"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

günaydin kızlar bugün erken uyandım yatıyorum halada belki uyurum geri uyanmışken size bi günaydın diyim dedim güzelim liste yapmamışsın daha gülcanımı bekliyodun acaba

Günaydın canım bende evdeyim birazdan cikicaz ise bende listeyi bekliyorum gerçi ben sırada yokum ama olsun ;))))

Günaydın fıstıklar 7 de kalktım kahvaltı hazirla etrafı topla çocuğu doyur anca bir saat geçti.ben daha kahvaltı yapmadım bizimkiler evden gidince rahat rahat yapıcam bugün kaçamak yok ve bol yürüyüş var kahvaltımı yapiyim kalan işlerimi hallediyim sonra cikicam belki kuaföre giderim:114:

Günaydın kızlar nasılsınız?Ben bugun cok gerginim.
Sabah kahvaltı 1 dilim ekmek,1 cay kasıgı bögürtlen receli,2 dilim peynir.1 bardak adacayı.2 bardak tarcınlı su.
Listeyi yapıyorum kızlar birazdan....

Günaydın fıstıklar 7 de kalktım kahvaltı hazirla etrafı topla çocuğu doyur anca bir saat geçti.ben daha kahvaltı yapmadım bizimkiler evden gidince rahat rahat yapıcam bugün kaçamak yok ve bol yürüyüş var kahvaltımı yapiyim kalan işlerimi hallediyim sonra cikicam belki kuaföre giderim:114:

Günaydın canım...Bende bugun evde eliptik yaparım....Kuaföre gitmek arada degişiklik iyidir tatlım.:21:

Günaydın canım...Bende bugun evde eliptik yaparım....Kuaföre gitmek arada degişiklik iyidir tatlım.:21:

Bizimki bugün evdeymis çocuğu okula bırakıp gelicek benim kuaför yalan oldu:37: artık yarına belki eşimle yürüyüş yaparız bugün bi gelsin de planını öğreniyim sen niye gerginsin

Bizimki bugün evdeymis çocuğu okula bırakıp gelicek benim kuaför yalan oldu:37: artık yarına belki eşimle yürüyüş yaparız bugün bi gelsin de planını öğreniyim sen niye gerginsin
Olsun canım dinlen sende bugun.
.......
Sevgili görümcem gelicek haftaya gelmeden beni ve eşimi germeyi yine basardı kadın.Cocugu var arıyor kv yi.Ben gelmeden cocugun maması....hazır olsun.Biz cok masraflıyız...Ee dayı-yenge olmak kolay degil su numara,su marka bez biz gelene kadar hazır olsun.!!!!
Ayy sinir oldum.Biz sanki o söylerse yapıyoruz,eşimin öz yegeni zaten herseyi bende eşimde yaptık,yapıyoruzda.Emir vermese olmaz.Son olaydan sonrada iyice gözüme batıyor zaten.Saf kv gelmiş bunu söylüyor bana.Eşime ablan geldiginde ablan bu sefer sorun cıkartırsa canını bu sefer okurum,agzıma.ne geliyorsa söylerim haberin olsun dedim....

.......
Sevgili görümcem gelicek haftaya gelmeden beni ve eşimi germeyi yine basardı kadın.Cocugu var arıyor kv yi.Ben gelmeden cocugun maması....hazır olsun.Biz cok masraflıyız...Ee dayı-yenge olmak kolay degil su numara,su marka bez biz gelene kadar hazır olsun.!!!!
Ayy sinir oldum.Biz sanki o söylerse yapıyoruz,eşimin öz yegeni zaten herseyi bende eşimde yaptık,yapıyoruzda.Emir vermese olmaz.Son olaydan sonrada iyice gözüme batıyor zaten.Saf kv gelmiş bunu söylüyor bana.Eşime ablan geldiginde ablan bu sefer sorun cıkartırsa canını bu sefer okurum,agzıma.ne geliyorsa söylerim haberin olsun dedim....

Hiç böyle sey duymadım bizde çocuk büyüttük ama kimseyede şu marka bez şu marka hazırla demedik yanımızda götürdük hep. Gorumcende fazla garipmis.dedigin gibi icinden geliyosa zaten alirsin yaparsin oyle istenir mi hic.bosver takma kafana kendi seviyesini ortaya koymuş.

2014@@
Melekbade..............69.4
ilknur......................78.1
secil..........................75.3
destina.................112.7
gülcan....................66.1
guzelim..................70
ddem..................64.2

@@@@11.02.2014@
Guzelim....................71
secil..........................76.4
melekbade............68.6
ilknur......................77.4
ddem........ .............64.9
gulcan.....................66.7
destina..................111.4

#18.02.2014@@@####
Guzelim..............70.7
gülcan................64.8
ddem..................64.2
secil....................76
melekbade........69.5
ilknur.................78
destina..............110.9
hayalimsi..........85
secido............ ..80

..............

@@25.02.2014
Hayalimsi.............84
destina.................109.7
ayse.......................68.7
secil.......................77
derya....................87.4
gülcan..................64
guzelim...............69.9
ilknur...................76.3
ddem...................64.4
melekb................68.9

1.ilknur.......1.700 kg
2.destina.....1.200 kg
3.hayalimsi.....1 kg

Gecen haftalarımız...

ddem............63
derya.............86.1
ayse...............68.7
secil...............76.2
destina..........109.5
guzelim.........70.7
ilknur..............75.8
gülcan.............64.6

Hiç böyle sey duymadım bizde çocuk büyüttük ama kimseyede şu marka bez şu marka hazırla demedik yanımızda götürdük hep. Gorumcende fazla garipmis.dedigin gibi icinden geliyosa zaten alirsin yaparsin oyle istenir mi hic.bosver takma kafana kendi seviyesini ortaya koymuş.

