"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

ve beklenen an kilo bildirimim bu hafta verebildim çok şükür kaçamak yapsamda sporu hiç bırakmadım hergün yaptım

geçen hafta
64.4

bu hafta
63

giden

1400:66:

canım maşallah sana süpersin ya...
bende hafta sonu hariç hep sporumu yaptım ama niye böyle durdu anlamadım

kızlar selahattin dönmezin tarifi metabolizma hızlandıran çorba

1 orta boy kabak 1 küçük boy domates 1 büyük boy kurusoğan 1 küçük boy kırmızı tatlı biber 1 yemek kaşığı zeytinyağ 1 çay kaşığı pulbiber
yarım adet pırasa
hepsini tencereye koyup üstünü kapatacak kadar su pişiriyosun blenderden geçirip içiyosun zamanında çok içmiştim ben ama işe yaradımı hiç bilmiyorum:44:

canım maşallah sana süpersin ya...
bende hafta sonu hariç hep sporumu yaptım ama niye böyle durdu anlamadım

olsun canım üzülme haftaya verirsin inşallah hiç değilse almamışsın ben kaç haftadır doğru düzgün dikkat etmiyodum bu haftada birden edince böyle oldu

buda çatlaklar içinmiş ebru şallı vermişti bunuda yeni buldum denemedim hiç
2 yk badem yağı
2 yk üzüm çekirdeği yağı
1 yk jojoba yağı

1 kavanoza koyup günde 2 kez sürülecek

kızlar selahattin dönmezin tarifi metabolizma hızlandıran çorba

1 orta boy kabak 1 küçük boy domates 1 büyük boy kurusoğan 1 küçük boy kırmızı tatlı biber 1 yemek kaşığı zeytinyağ 1 çay kaşığı pulbiber
yarım adet pırasa
hepsini tencereye koyup üstünü kapatacak kadar su pişiriyosun blenderden geçirip içiyosun zamanında çok içmiştim ben ama işe yaradımı hiç bilmiyorum:44:

ddem duraksayan kg için bir tarifi vardı.Eski topikte vermiştim....Şimdi bulamıyorun.Ayvalı bir karısımdı.Biliyor musun?Kızlar hepinizi tebrik ediyorum.Yemek yapacagım.Sonra ugrarım tekrar.

2 yk badem yağı
2 yk üzüm çekirdeği yağı
1 yk jojoba yağı

Teşekkür ederim tatlım.Kızlar badem yagını bacagınızda kullanın belirli bir süre.Sonra göbek ve simitlere sürün.Tüylenme yapabiliyor.Tecrübeyle sabit :))

ddem duraksayan kg için bir tarifi vardı.Eski topikte vermiştim....Şimdi bulamıyorun.Ayvalı bir karısımdı.Biliyor musun?Kızlar hepinizi tebrik ediyorum.Yemek yapacagım.Sonra ugrarım tekrar.

bilmiyarum canım içilecek bi tarif vardı bendede duraksama için ama bulamıyorum onu nereye yazdıysam bulursam paylaşırım

HARİKA KİLOLAR VERMİŞSİNİZ KIZLAR TEBRİK EDERİM.UMARIM HAFTAYA BENDE GÜZEL HABERLER YAZARIM

kızlar bende limon yağı ile ilgili bi araştırma yaptım belki ilginizi çeker.ev temizliğinde cilt bakımında çocukların gribal enfeksiyonunda doğal yöntem.

Ara ögün 1 avuç içi dolusu kadar (çiğ badem,fındık kuru çilek ve kuru şeftali karışımı) ve 1 muz

