Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo bildirimim ;
geçen hafta :88
bu hafta :87,4
giden :600 gr idare eder![]()
Günaydın kızlar sabah 5 te uyudumuyanamadım sabah gec kaldım.
Bildirimim
gecen hafta:70.7
bu hafta:69.9
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım ..3 gündür yoktum özledim sizleri
kayınvalidemdeydik dün eşimin dersi yoktu oğlanda okulu ekti 3 gün kalmış olduk 3 günlük değişiklik iyi geldi
cumartesi kuzularımın doğum günü vardı bende tüm yiyeceklerden dengeleyek yemeye çalıştım çiğ köfte vardı onu yemek için tüm gün ekmek yemedim meselapasta yemek içinde meyve yemedim veee sonuç bu haftada kilo vermişim çok şükür
sabah baskülüm 109,7 yi gösterdi .ilk hedefime ulaşmış oldum şimdiki hedefim 105 kilo .
4 haftada toplam 4,4 kilo gitti şükürler olsunpazartesi kontrole gideceğim bakalım doktorum ne diyecek
![]()
tebrikler canımherkese günaydın
sabah sekiz buçukta sucuklu tost ve şekersiz çayla kahvaltımı yaptım şimdi yeşil çayımı içiyorum.
ben bildirimi yapayım belki tekrar gelemem sabah tartıldım 68.7 buraya başladığımda 69.6 idi mutluyum gitsin kilocuklar öpüldünüz.....
evet böyle olacağını biliyorsduk dikkat edersen haftaya önceki rakamı görürsün canımEvet kızlar kilo bildirimi
Geçen hafta:76
Bu hafta:77
Gelen:1kg
Uzulmuyorum ama hatalarimi biliyorum dediğim gibi program yaptım kendime sabahları erken kalkıp oğlumu okula bıraktıktan sonra yürüyüş yapıcam boş vaktim olucak çünkü. Disarida olmasa bile evde yururum.bugun kahvaltida bir yumurta bir dilim ekmek bir k.k. kadar peynir iki ince dilim salam yedim.simdi yemeklerim pisiyo bende Türk kahvemi içiyorum. Sonra leslieyle yururum belki disarida yururum yağmur yagmuyosa bakalim.
çok iyi vermişsin canım tebriklerKilo bildirimim ;
tebrikler canımKizlar bebegm durmuyo bildirimi yapayhm
64.00 800 gr vermisim
Ucundan da olsa 6lari gördün canım Tebrikler![]()
Geçen gun pantolonun düşüp duruyodu evde arkadasimda vardı kemer tak falan dedi eşim sonra üstümü degistirip esofman giyicektim pantalonun dugmesini fermuarini acmadan cikariyim dedim hic zorlanmadan çıktıcanım havada kıskançlık kokuları alıyorum sankii..
gülan derya allah yardımcınız olsun kızlar bebişlerede çok zor bizler onların çektiklernin 1000 1ini çekiyoruz inşallah yavrucaklar ağrısız sızısız geçiriler bu dönemi
üzme kendini haftaya daha dikkat edersinbende yapayım bari bildirim
geçen hafta 64.2
bu hafta 64.4
gelen 200 gram:84::84::84::84:
evet canım aç karnınakızlar aç karnınamı tartılıyosunuz çok merak ediyorum açla tok tartılınca çok farkediyo
Bildirimim
Geçen gun pantolonun düşüp duruyodu evde arkadasimda vardı kemer tak falan dedi eşim sonra üstümü degistirip esofman giyicektim pantalonun dugmesini fermuarini acmadan cikariyim dedim hic zorlanmadan çıktıesimde gördü sanırım anlıyo ne kadar kilo verdiğimi.kizlar çok kilo veremesemde vücudum sikilasti baya
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım ..3 gündür yoktum özledim sizleri
kayınvalidemdeydik dün eşimin dersi yoktu oğlanda okulu ekti 3 gün kalmış olduk 3 günlük değişiklik iyi geldi
cumartesi kuzularımın doğum günü vardı bende tüm yiyeceklerden dengeleyek yemeye çalıştım çiğ köfte vardı onu yemek için tüm gün ekmek yemedim meselapasta yemek içinde meyve yemedim veee sonuç bu haftada kilo vermişim çok şükür
sabah baskülüm 109,7 yi gösterdi .ilk hedefime ulaşmış oldum şimdiki hedefim 105 kilo .
4 haftada toplam 4,4 kilo gitti şükürler olsunpazartesi kontrole gideceğim bakalım doktorum ne diyecek
![]()
herkese günaydın
sabah sekiz buçukta sucuklu tost ve şekersiz çayla kahvaltımı yaptım şimdi yeşil çayımı içiyorum.
ben bildirimi yapayım belki tekrar gelemem sabah tartıldım 68.7 buraya başladığımda 69.6 idi mutluyum gitsin kilocuklar öpüldünüz.....
Evet kızlar kilo bildirimi
Geçen hafta:76
Bu hafta:77
Gelen:1kg
Uzulmuyorum ama hatalarimi biliyorum dediğim gibi program yaptım kendime sabahları erken kalkıp oğlumu okula bıraktıktan sonra yürüyüş yapıcam boş vaktim olucak çünkü. Disarida olmasa bile evde yururum.bugun kahvaltida bir yumurta bir dilim ekmek bir k.k. kadar peynir iki ince dilim salam yedim.simdi yemeklerim pisiyo bende Türk kahvemi içiyorum. Sonra leslieyle yururum belki disarida yururum yağmur yagmuyosa bakalim.
Kilo bildirimim ;
gülcan tebrik ederim canım süpersingeçtin beni sen kaç kilodan bugünlere geldin ben hala yerimde sayıyorum
![]()
kızlar aç karnınamı tartılıyosunuz çok merak ediyorum açla tok tartılınca çok farkediyo
canım havada kıskançlık kokuları alıyorum sankii..
gülan derya allah yardımcınız olsun kızlar bebişlerede çok zor bizler onların çektiklernin 1000 1ini çekiyoruz inşallah yavrucaklar ağrısız sızısız geçiriler bu dönemi
Kizlar bebegm durmuyo bildirimi yapayhm
64.00 800 gr vermisim
Kilo bildirimim ;
Bildirimim
maşallah canım çok iyi gidiyorsun tebrikelr
tebrikler canım
evet böyle olacağını biliyorsduk dikkat edersen haftaya önceki rakamı görürsün canım
çok iyi vermişsin canım tebrikler
Tesekkurler canim
tebrikler canım![]()
hayırlıs sabahalar kızlarrr..
buda beni bildirim
geçen hafta 78
bu hafta 76.300
giden 1,700![]()
hayırlıs sabahalar kızlarrr..
buda beni bildirim
geçen hafta 78
bu hafta 76.300
giden 1,700![]()
tebrikler canım çok istikrarlısın insallah bende görürüm 64 leri
Kızlar spor vakti çok mutluyum leslie ablanin cdsini buldum evde simdi yurucem hiç bu kadar sevinmemistim bu cdyi gördüğüme![]()
Canim tebrikler supersin
Masallah bugunun galibi belli oldu tebrikler canim
ooooo süpersin canım yaaa maşallah darısı bizlere inşalllahhh