Kız kac kişi geldi annene?Masallah dünyaları yapmışsın.Hepside hamur...Kolların yorulmuştur.
10 kişi vardı heralde saymadım canım kollarım değil bacaklarım ağrıdı ayakta durmaktan servis yap bulaşık yıka

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız kac kişi geldi annene?Masallah dünyaları yapmışsın.Hepside hamur...Kolların yorulmuştur.
Cagri merkezinde planlama ve verimlilik uzmaniyim
iyiyim canım geri kalanııda sonra yaparsın benim bugün kollarım çok ağrıdı bir tek mutfağım kaldı onuda haftasonu veya yarın yaparım duruma göre.. ellerine sağlık mis gibi olmuştur evin şimdi..Selam kızlar nasılsınız?Bugun cok yoruldumm.Bitmedi ama bıraktım artık....Yeni oturdum.
Öglen yemek yemedim.1 türk kahvesi ve 1 dilim etimek tatlısı.1 kase yogurt.Aksam dün yiyemedigim ton balıklı salata ve 1 dilim ekmek.2.5 litre su....Eşim gelene kadar dinlenip,giyineyim.Cok yorulmuşum oturunca daha cok anladım.
Siz nasılsınız ?
Derya bende deniz ürünlerine bayılıyorum...
afiyet olsun canım..Bugun gene yoktu elektrigm bikac gun aboyle olacak galiba,bugun pazar gunuydu kizlar gezdim yuruyerek geldhm 1saat yurudum ,yediklerim
SABAH
2dlm ekmek,1/2
Yumurta,2zeytin,1kk peynir,1sekerli cay
ARA,
1orta muz
OGLE
BI parca tavuk ve suyu ,2dlm ekmek
AKSAM
6kasik rus salata,1dlm ekmek,az kizartma
Su daha az
önüme geleni yedim bugün ne yaptıklarımı söyliyim kurabiye kek sigara böreği ıspanaklı börek peynirli börek patatesli çörek pasta kısır![]()
akşama kadar bacaklarım ağrıdı daha yeni oturdum çok yoruldum kızlar sizler ne yaptınız:44:
10 kişi vardı heralde saymadım canım kollarım değil bacaklarım ağrıdı ayakta durmaktan servis yap bulaşık yıka![]()
iyiyim canım geri kalanııda sonra yaparsın benim bugün kollarım çok ağrıdı bir tek mutfağım kaldı onuda haftasonu veya yarın yaparım duruma göre.. ellerine sağlık mis gibi olmuştur evin şimdi..
afiyet olsun canım..
afiyet olsun canım ellerine sağlık o kadar şey yapmışsın yememek olmazdı..şimdi bıraz dinlen hatta yarın kendine keyif günü ilan et..
Börekler hazır yufka mı?Ben acma sandım ondan dedim kolların agrıdı diye.Kac tepsi olmuş...
Ayaklarını havaya dik yat canım.
cağrı merkezi işi de zor oluyor..
ıspanaklı ile peynirli hazır canım patatesliyi kendim açtım annem bilmez hamur işi misafir gelince beni çağırır zaten yakın oturuyoruz yürüyerek 20 dk sürüyo
Bende mutfagı ve yatak odasını baza içleri,dolap,perde halı,cam 2 odada cekilmedik silinmedik yer kalmadı.En cok vakit alan yerler....
Yarın salonla,oturma odası.O kadar yorgunluga koltukları cekemezdim.Bıraktım.Bugunlük yeter....
Sende güle güle kirlen canım.Mutfak cok yoruyor.
öyle yaptım bugün zaten yarın bakalım neler yapıcamsağol canım sende keyif günü ilan et okadar çalışmışsın![]()
allah kolaylık versin canım.. evet yaa zaten onu sona bıraktım yoksa çıkamazdım işin içinden..Bende mutfagı ve yatak odasını baza içleri,dolap,perde halı,cam 2 odada cekilmedik silinmedik yer kalmadı.En cok vakit alan yerler....
Yarın salonla,oturma odası.O kadar yorgunluga koltukları cekemezdim.Bıraktım.Bugunlük yeter....
Sende güle güle kirlen canım.Mutfak cok yoruyor.
Cok zor hemde.Belirli bir yastan sonra vertigoya aday oluyorlar.Benim arkadaslarım 6 yıldır calışıyor gsm şirketinde.Hepsi vertigo oldu.Allah yardımcıları olsun.
oooo maşallah yaz temizliği gibi temizlik yapmışsın sende dinlen canım mis gibi olmuşdur güle güle kirlet:119:
Kızlar bu sabah yürüyüş yaptım ya dısarda.Yürüyüş bitti eve geldim ellerim,yüzüm cok şişti.Yüzügü sabunla cıkardım.
Sizdede oluyor mu böyle yürüyüş sonrası şişkinlik?Gecen yaz aksamları yürürdüm.Böyle olmazdı hic
Kızlar bu sabah yürüyüş yaptım ya dısarda.Yürüyüş bitti eve geldim ellerim,yüzüm cok şişti.Yüzügü sabunla cıkardım.
Sizdede oluyor mu böyle yürüyüş sonrası şişkinlik?Gecen yaz aksamları yürürdüm.Böyle olmazdı hic
afiyet olsun canım.. zaten hemen öyle birgünde 2 kilo alınmaz ödem olunca atılıyor işte menün her zamanki gibi güzel bende o yeşilçaydan baktım ama bulamadım öncedende hep ondan alırdım çayk.... olandan ama bulamadım bizim buralarda.. bede sabah soğuk diye 20 dakika yürüdüm geldim zaten akşama kadar temizlik telafi etmişdir sanırım..![]()
canım yeşil çay için aktarlara bak bende bulamamıştım gezmediğim maarket kalmamıştı aktarlarda doluymuş meğer![]()
ooff bi saat bildirim yaptım hepsi gitti yavv![]()