Çok geçmiş olsun canım. Bu hafta topigimizin fıstıklarina nazar değdi herkeste bi halsizlik bir ağrı şikayeti var dikkat edin kızlar kendinize.
200 gram da olsa vermissin canım en azından artı değilsin önümüzdeki hafta daha çok verirsin:29:
saol canım biraz kendime geldiim sayılır limon falan yedim iyi geldi .200 gr az gibi ama 1 sb suda 200 gr haklısın baya vermişim aslında bunada şükür
Gecmiş olsun canım.Yine vermişsin.Sen hafta içi 1300 falan diyordun....
saol canım cumartesi sabah 1,3 gelmiştim
canım bozma moralini bu hafta daha dikkat edeiz bende hic vermemişim
umarım öyle olur
Ayy bilmiyorum aysem ya...3 haftadır git gel 69 gör tekrar geri 70..gel.Vücudu sasırttık yürüyüşe baslayıp eliptige ara verdim.Yine fark yok.Takipte edemiyorum.Tartı bu hafta 75 kg bile gösterdi.Anlayamadım ne oldu.
bide yeşil çayı bol iç derim ama çok açık .1lt suya 1 tane kabuk tarçın atıp biraz kaynat altını kapatıp 1 tatlı kaşığı yeşilçay ekleyip demle çok güzel oluyor tadı..birde duraklama dönemi için önceki diyetisyen bana 8 öğün tavsiye etmişti ana öğünlerden sonra ara ügünü 2 saat arayla 2 kez yapıyordum gayet güzel vermiştim
Kızlar dün programdaki dr.kg olmayı su sekilde anlamalısınız.Hedef kg ve ideal kg su sekilde bulunur dedi.
Örnegin 170 boyundasınız 100'ü at.İdeal kg 70 kg.70'üstünde olursanız kg olursunuz,altında olursanız zayıf.
pöööff benim bu hesaba göre 60 kğ olmam gerkiyor ..yani 50 kg vermem lazım :53:

Slm kızlar,

3 gündür gelemiyorum. çocuklar hasta:5: 39 derece ateş boğaz enfeksiyonu oldular. Perişan olduk dün hastanelerdeydik bütün gün işe gelemedim. bugün geldim ama aklım evde. ateşleri sabah düştü çok şükür şimdi daha iyiler. kusuruma bakmayın gelemdim. kilo bildirimimi yapıp biriken işlerime dalacağım.

hepinizi öpüyorum..

geçen hafta:87,4

bu hafta: 86,1

verilen: 1,3 kg

gün içinde girerim tekrar. kendinize iyi bakın..

tebrikler canım süpersin :46: :46: çocuklarına çok geçmiş olsun canım ..benimkilerde ne iyi ne kötüler bu ara herkesin çocuğu hasta galiba ..

ve beklenen an kilo bildirimim bu hafta verebildim çok şükür kaçamak yapsamda sporu hiç bırakmadım hergün yaptım

geçen hafta
64.4

bu hafta
63

giden

vaaaaav süpersin tebrikler :46: :46:

2 yk badem yağı
2 yk üzüm çekirdeği yağı
1 yk jojoba yağı

bu tarif oluşmuş çatlaklar için mi yoksa olmasın diyemi :44:

geçen hafta
64.4

bu hafta
63

giden

Süpersin canım Tebrikler çikolata en büyük zaafim amma bitter olanindan yiyorum % 60 kakao olanindan

Çok geçmiş olsun canım çocuklar çabuk hastalaniyo çiçek gibiler.
Guzel kilo vermissin tebrikler...

çok geçmiş olsun canım çocuklarına bu aradada tebrik ederim güzel kilo vermişsin:46:

teşekkür ederim canlarım. hastalıklarla uğraşmaktan çok düzensiz yedim hafta sonu hatırlamıyorum bile ne yediğimi :26:ama yinede vermişim.

saol canım biraz kendime geldiim sayılır limon falan yedim iyi geldi .200 gr az gibi ama 1 sb suda 200 gr haklısın baya vermişim aslında bunada şükür

saol canım cumartesi sabah 1,3 gelmiştim

umarım öyle olur

bide yeşil çayı bol iç derim ama çok açık .1lt suya 1 tane kabuk tarçın atıp biraz kaynat altını kapatıp 1 tatlı kaşığı yeşilçay ekleyip demle çok güzel oluyor tadı..birde duraklama dönemi için önceki diyetisyen bana 8 öğün tavsiye etmişti ana öğünlerden sonra ara ügünü 2 saat arayla 2 kez yapıyordum gayet güzel vermiştim

pöööff benim bu hesaba göre 60 kğ olmam gerkiyor ..yani 50 kg vermem lazım :53:

tebrikler canım süpersin :46: :46: çocuklarına çok geçmiş olsun canım ..benimkilerde ne iyi ne kötüler bu ara herkesin çocuğu hasta galiba ..

vaaaaav süpersin tebrikler :46: :46:

bu tarif oluşmuş çatlaklar için mi yoksa olmasın diyemi :44:

teşekkürler canım. darısı öbür haftalarında başına işallah:ssz:

Tebrik ederim tatlım.Bak vermişsin ne güzel.
Dikkat et kendine.Güzelce dinlen.
Tebrik ederim.:13:

