"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Ay kizlar an itibariyle 4mile yurumus bulunuyorum simdi attim kendimi yataga dinleniyorum acayip terledim ,hemen bugun yediklerimi yaziyim,
SABAH..2 d ekmek,3zeytin,1kk peynir,azicik recel,1sekerli cay,3kasik yumurtali mantar
ARA..yarim muz
OGLE..1kase sutle nesfit
ARA..az yesillik,6badem
AKSAM..8yk lahana yemegi,5yk mercimek,1kase yogurt yicem,aksamada. 1meyve yerim,sporum tamamdir suyumda 2ye ulastimi yarina hazirim demektir yehuuu

Evet kızlar oğlum ve eşim berberdeler bende onları bekliyorum arabada bugun bende bi gariplik var basim çok dönüyo kendimi toplayamiyorum bu kaç gün daha devam ederse doktora gidicem
Guzelimm anladigim kadariyla eşin olaydan ders almış ama kv ders alamamış en büyük cevap cevap vermemek onu takmadigini görünce sinir olur iyice
Kizlar aranızda bursada oturan var mi merak ettim:26:
Aksam yemeğini disarida yicez gibi gözüküyo eğer evde yersek bişey yemeyi düşünmüyorum ama dışarıda olursa mecburen yicem:17:
Yarin itibariyle de eski duzene dönüş :10:
Artık 76 ları vormek istemiyorum kaç haftadir bir ileri bir geri sonuç aynı yaza kadar 65 olmalıyım hayal degil gerçek olsun istiyorum artık

evet canımda napıyım bozuluyo işte o hastalıktan sonra çok saldım kendimi bi verdiysem bi aldım hep inşallah bu son olacak eski düzenime dönecem inşallah hep haftasonu annemlere gidiyoruz orda oluyo olan 3 tane erkek kardeş gelsin abur cuburlar ne güzel 62ydim ya dün abimde fark etti kilo aldın sen dedi nasıl bişeysin anlamadım daha geçenlerde zayıfladıydın dedi ne ara geri aldın dedi 1 kilo bile alsam hemen belli oluyo biraz fazla kaçırıyım hemen alıyorum spor yaptığım halde düşünün yani:43::43::43:
sıkma canını sen yeterki devam et gider o kilocuklar..
Ay kizlar an itibariyle 4mile yurumus bulunuyorum simdi attim kendimi yataga dinleniyorum acayip terledim ,hemen bugun yediklerimi yaziyim,
SABAH..2 d ekmek,3zeytin,1kk peynir,azicik recel,1sekerli cay,3kasik yumurtali mantar
ARA..yarim muz
OGLE..1kase sutle nesfit
ARA..az yesillik,6badem
AKSAM..8yk lahana yemegi,5yk mercimek,1kase yogurt yicem,aksamada. 1meyve yerim,sporum tamamdir suyumda 2ye ulastimi yarina hazirim demektir yehuuu
:46::46::46::46::46::46::46::46:
bende bu hafta götürdüm mideye yaptığım hamur işlerini pasta kısır yarın görecem günümü:31::31:
:20::20::20::20: birdahaki hafta daha dikkat edersin versirsin canım.

kızlar bugünkü menüm..

yoğurt

kahvaltı
1 dilim ekmeğe salam ve kaşar
1 yumurta haşlama
4 zytin
azıcık beyaz peynir

ara
yoğurt

1 haşlama yumurta

yoğurt

akşam
1 kase terbiyeli tavuk çorbası
1 çarliston biber

3 litre su 1 form çay 1 yeşilçay

bugün kahvaltım geç oldu bende araları çoğalttım

vede leslie 3 mile yaptım:8::8::8:

Evet kızlar oğlum ve eşim berberdeler bende onları bekliyorum arabada bugun bende bi gariplik var basim çok dönüyo kendimi toplayamiyorum bu kaç gün daha devam ederse doktora gidicem
Guzelimm anladigim kadariyla eşin olaydan ders almış ama kv ders alamamış en büyük cevap cevap vermemek onu takmadigini görünce sinir olur iyice
Aksam yemeğini disarida yicez gibi gözüküyo eğer evde yersek bişey yemeyi düşünmüyorum ama dışarıda olursa mecburen yicem:17:
Artık 76 ları vormek istemiyorum kaç haftadir bir ileri bir geri sonuç aynı yaza kadar 65 olmalıyım hayal degil gerçek olsun istiyorum artık

ye canım yee yarın sıkı bir şekilde başlarsın

sağol canım cevapların için kolay gelsin bende sporu akşam yapıcam yarım saat bisiklet

