"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

öğlen menüm : 2 ızgara köfte, 2 dilim çavdar ekmeği, 1 tabak dolosu bol yeşillik

yemekten 1 saat sonra 1 brdk su ve 1 fincan yeşil çay

az sonra ara öğünümde : 2 meyve+ 1 bardk süt var

bende sabah sporumu yapamadım akşam yürüyüş yapacağım

ve akşamda menümde: çorba+sebze yemeği+yoğurt+salata var

ekstradan yaptığım bişi daha var her gün yatmadan önce ve sabah kalkınca ılık su içine kendi yaptığım elma sirkesinden ekliyorum ve içiyorum. Ev yapımı elma sirkesi çok tatlı ve asitli değil kızlar denemenizi tavsiye ederim bal koymaya ihtiyaç kalmıyor içimi zevkli. Aman fabrikasyon sirkeyi içmeyin derim çok sakıncalı imiş
bol eksili günler dilerim sevgiler tüm kızlara

kızlar merhaba öğlen yemekte kuru fasulye pilav ve cacık vardı pilav 5-6 yk, fasulyede 9 kaşık falan vardı cacıkda bi kase dinlenme odasında yine hurma yedim çayla 6-7 tane, bi tane de kaymaklı biskuvi biri beni durdursun böyle giderse salıya artı olacam galiba akşamda annemdeyim içli köfte yapmış napcam ben yaaaaaa

yiyeceksin ama az yiyeceksin canim sonucta herseyi yiyoruz az veöz:56:

Herkeze selam
sabah sabah canım sıkkın endokrine gittim şeker direncim yüksek çıktı buda kilo vermeme engelmiş. Gelecekte
iyi bir şeker hastası adayıymışım. Hem şeker direncini hemde vücudumdaki metabolik olayları düzenleyecek bir ilaç verdi
3 ay kullanacağım ayrıca sıkı bir diyet listesi verildi diyetisyenden. Bakalım umarım kilo verememe ve bazı rahatsızlıklarımın sebebini gerçekten bulmuş ve çözmüşümdür. Kahvaltıda:
1 brdk yeşil çay, 1 yumurta , 1/4 avakado,bol yeşillik, 1 t.k.ş bal yedim
kahvaltıdan 1 saat sonra 1 brd su ve 1 brd çay

sevgiler
Çok geçmiş olsun canım yediklerine dikkat et sakın listeye uymayı ihmal etme

:46::46::46: süpersin canım

Saol canım yuruyuslere ağırlık veriyorum bu ara.esime dedim 76.2kiloyum diye.bi türlü 75 i göremedim dedim.sen böyle yürümeye devam et.dogum gününe 70 i görürsün dedi.nerde dedim cokzor dedim doğum günüm nisanin 15 i.

Seninkide ayrı bir cinsmiş.Niye yemek yiyip gelmediniz.Cocuk zaten yiyeceginden ne olcak!!!
Bizim izin sorunu oldugundan pek gitmiyoruz ama o gelir,gider.İş yapmayı sevmez benim görümcede geldiginde herseyi önüne bekler 1 bardak suyu bile.Bulasık yıkancak örnek,cocugum der cocugu kucagına alır gider iş bitince gelir(cocuga bakcak birileri varken)....Amann bunları anlat anlat bitmez!!!!Kendilerini akıllı zannediyorlarda işte ne yapcan canım.....
Sanada kolay gelsin ne yapcan yemek?Az yersin sende.
benimkilerde aynı armut piş ağzıma düş havasındalar insana iş koymuyoda enayi yerine koyulmak çok koyuyo ..seninki uzaktaymış benimki arka sokakta :47:
bu arada akşamada nohut pilav yaptım kendimede kuru patlıcan yemeği yaptım :)
-Bu arada reaktif
hipoglisemi ve insülin
direnci tedaviniz de devam
etti değil mi? Tabii ki. Hem diyetime uydum
hem de ilaçlarımı düzenli
kullandım. Başarımın sırrı
burada. Ben eskiden deli gibi
tatlı yerdim ve bunu tatlıyı
sevmeme, iştahıma bağlardım. Büyük bir paket çikolata veya
10'lik çikolatalı büskivinin
10'unu da bir anda yiyebilen
bir yapıya sahiptim. Böyle
yememin sebebi
rahatsızlığımmış meğer. İlaçların bunu da
düzenleyeceğini öğrendim. İlaç
zayıflama ilacı gibi
algılanmamalı kesinlikle ama
bu tatlı krizlerini ve iştah
patlamalarını önlediği için dolaylı yoldan zayıflamaya
katkı sağlıyor. -İnsülin direnci ve reaktif
hipoglisemi zayıflamanın
önünde nasıl bir engel
olarak duruyor? Diyetisyen Esra Aran: Çoğu
kişide şu anda bu sendrom
mevcut. Tamamen kişinin
yanlış beslenmesinden
kaynaklanan bir durum.
Genetik yatkınlığın da etkisi var tabii ki. Genel olarak yemek
yemeyi seven bir toplumuz ve
yemeğin ardından tatlı ve
meyve faslı başlıyor. Böyle bir
beslenme tarzına devam
ettikten belirli bir zamandan sonra problemler oluşabiliyor.
Diyelim kendinizde insülin
direnci olup olmadığını
bilmiyorsunuz. Bir meyve
yediğinizde önce kendinizi çok
iyi hissedersiniz. Ama aradan 10-15 dakika geçtikten sonra
kan şekeriniz düşmeye başlar.
Kan şekeriniz düşünce de
tercihiniz yine bir meyve, bir
bisküvi, bir çikolata olacaktır.
Bu bir kısırdöngüdür ve her defasında sürekli bir acıkma
hissi ile baş başa kalırsınız. Bu
besinler hücre içerisine giriş
yapamadığı, hücre dışında
kaldığı için karın çevresinde
yağlanma ve simit görünümü ortaya çıkar. Bu da hem sizin
yağlanmanıza hem de kandaki
şeker seviyesindeki kontrolün
tamamen ortadan kalkmasına
neden olur. İnsülin direnci kilo
vermede bir problem. Tedavi edilmezse de kilo verebilmeniz
mümkün değil.
bende bir isülin direnci hastasıyım ve yıllardır bilmeden kendi kendime kilo vermek için uğraşıp durdum.:50: çok şükürki artık gidiyor fazlalıklarım

