmalısın.

Tabi canım hepimiz basaracagız.İnanıyorum ben bizlere.
Destinaa
ddem
ilknur
guzelim
secil
gülcan
melekbade
olarak epey yol kat edecegiz kızlar.Azim sart.+ görsekte moral bozmak yok.Sabah cok moralim bozuldu ama giden kilolarımı verdiklerimi düşününce cok mutlu oldum.Hedefe cok az kalmışken devammm.17 kilo vermişim....

Yok ben acayip kararliyim bugün midemi tuttum az yedim yarin 68 i görürsem iyi tutmam geeeken Oruçlarim var onlar bitsin diyet ve spora başlayagim yani subat in sonunda 65 olmalıyım . Sende baya vermissin bi 5 kilocuk bu ay verirsin

olsun canım sen dikkat et birdahaki hafta eksilerde çıkarsın hem daha iki gün var salıya salıya kadar neler değişir deyişmesede umudunu yitirmek yok aynen devam

Evet canim napayim buhaftalik boyle oldu,yarinda benim dogum gunum esim pasta alirsa hic eksi goremem artik

Olsun olsun moral bozmak yooook.Bu hafta verememiş olursun haftaya verirsin canım.Yediklerini gözden gecir...
Ben ne hata yaptım biliyorum,streslede birleşince + gördüm.Ama haftaya ve ondan sonraki haftalar bekleyin kızlar geliyorummmm.Hergün spor 1 saat yapıcam.Yoksa bu stres beni benden alıp götürür.
Sende işe baslıcaksın canım.O zamana kadar bir düzen oturtmalısın.

Benim hatamda ortada neyse onumuzdeki hafta 65 olacam..bugun spor yapmadim canim istemedi ya ise baslamak istiyorum ama kizim emiyor o yuzden napsam bilemiyorum

Sabah.1yumurtali menemen
Ara.3kayisi 1cb sut
Ogle,5kasik bakla yemegi,biraz peynir
Ara.6badem,1muz
Aksam,3sosis,2dilm ekmek,domates 2kasik yogurt
Az sonrada 1portakal aaa 1yudun kola ve 1ck cikolata da vardi,su 2ye yaklasti

bende salı günü şu çizelgeden yapim nasıl yapılıyordu

Ticerfaktori miydi boyle bisitednyaptm ben canim

İlknur canım kk dan önce 87 kg ile diyete baslamıştım...Diyetisyenle 77-78 kg düştüm.Diyetisyeni bıraktım.Kk ya geldigimde 74-75 arası gidip geliyordum.Şimdide 70 kg.71 oldum ama :(
Boyum 1.73 canım.Popo,basen küçüldü.Bel simitleri göbek gittiii...Azcık basen kaldı.65 oldum mu o da gidecek inşallah...

Masallah kiz boyun uzvnmus 65de incecik olursun sen

Sabah.1yumurtali menemen
Ara.3kayisi 1cb sut
Ogle,5kasik bakla yemegi,biraz peynir
Ara.6badem,1muz
Aksam,3sosis,2dilm ekmek,domates 2kasik yogurt
Az sonrada 1portakal aaa 1yudun kola ve 1ck cikolata da vardi,su 2ye yaklasti

Ticerfaktori miydi boyle bisitednyaptm ben canim

Masallah kiz boyun uzvnmus 65de incecik olursun sen

teşekkürler canım salı günü yapim bende ondan bakalım salı neler gösterecek bana regel olduğum için bir şişkinliğim var ama hayırlısı

İlknur canım kk dan önce 87 kg ile diyete baslamıştım...Diyetisyenle 77-78 kg düştüm.Diyetisyeni bıraktım.Kk ya geldigimde 74-75 arası gidip geliyordum.Şimdide 70 kg.71 oldum ama :(
Boyum 1.73 canım.Popo,basen küçüldü.Bel simitleri göbek gittiii...Azcık basen kaldı.65 oldum mu o da gidecek inşallah...

canım senin zaten boyun uzun fıstık gibisindir şimdi bile sen az kalmış zaten hedefine.:16::16:

hayırlı akşamlar kızlar menüm bugün akşam yemeğini geç yedik..

sabah
pide az yedim
sucuklu omlet
iki çatal muhlama
1 minicik parça helva
1 çay kaşığı vişne reçeli

ara
küçük muz

akşam
2 kaşık pilav
1 bucuk kepçe kuru fasulye
ayran
1 kornişon turşu ve domates

3 litre su 1 türk kahvesi

İyi geceler hanımlar...
Sabah yedigimi yazmıştım.Sonra hiçbirsey yemedim.Eşimle romantik bir yemege gittim.
7 dilim ekmek,karısık ızgara tabagı,bol yesil salata,tereyag,1-2 catal haydari,2-3 catal rus salatası,2-3 kasık pilav.....Üstüne ballı,susamlı 1 catal lor tatlısı...
Kızlar yarından itibaren düzene giriyorum.

Telefonu atmak istiyorum böyle durumlarda...Alıntı yine yapamıyorum.
Melekbade,gülcan,ilknur...Kızlar su an hic fazlalıgım yok şükür.Sagdan soldan pörtleyen fazlalıklarım gitti.
Boyum uzun oldugundan avantajlıyım.Ama ciddi anlamda catladım.Derinlemesine nemlendiren birşey varsa öneride bulunun kızlar.Sıfır selülit ama bol catlak :( ....
Tesekkür ederim kızlar. :))

Gitmez canim her kisitladigmiz seylerin faydasi cok 5li rakamlari yaza gorecegm biliyorumm,ama 1haftadir aclik cok hissediyorum birde tatli istegi

Benimde bu hafta dengem şastı.Tahlillerde aks tam sınır cıkmış.Streste eklenince sınırı gecti mi acaba.Ben bir türlü doyamadım bu hafta.Yemeyincede titredim...
Bakalım dr diyabet demez inşallah.

regel günün yakınmı canım

Ya canim dogum yapali 10ay olacak daha regli olmadim ben ama 5gundur kahverengi azaz akintim oldu biturlu olamadim

İyi geceler hanımlar...
Sabah yedigimi yazmıştım.Sonra hiçbirsey yemedim.Eşimle romantik bir yemege gittim.
7 dilim ekmek,karısık ızgara tabagı,bol yesil salata,tereyag,1-2 catal haydari,2-3 catal rus salatası,2-3 kasık pilav.....Üstüne ballı,susamlı 1 catal lor tatlısı...
Kızlar yarından itibaren düzene giriyorum.

Afiyet olsun canim guzel bir gece olmus izgarada saglikli cok abartmamissin

Telefonu atmak istiyorum böyle durumlarda...Alıntı yine yapamıyorum.
Melekbade,gülcan,ilknur...Kızlar su an hic fazlalıgım yok şükür.Sagdan soldan pörtleyen fazlalıklarım gitti.
Boyum uzun oldugundan avantajlıyım.Ama ciddi anlamda catladım.Derinlemesine nemlendiren birşey varsa öneride bulunun kızlar.Sıfır selülit ama bol catlak :( ....
Tesekkür ederim kızlar. :))

canım benim bu konu hakkında bilgim yok ama badem yağının çok iyi geldiğini duymuştum..:26:

Ya canim dogum yapali 10ay olacak daha regli olmadim ben ama 5gundur kahverengi azaz akintim oldu biturlu olamadim

Afiyet olsun canim guzel bir gece olmus izgarada saglikli cok abartmamissin

belkide ondadır birde tatl krizleri için şunu öerebilirm1 bardak süte veya yeşilçaya 1 çubuk tarçın atarsan tatlı krizin geçer benim çok işime yarıyor..

Back
X