Onemli degl canim bisiklette guzel oh gec tv karsisina sur allah sur

Ilknur insallah canim

kızlarr yarın bizim için güzel olsun yaa güzel haberlerle geliriz inşallah hepimiz...:16::16::16::32::32::32:

öğle yemeğim yeni yedim
2 dilim ekmek 1 tabak kabak kavurması 2 yk yoğurt 2tane salatalık turşusu
akşamada aynı menü var:56:

Keske bugun tursu yemeseydin odem yapar yarina ben yemedim o yuzden.
Guzelimde gelmis sevindim canim gununun iyi gecmesine

Topigimin fıstıkları....Kızlar yarın büyük gün.Bu hafta neler oldu bakalım vücutlarımızda.Ben dün ve bugun börek ,gözleme yedim onlar beni hüsrana ugratmaz inşallah.:7:

Guzelim cok yemediysen birrey olmaz ,evet bir sali daha geldi catti

Secil gecmis 6lsun canim ayda 3versen yeterde artar hedefine

kızlar bugünkü menüm..

yoğurt

kahvaltı
1 dilim ekmeğe salam ve kaşar
1 yumurta haşlama
4 zytin
azıcık beyaz peynir

ara
yoğurt

1 haşlama yumurta

yoğurt

akşam
1 kase terbiyeli tavuk çorbası
1 çarliston biber

3 litre su 1 form çay 1 yeşilçay

bugün kahvaltım geç oldu bende araları çoğalttım

vede leslie 3 mile yaptım:8::8::8:

Harikashn canim

İyi akşamlar kızlar
Bende kızımı uyuttum şimdi eşim yürüyüşte o gelsin ben cikicam. Akşam 3 köfte bol salata yedim yürüyüşten gelince şekersiz çay ve bi avuç kuruyemiş yerim yarını merakla bekliyorum.

İyi akşamlar kızlar
Bende kızımı uyuttum şimdi eşim yürüyüşte o gelsin ben cikicam. Akşam 3 köfte bol salata yedim yürüyüşten gelince şekersiz çay ve bi avuç kuruyemiş yerim yarını merakla bekliyorum.

canım saat baya geç oldu yalnız nasıl çıkıyorsun yürüyüşe

evet aynı yerdeyiz hayırlısı bakalım ne zmaan kısmet olursa..:34:
Evet canim kismet tanismayi isterim
Evet tutamadı cenesini yine aglayan kadın gitti....Dedim oglun istemiyorsa ve birşeyler degişmicekse dilekceyi işleme koymak benim için 5 dk.
Anne oldugunu unutma olur mu dedim!!Baska tek kelime etmedim,takmadımda güldüm kahkaha attım.Sinir oldu!!!
Eşim gercekten degişmiş masallahh diyeyim.Ne laflar etti.:46:Diyetisyene gitsene canım.Devlet hast.var.Önce tahlillerin yapılır.Belki hormonlarla ilgili bir durum vardır.

Sevindim canim senin adina konuyu konusmussunuz ve kapanmis insallah bir daha acilmaz. Burda devlet hastanesine gitmek mumkun degil alistik ozellere artik :-) benim tahlillerim yapildi endoknoloji uzmanina gittiğimde hormonlar normal insilun direncim vardi belli liste verilmedi iste karbonhidrat tuz sekerli yiyecekleri az tuket vs dedi. Simdi gitmek istiyorum ama sabahciyim öğlen de ise cocuga bakacak kimse yok martta ancak kisaca useniyorum

canım saat baya geç oldu yalnız nasıl çıkıyorsun yürüyüşe

Canım sitenin içinde yürüyorum, o yüzden sıkıntı olmuyor. Yoksa hiç vaktim olmuyor bugün işyerinde öğlen çıkarım dedim çıkamadım spor yapmadanda olmuyor ama leslie ile yürümeyi de deniyecem değişik olsun diye

Back
X