Son düzenleme:
bugün yediklerim (kaynanamlar gelmeden yazayım belki sonra fırsat bulamam 4 te gelecekler)

sabah : 1 elma 1 fincan yeşilçay
yarımssat sonra klasik peynirli zeytinli kahvaltım

ara : yarım avuç fındık fıstık 2-3 kaşık nohut yemeği

ögle: ton balıklı salata 6 kaşık yoğurtlu makarna

ara : 1 portakal .1 çb süt

akşama : patlıcan yemeği yoğurt yerim herhalde

Ooo... Gülcan dönüşün muhteşem oldu devam devam durmak yok:34:

Evet canim kendime gelmem lazimm,,necadi gorumceler varya ALLAH akil fikir versin

:9: bende de aynı duruma benzer bisey yaşandı. Yaz tatiline küçük gorumcemlere gitmiştik büyük gorukcemde bizle geldi kızıyla beraber.yol uzun neyse gittik 2 hafta falan kalicaz.kucuk gorumcem bize yatak hazirladi yer yatagi.buyuk gorukcemede sanada icerideki odaya hazırlıyorum dedi.yok yok dedi buyuk gorumcem bizde secillerle yatariz dedi.olur mu diye sordu benim icin farketmez dedim nasıl isterseniz dedim.o zaman bu kadar cadı değildim heralde:9: neyse esimde farketmez ama istersen iceride yat dedi.yok yok bende sizinle beraber aynı odada yatiyim dedi.onun eşi gelmedi ya bizi de başbaşa yatirmicak aklinca.beb bişey demedim yatti bizle aynı odada.bazen böyle şeyler oluyo.ama gorumceme kizdigimda asla kocama kizmadim.onu uzmedim.su an ben ne desem eşim elinden geldigince yapar.gorumceminde huyunu anladı iyice.yani bazen taviz veriyomusuz gibi gorunsede durum oyle olmuyo baska yerden kazaniyoruz.sende canini sakın sıkma Allah büyük bu sabrın sana başka bisekilde ödül olarak donecektir.eminim bebisin yüzünü görünce bütün sıkıntıların gidicektir.gorumce bile koymaz adama

Kizlar biri bana yardim etsin mobilden giriyordum tum site diye birsey vardi onu tikladim 2saate birsey zazamiyorum nasil eski haline donecek

eveeeeett gelelim bugünki menüme...
:56:
sabah
yeşilçay la birlikte 3 kaysı

öğlen kahvaltım geç oldu
3 ince ve minik dilim çavdar ekmeği tost makinasında kızarmış
salam
zeytin
beyaz peynir
1 haşlama yumurta baharatlı az bişeyde zeytinyağ
3 çatal muhlama

ara yarım elma
yoğurt

akşam 1 but ve bir kanat derisiz
1 salatalık
yoğurt

suyu 3 litreye tamamlıcam 2 yeşilçay

Selam kızlar....
Ara 1 elma öglen 2 kasık pilav,2 kasık ciger(bitti :()1 kase yogurt.15:00 te arkadas geldi 1 kücük kase kısır,1 türk kahvesi ve 1 dilim ilk defa tattıgkm burcaklı tatlı.
2.5 litre su.Bugun aksam nohut vardı ama yemeyecegim.Aksam yemegi yok kızlar.Yersem 1 elma yerim,yada 1 dilim peynirli ekmek.
Spor 35 dk eliptik.Aksam vakit olursa tekrar yaparım.

Neyse menumu yazim
SABAH.nesfit
ARA.6badem.1graniss
OGLE.azyagli biberli yumurta
AKSAM.1kutu ton baligi.salata.8kasik kisir
4mile yurudum.2lt su

iyi akşamlar kızlar 1 saat yürüyüşümü yaptım geldim

ara öğünüm

1 sütlü türk kahvesi 3 tane eti form bisküvi

akşam

1 kase tarhana çorbası 1 dilim ekmek

ara öğün olarakda yoğurt bisküvi meyve yemeği düşünüyorum