Malzemeler;1 sürahi oda ısısında ılık su,yarım limonun suyu,sekersiz marmelat(erik yada elma)cok az pul biber
günde 7-8 bardak içilcek.Haftada 3 gün,ayda 2 kez yapılabilir.Bundan baska birsey tüketmiyorsunuz.Hayvansal gıda( et,süt,peynir)asitli içecek....Kısaca sadece bu suyu içiyorsunuz gün boyunca.Karnınız acıkırsa 1 avuc leblebi.
Ek olarak meyve ve limon yiyebilirsiniz......
allah razı olsun canım :29: ...ya bu ne biçim bişeymiş bunu bende yapamam neyse bu kürü unut gitsin.. :27:
Kilo bildirimi :
Geçen hafta:77
Bu hafta:76.2
Giden kilo:800 gram

canım ne güzel tebrik ederim gayet de iyi vermişsin 500 gr da az değil

evet kızlar sabah klasik ekmek arası peynir 4 zeytin şekersiz çayla kahvaltımı yaptım.

bildirim yapıyorum ve mutsuzum
geçen hafta;
68.7

bu hafta yine 68.7 ne vermişim ne almışım ama karar verdim bu hafta hiç kaçamak yapmıyacam bakalım ne olacak

arkadaşlar ne güzel kilolar gitmiş maşallah size..
ayşe neyseki kilo almadın buda iyi bişey haftaya daha güzel verirsin bazen bir hafta iyi gidiyor bir hafta kilo verme durabiliyor..

destinaaaaaaaaa 200 gr 200 gr dır haftaya daha füzel olacak emin ol.. 200 grmı küçümseme al eline bir 200 gramlık yağ bak bakalım ne kadar çok değilmi onun için moral bozmak yok aynen devam sen ve bütün hatunlaaaarrrrrrrrr....

Kızlar düzenli katılım saglamayanları liste dısı yapıyorum artık.Motive etmeyide bırakıyorum bilginiz olsun!!!!!Hergün düzenli katılım sartı ile topige devam edebiliyorsunuz.Kg motive işidir.Arada bir ugrama,slm yeri degil!!!!Cogu kişi ciddiye alıp takipte.Kimi bahanelerde.Hassasiyet göstermeyenler güle güle....

Bilgilerinize.
aynen öyle canım bi gelip gidiyorlar ne o öyle yol geçen hanı gibi oldu topik :47::47::47:
Slm kızlar,

3 gündür gelemiyorum. çocuklar hasta:5: 39 derece ateş boğaz enfeksiyonu oldular. Perişan olduk dün hastanelerdeydik bütün gün işe gelemedim. bugün geldim ama aklım evde. ateşleri sabah düştü çok şükür şimdi daha iyiler. kusuruma bakmayın gelemdim. kilo bildirimimi yapıp biriken işlerime dalacağım.

hepinizi öpüyorum..

geçen hafta:87,4

bu hafta: 86,1

verilen: 1,3 kg

gün içinde girerim tekrar. kendinize iyi bakın..
oooyy kuzular hastalandı demek çok geçmiş olsun canım allah şifalarını versin inşallah hemen iyi olsunlar allah sanada sabır versin canım çocuklar hastalanınca zor..
bu arada tebrik ederim çok güzel gitmiş kilolar..

geçen hafta
64.4

bu hafta
63

giden

tebrik ederim canım bütün kilo verenleri tebrik ediyorum kilo veremeyenlerde üzülmesin haftaya verirsiniz ben geçen hafta almıştım öyle düşünün ve azmedin sabredin canlarım :34:

tebrikler canım çok iyi gidiyorsun maşallah

kızalr kilo veren herksei tebrik ediyorum veremeyenleride haftaya kadar daha dikkat ederek devam etmelerii temenni ediyorum:27:

öğle yemeğim

2 dilim ekmek 1 tabak etli bamya bir kaç kaşik şehriye çorbasi 3yk yoğurt

kızlar öğle yemeğim
makarna 4 yk, 5 kaşık yogurt patlıcan yemeği vardı ama çok yağlıydı etlerini yedim 2-3 de patlıcanından aldım

kilo veren herkesi tebrik ediyorum süpersiniz.

Ara yarım elma,yarım portakal.Öglen 1 ufak recel kasesi tavuk cigeri,1 lokma ekmek,4 kasık pilav.1 bardak ısırgan cayı.

Back
X