"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

amin canım. Sağol

Kolay gelsin. Bol bol kalori harcarsın şimdi oh ne güzel :21:

Canım yeni evinde hayırlı olsun bu arada güle güle oturun huzurla.

unuttum bile aynen devam ediyorum zaten ama kendime güvenim sarsılıyor ya bidaha yaparsam diye. ama şimdi daha iyiyim sayenizde:38:

Saol canım güzel dileklerin için. Bi daha yapmazsin canım merak etme:34:

oh oh iyi güzel güzel oturun inşallah.. ev yemeği gibisi yok canım afiyet olsun..

Saol canım ya vallq öyle ev yemeği gibisi yok ariyo insan bi de yediklerine dikkat eedebiliyosun evdeyken disardayken pek olmuyo tek basina olsan neyse de şimdi eşim ve oğlum ne isterse onlara uyuyorum genelde

Bugünkü beslenmeme gelince;

sabah: kepekli tost domates kaşar

öğlen: et dürüm+ ayran ( dürüm birz büyük geldi)

ara öğün yapmadım

akşamda yoğurtla geçiştirmeyi düşünüyorum. :44:

kızlar bugünki menüm..

kahvaltıdan önce yoğurt

sabah
1 buçuk dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
1 çatal beyaz peynir
salam kaşar

ara
fıstık
arkadaş kaygana yapmış minicik tadımlık aldım ilk defa yedim güzel aynı krep gibi ot var içinde

öğlen
yoğurt
yumurta soğan salatası

ara yoğurt

akşam
1 tabak pirinçli yoğurt çorbası

şimdiye kadar 3 litre su 2 yeşilçay

1 saat yürüyüş :8:

Selam kızlar nasılsınız?Bugun cok yoruldumm.Bitmedi ama bıraktım artık....Yeni oturdum.
Öglen yemek yemedim.1 türk kahvesi ve 1 dilim etimek tatlısı.1 kase yogurt.Aksam dün yiyemedigim ton balıklı salata ve 1 dilim ekmek.2.5 litre su....Eşim gelene kadar dinlenip,giyineyim.Cok yorulmuşum oturunca daha cok anladım.
Siz nasılsınız ?
Derya bende deniz ürünlerine bayılıyorum...

Bugun gene yoktu elektrigm bikac gun aboyle olacak galiba,bugun pazar gunuydu kizlar gezdim yuruyerek geldhm 1saat yurudum ,yediklerim
SABAH
2dlm ekmek,1/2
Yumurta,2zeytin,1kk peynir,1sekerli cay
ARA,
1orta muz
OGLE
BI parca tavuk ve suyu ,2dlm ekmek
AKSAM
6kasik rus salata,1dlm ekmek,az kizartma
Su daha az

Ben geldimmm.Günaydın fıstıklar nasılsınız?
Sabah sporumu yaptım 40 dk yürüdüm parkurda 20 dk aletlerde calıştım.Bugun temizlik yapcam perde,koltuk,cam....cok işim var.
Secilcim canım gecmiş olsun.
Derya,secilin dedigi gibi arada olur.Moral bozmak yok.
Ddem kolay gelsin.Ne yapcaksın?Şimdiden afiyet olsun.

önüme geleni yedim bugün ne yaptıklarımı söyliyim kurabiye kek sigara böreği ıspanaklı börek peynirli börek patatesli çörek pasta kısır :17::17::17:

Bugun gene yoktu elektrigm bikac gun aboyle olacak galiba,bugun pazar gunuydu kizlar gezdim yuruyerek geldhm 1saat yurudum ,yediklerim
SABAH
2dlm ekmek,1/2
ARA,
1orta muz
OGLE
AKSAM
Su daha az

afiyet olsun canım menün güzelmiş bu hafta geçtin beni hadi hayırlısı:46:

önüme geleni yedim bugün ne yaptıklarımı söyliyim kurabiye kek sigara böreği ıspanaklı börek peynirli börek patatesli çörek pasta kısır :17::17::17:

Kız kac kişi geldi annene?Masallah dünyaları yapmışsın.Hepside hamur...Kolların yorulmuştur.

SABAH
2dlm ekmek,1/2
ARA,
1orta muz
OGLE
AKSAM
Su daha az

Ayy rus salatası mı???Bayılırım.Coktandır hic yapmadım.Yılbasında hazır aldık o da hicbirşeye benzemiyor.:16:

Back
X