"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

canım benim bu konu hakkında bilgim yok ama badem yağının çok iyi geldiğini duymuştum..:26:

Ya canim dogum yapali 10ay olacak daha regli olmadim ben ama 5gundur kahverengi azaz akintim oldu biturlu olamadim

Afiyet olsun canim guzel bir gece olmus izgarada saglikli cok abartmamissin

Gülcan canım sagol..
İlknur badem yagı bende cok tüylenme yaptı.

İyi geceler hanımlar...
Sabah yedigimi yazmıştım.Sonra hiçbirsey yemedim.Eşimle romantik bir yemege gittim.
7 dilim ekmek,karısık ızgara tabagı,bol yesil salata,tereyag,1-2 catal haydari,2-3 catal rus salatası,2-3 kasık pilav.....Üstüne ballı,susamlı 1 catal lor tatlısı...
Kızlar yarından itibaren düzene giriyorum.

canı afiyet olsun mutluluğunuzda daim olsun inşallah..:nazar:

Telefonu atmak istiyorum böyle durumlarda...Alıntı yine yapamıyorum.
Melekbade,gülcan,ilknur...Kızlar su an hic fazlalıgım yok şükür.Sagdan soldan pörtleyen fazlalıklarım gitti.
Boyum uzun oldugundan avantajlıyım.Ama ciddi anlamda catladım.Derinlemesine nemlendiren birşey varsa öneride bulunun kızlar.Sıfır selülit ama bol catlak :( ....
Tesekkür ederim kızlar. :))

Benimde bu hafta dengem şastı.Tahlillerde aks tam sınır cıkmış.Streste eklenince sınırı gecti mi acaba.Ben bir türlü doyamadım bu hafta.Yemeyincede titredim...
Bakalım dr diyabet demez inşallah.

Ben jonshonbaby vucut yagi kullaniyordum dustan sonra guzeldi,ama benimde cok fazla catlagm var birde onlara cozum olaydi..ah canim insallah cikmaz seker falan ama genetik oldugu icin ihtimal var dikkat etmemiz lazim

kızlar ben yatar yarın sabah çok erken uyanıcam malum kız okula başlıcak hepiniz allaha emanet olun yarı görüşmek dileğile hayırlı geceler..:35::35::35:

belkide ondadır birde tatl krizleri için şunu öerebilirm1 bardak süte veya yeşilçaya 1 çubuk tarçın atarsan tatlı krizin geçer benim çok işime yarıyor..

kızlar ben yatar yarın sabah çok erken uyanıcam malum kız okula başlıcak hepiniz allaha emanet olun yarı görüşmek dileğile hayırlı geceler..:35::35::35:

Hayirli geceler canimm

Ben jonshonbaby vucut yagi kullaniyordum dustan sonra guzeldi,ama benimde cok fazla catlagm var birde onlara cozum olaydi..ah canim insallah cikmaz seker falan ama genetik oldugu icin ihtimal var dikkat etmemiz lazim

İçten tedavi etcek bişey bulamadım henüz.Argan yagını söylediler onu arastırıyorum,kolojen üretimini saglıyormuş....
Sonuclar nasıl cıkcak bakalım.Seker yükleme istemezler umarım....
Günaydın kızlarr..........Bugun aranıza geri döndüm. + halimle.:kkk::kkk:

Günaydın kızlar yogun bir kosturmaca içindeydik dün. Tasinka telasi iyice sardi.dun aksam oturduk kirilicak eşyaları paketledik.ama daha bitmedi.bi köşe takımı baktık yeni evimiz için guzel bi kombin yaptım çok hoşuma gitti. Eşim hep karisirdi şimdi sen nasıl istersen öyle olsun neyi begendiysen o olsun diyo yine arada bi fikrini söyledi ama karar bana aitti. Eşyaları tasima icin bikac kisiyle görüşüyo şimdi persembe tasinicaz sanırım bugunde kiyafetlerin bi kısmını ve kalan tabak canagi toplicaz
Dün ne yedim bilmiyorum ne bulduysam yedim kendimi doyuramiyorum ya.stressten mi neden anlamadım. Sayamicagim kadar çok şey yedim valla.her sabah keyifle tartiliyodum bu sabah tartiya bakmadım bile.regl olucam sanırım onunda etkisi var.yarin arti gibi gorunuyorum.tasinma islerim bitsin duzene giricem söz kızlar

Tabi canım hepimiz basaracagız.İnanıyorum ben bizlere.
Destinaa
ddem
ilknur
guzelim
secil
gülcan
melekbade
olarak epey yol kat edecegiz kızlar.Azim sart.+ görsekte moral bozmak yok.Sabah cok moralim bozuldu ama giden kilolarımı verdiklerimi düşününce cok mutlu oldum.Hedefe cok az kalmışken devammm.17 kilo vermişim....

Yok pes etmek yok canım artida ciksak önümüzdeki hafta veririz önemli olan niyetine girmek hedef koymak biraz uzun olucak hemen veremicez ama hemende almadık bu kiloları.yaza kadar hepimiz baya bi kilo vermiş oluruz .17 kilo da maşallah:46:

İlknur canım kk dan önce 87 kg ile diyete baslamıştım...Diyetisyenle 77-78 kg düştüm.Diyetisyeni bıraktım.Kk ya geldigimde 74-75 arası gidip geliyordum.Şimdide 70 kg.71 oldum ama :(
Boyum 1.73 canım.Popo,basen küçüldü.Bel simitleri göbek gittiii...Azcık basen kaldı.65 oldum mu o da gidecek inşallah...

