"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

buda beni menüm

sabah
iki t. b. ekmeğine kaşarlı domatesli tost
minnacık helva

öğlen sütlaç yapmıştım çok şekerli olmuş yarısı yedim

akşam
ıspanak kavurması
1 kase yoğurt

3 litre su 2 yeşilçay
menü güzelmiş canım ama ara öğün yok bide ekmek az bana görede gülcan söylemiş cevabını vermişsin ama banada az geldi

canım akşamları ben gnelde hiç ekmek yememki.. aralara gelince saat 10 gibi kahvaltım oluyor akşamda 5 veya 6 da yemek yeyince araları geçiyorum erkenden yesem muhakkak ara yapıcamda açıkmıyorum acıktım zamanda yemek vakti geliyor..

sabah yürüyüşlerine başladım ya ondan geç yiyorum ha bu arada bugün 50 dakika yürüyüş yaptım eve gel duş felan derken ancak kahvaltıyı saat 10 yakın yapabiliyorum..

Sabah 10la 5e kadar bayabi zaman var canim ben ozamana kadar ara yapmazsam cok acikirdim,ben hergun 12ye dogru kahvalti yapiyorum ohalde bazen 3ogune tamamliyorum aralar haric ,neguzel acikmiyorsan .

Canim 850kalori cok degil bence daha yeme hakkin var ,bende az once yedim yemek 7gibi bida yesem gecmi olur diye dusunuyorum

Az ama az kalorili bir sürü şey yemisim tabi dayanamadim yine yedim.ben artik 5de sonlandiriyorum yeme işini aksamda bir meyve diyet yapmadan gram gram gidiyor 7gec gibi

İlknur sen de az yemissin arada corba meyve olabilirmis ama böyle gisersen baya verirsin kilo

Bugun isten geldim oglende yemek çocukla ilgilen alisveris derken aksam uzeri de koltuklari sildim mutfak antre yerleri cifledim daha yeni isim bitti heralde kalori yakmisimsir

iyi akşamlar hanımlar

aklım burda ama bi türlü fırsat bulup okuyup yazamıyorm

neyse bugün yediklerimi yazayım

sabah . 1 haşlanmış yumurta ile yapılmış salata ,az peynir,5 zeytin ,2 kepek ekmeği ,1/4 ayva

ara: yarım greyfurt ,2 ceviz

öğle: 8 yk kapuska ,2 yk yoğurt ,2 kepek ekmeği ,1 haşlanmış yumurta

ara : 1 mandalina ,1 bardak süt

akşam : 1 tabak patatesli köfte ,2 yk yoğurt ,2 dilim kepek ekmeği ,az turşu

ara 1/4 ayva ,1 fincan kahve

sporu hep sabahlarımı yapıyosun canım merak ediyorum spor yani bisiklet ben karar veremiyorum bazen sabah yapıyorum bazen akşam :44:

Sabahta aksamda yapıyorum.Bu aralar sabah denk geldi.Aksam misafir oluyor....
Bugun yediklerim;sabahı yazmıştım.Öglen arkadasım geldi.1 tabak yogurtlu soslu makarna,1 türk kahvesi,1-2 bisküvi,1 bardak zencefil aksam hamsi ve bol salata.Makarna yedigimden hiç ekmek yemedim....21:00 gibi 3 dilim elma ve portakal.....
2 litrede su.....

Az ama az kalorili bir sürü şey yemisim tabi dayanamadim yine yedim.ben artik 5de sonlandiriyorum yeme işini aksamda bir meyve diyet yapmadan gram gram gidiyor 7gec gibi

Ben 6.30da yedim aksamda sut ve mandalina ama suan cok aciktim m neden boyle olduki gecen hafta midem buyudu galiba yemekten

Sabahta aksamda yapıyorum.Bu aralar sabah denk geldi.Aksam misafir oluyor....
Bugun yediklerim;sabahı yazmıştım.Öglen arkadasım geldi.1 tabak yogurtlu soslu makarna,1 türk kahvesi,1-2 bisküvi,1 bardak zencefil aksam hamsi ve bol salata.Makarna yedigimden hiç ekmek yemedim....21:00 gibi 3 dilim elma ve portakal.....
2 litrede su.....

Guzel canim menun

iyi akşamlar hanımlar

sabah . 1 haşlanmış yumurta ile yapılmış salata ,az peynir,5 zeytin ,2 kepek ekmeği ,1/4 ayva

En duzenli sen besleniyorsun canim masallah

Günaydın kızlar....
Gülcan acıksanda kalorisi olmayan besin yemişsin,ödem atmışsındır hem.
Secil canım bugun tasınıyorsun allah kolaylık versin.

günaydın kızlar kahvaltımı yaptım sporumu akşama bıraktım 2 dilim ekmek kıymalı yumurta eşime yapmıştım yarısını yememiş ben yedim 2 yeşil zeytin birazcık reçel kalkar kalkmazda 2 kuru kayısı yedim ve baya bi su içtim

Ben 6.30da yedim aksamda sut ve mandalina ama suan cok aciktim m neden boyle olduki gecen hafta midem buyudu galiba yemekten

mide büyümesindenmi bilmiyorum ama yatarken bende çok acıkıyorum canım akşam 5 te yemek yiyorum 6da spor yapıyorum spor sonrası yeşilçay 8 gibide yoğurt galeta salatalık 9 gibi de 1 tane meyve yiyorum yatana kadar 11 12 oluyo saat

iyi akşamlar hanımlar

süper menü baya bi yiyecek var akşam 2 dilim ekmek mesela patates diyet listemde patates hiç yoktu benim sadece yemeklerin içinde olursa :39:

menü güzelmiş canım ama ara öğün yok bide ekmek az bana görede gülcan söylemiş cevabını vermişsin ama banada az geldi

Sabah 10la 5e kadar bayabi zaman var canim ben ozamana kadar ara yapmazsam cok acikirdim,ben hergun 12ye dogru kahvalti yapiyorum ohalde bazen 3ogune tamamliyorum aralar haric ,neguzel acikmiyorsan .

canlar ben normlade öğlen yemeği yiyorum dün öğlen sütlaç yediğim için yemek yemedim yoksa ben o 10 la 5 arası fena şeklilde acıkırım.. bundan sonra daha dikkat ederim.. birde dün akşam bir armut yedim..

Back
X