Sanki tek cocuk onda var,altın dogurdu sanki....Ben zaten hediyemi aldım koydum her geldiginde zaten herseyi yapıyoruz.Hadi yapmasak laf carpıyor diyecegim....Tasıyamazmış hanfendi bez mama.cocugu zor tasıyormuş.Alcakmışız tabi!!!Sanki biz o söylemese yapmıyoruz.Eşimde beni sakinleştirmeye calışıyor.Biliyor bu sefer tutmucam kendimi.:47:Saka yapmıştır ablam takma bosver diyor.Sizce kızlar ben ne yapayım???Gelince alıp vereyim mi?İnat olsun diye söyledigi için ne aldıklarımı,ne.ördürdügüm örgüleri vermiyeyim mi???

Yasassinnn... ilk 3e girmisim:34: kızlar kilo veren arkadaşların hepsini tebrik ediyorum:46:
Guzelimm eline sağlık listeler çok güzel olmuş:29:

Rica ederim canım ne demek....İlk 3 e girmeyi basardın kız.Sahalara döndün cok hızlı dönüş yaptın.Tebrik ederim.:13:

.......

aaa o neymiş öyle yaaa ilk defa duyuyorum böyle bişi dayı hala teyze neyse onlar çikolata oyuncak falan alırda bunu ilk defa duydum. ben nereye gidersem gideyim yeri geliyo halasına bile giderken çorbasını yogurdunu götürüyorum!!! beziymiş mamasıymış bunlar ailenin sorumluluğu alırmıydı eşin hep yani o mu alıştırdı merak ettim

aynen canım kuralları koyman iyi olmuş bi geliyorlar bi gidiyorlar yada arada zırt diye gelenler oluyor yol geçen hanı gibi herkes bu işi ciddiye alsın bir zahmet biz oyun oynamıyoruz burada..

Evet canım bir psikolojik arayışla geliyor topige sonra vazgeciyorlar....Azim yok,gercekten hedef yok...Olsa biz gibi takipte olurlar.
Ben sizle olmaktan mutluyum.....Hepimiz hedefe ulasacagız.

aaa o neymiş öyle yaaa ilk defa duyuyorum böyle bişi dayı hala teyze neyse onlar çikolata oyuncak falan alırda bunu ilk defa duydum. ben nereye gidersem gideyim yeri geliyo halasına bile giderken çorbasını yogurdunu götürüyorum!!! beziymiş mamasıymış bunlar ailenin sorumluluğu alırmıydı eşin hep yani o mu alıştırdı merak ettim

Yok canım eşim öyle alıştırmadı.Dogumda ben dedim eşime alalım.Bizden uzak,arada bir gelcek içinde kalmasın sonra yegenime bişey yapamadım diye.Dogumunda ben gittim aldım,takımızı yaptık.Götürdük eşimle.....
Bebek.magazasına gittigimdede cok hoşuma giden birşey olursa alıyorum.....
Bu kadar seye kalkmış emir veriyor bez,mama hazır olsun.Benim cocugum olsa yapamam,söyleyemem ben.Kimseye güvenerek dogurmadım sonucta öyle düşünürüm.

Günaydın kızlar nasılsınız?Ben bugun cok gerginim.
Sabah kahvaltı 1 dilim ekmek,1 cay kasıgı bögürtlen receli,2 dilim peynir.1 bardak adacayı.2 bardak tarcınlı su.
Listeyi yapıyorum kızlar birazdan....

.......

ddem............63
derya.............86.1
ayse...............68.7
secil...............76.2
destina..........109.5
guzelim.........70.7
ilknur..............75.8
gülcan.............64.6

1.ddem.........1400 kg
2.derya.........1300 kg
3.secil..........800 gr
:46::46:
tebrikler kızlar :46::46::46::46::46::46::46:
1.güzelim.......800 gr
2.Gülcan..........600 gr
:46::20:
sizide tebrik ediyorum :46::46::46::46::27::27:
Sanki tek cocuk onda var,altın dogurdu sanki....Ben zaten hediyemi aldım koydum her geldiginde zaten herseyi yapıyoruz.Hadi yapmasak laf carpıyor diyecegim....Tasıyamazmış hanfendi bez mama.cocugu zor tasıyormuş.Alcakmışız tabi!!!Sanki biz o söylemese yapmıyoruz.Eşimde beni sakinleştirmeye calışıyor.Biliyor bu sefer tutmucam kendimi.:47:Saka yapmıştır ablam takma bosver diyor.Sizce kızlar ben ne yapayım???Gelince alıp vereyim mi?İnat olsun diye söyledigi için ne aldıklarımı,ne.ördürdügüm örgüleri vermiyeyim mi???

canım haklsıın demesine gerek yok sonuçta hayvan değilsinizya tövbe tövbe.. ama o minik yavrunun bir suçu yok anası danası öyleyse boşver sen hediyeni elinden geleni yap görümcen için değil minik için..

Evet canım bir psikolojik arayışla geliyor topige sonra vazgeciyorlar....Azim yok,gercekten hedef yok...Olsa biz gibi takipte olurlar.
Ben sizle olmaktan mutluyum.....Hepimiz hedefe ulasacagız.

evet canım hepbirlikte başarıcaz kararlı olan arkadaşlarımızla bende çoookk mutluyum..

Back
X