Aynen canım yaklaşık olarak ayni kilolari vermisiz senle.benim boyum 1.68 su an senin kilonda olsam benimde simitler gobis baya küçülür senin boyunda var fistik gibi olmussundur.65e fazla kalmamis gidicek kiloalar inşallah

Evet canim napayim buhaftalik boyle oldu,yarinda benim dogum gunum esim pasta alirsa hic eksi goremem artik

Benim hatamda ortada neyse onumuzdeki hafta 65 olacam..bugun spor yapmadim canim istemedi ya ise baslamak istiyorum ama kizim emiyor o yuzden napsam bilemiyorum

Gulcancim doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle beraber nice güzel yılları sağlıklı ve mutlu gecirmen dileğiyle canım:71::71::71:

günaydın kızlaaaaar bugün yürüyüşümü yaptım veee kendimi çok zinde hissediyorum sadece bıraz üşüdüm.. seçil allah herşeyi gönlüne göre versin canım...

GÜLCAAAAAAAAAAAAAAANNNNN NİCE MUTLU HUZURLU SAĞLIKLI SENELERE CANIM :32::32::32::48::48::24::24::24:

Telefonu atmak istiyorum böyle durumlarda...Alıntı yine yapamıyorum.
Melekbade,gülcan,ilknur...Kızlar su an hic fazlalıgım yok şükür.Sagdan soldan pörtleyen fazlalıklarım gitti.
Boyum uzun oldugundan avantajlıyım.Ama ciddi anlamda catladım.Derinlemesine nemlendiren birşey varsa öneride bulunun kızlar.Sıfır selülit ama bol catlak :( ....
Tesekkür ederim kızlar. :))

Canim hemen hemen ayniyiz ölçülerde bugun ucundan 68i gördüm benimde dogumdan kalan catlaklarim vardı clin oil diye bi yag kullaniyorum bakalim faydasi olacakmi ama yuzume cok iyi geldi catlaklar ve lekeler icin diyor sadece Cosmo home de satiliyor

slm kızlar 2 gündür gezmelerdeydim uğrayamadım azda olsa kaçamak yaptım maalesef ama unuttum gitti bugün yeni bir gün ve yola devam diyorum umarım sıfır kaçamaklı bir hafta olur hepinizi öptm :16:

Selam kızlar nasılsınız?
Secil canım kolay gelsin...Allah yardımcın olsun.Tasınma faslı bitsin bomba gibi bekliyoruz...
Melekbade canım sen kullan bakalım memnun kalırsan bende denerim.Bio oil kullandım ama pek fayda yok.
GÜLCANCIM DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN,MUTLU HUZURLU,SAGLIKLI YASIN OLSUN....
İlknur canım sanada Masallahhhhhhhhhhhhhh
Destina canım azıcık kacamaktan birşey olmaz...
Kızlar gelelim bana.Dr kilo vermen lazım 60 kg kadar düşmen lazım dedi.Sekerim sınır.Kilo alırsam seker hastasıyım direk...
Demirim sınırda.Onada ilac istemedim.Çünkü cok yan etkisi var.Haftada 2 defa tavuk cigeri ve siyah cekirdekli kuru üzüm yemeliymişim....Benim hedef 65 ten 60 düştü kızlar.
Herseyin bası stresmiş.Stresi halletmezsen hastalık cok bulursun dedi.
O da mümkün degil.İşe girmem gerekli...daha bir sürü şey var kafamda sürekli benle yasayan......
Ayy kızlar sizinde basınızı agrıtıyorum.Kusura bakmayın....
Gelelim yediklerime.Sabah 1 türk kahvesi.öglen 2 dilim ekmek arası 2 salam.15:00 gibi 3 kasık yogurtlu makarna....

Selam kızlar nasılsınız?
Secil canım kolay gelsin...Allah yardımcın olsun.Tasınma faslı bitsin bomba gibi bekliyoruz...
Melekbade canım sen kullan bakalım memnun kalırsan bende denerim.Bio oil kullandım ama pek fayda yok.
GÜLCANCIM DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN,MUTLU HUZURLU,SAGLIKLI YASIN OLSUN....
İlknur canım sanada Masallahhhhhhhhhhhhhh
Destina canım azıcık kacamaktan birşey olmaz...
Kızlar gelelim bana.Dr kilo vermen lazım 60 kg kadar düşmen lazım dedi.Sekerim sınır.Kilo alırsam seker hastasıyım direk...
Demirim sınırda.Onada ilac istemedim.Çünkü cok yan etkisi var.Haftada 2 defa tavuk cigeri ve siyah cekirdekli kuru üzüm yemeliymişim....Benim hedef 65 ten 60 düştü kızlar.
Herseyin bası stresmiş.Stresi halletmezsen hastalık cok bulursun dedi.
O da mümkün degil.İşe girmem gerekli...daha bir sürü şey var kafamda sürekli benle yasayan......
Ayy kızlar sizinde basınızı agrıtıyorum.Kusura bakmayın....
Gelelim yediklerime.Sabah 1 türk kahvesi.öglen 2 dilim ekmek arası 2 salam.15:00 gibi 3 kasık yogurtlu makarna....

Cok geçmiş olsun canım seker stres faktorlude çıkıyo fazla takmamaya calis canım eminim en kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulacaksın.
Hala esya paketliyorum.koliler her tarafta.yoruldum dinleniyorum insan biseyle ugrasinca diyet falan yapamiyo.haftaya kadar duzene girerim umarım

Back
X