"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

bizimkiler içerde lahmacun yiyorlar bende canım çekiyo ben gidiyorum deyip pc başına oturdum :9: bugün kimsecikler yok sanırım herkesin işi var , neyse yedikleri yazıyım ben

sabah : 1 kk peynir ,domates maydanoz,1 portakal 2 dilim ekmek

kahvaltıdan yarım saat sonra çıkıp 1 saat yürüdüm birgün yürüyorum birgün yürümüyorum diyetisyen böyle dedi

ara :1 portakal ,2 ceviz

öğle: ton balıklı yeşillikli dürüm ,1 bardak ayaran

ara : 1portakal ,1 sb ayran

akşam : 1 lahmacun yemeyi planlıyorum

bizimkiler içerde lahmacun yiyorlar bende canım çekiyo ben gidiyorum deyip pc başına oturdum :9: bugün kimsecikler yok sanırım herkesin işi var , neyse yedikleri yazıyım ben

kahvaltıdan yarım saat sonra çıkıp 1 saat yürüdüm birgün yürüyorum birgün yürümüyorum diyetisyen böyle dedi

ye canım nefsini körüklemiş olursun afiyet lsun..

evet zaten normalde öyle yapmamız gerekiyor sporu birgün yapıp ertesi gün kasları dinlendirmek gerekiyormuş..

Aslında yazmaya yüzüm yok. Çünkü dünden beri yediklerimi ben bile sayamadım ı yüzden ne kadar yediğimi bile hatırlamıyorum regl dönemi ben mafediyor.. Yarın hastanede olacağım endokrin randevusu aldım bakalım. Giremeyebilirim gündüzden akşama uğrarım ana mutlaka . Öpüldünüz fıstıklar...

Nefsine sahip cıkmanın ödülü - yönde kg vermen tatlım.Ye 1 taneden bişey olmaz,o senin hakkın zaten.Cok gec saatte yeme.
İlknur canım öyle diyorsunda buraya yazamadıgım o kadar cok sey var ki.Yaptıgım ettigimi söylemiyorum bazen isteyerek ,bazen zorunlu yapıyorum.Ama cicek bu ya "siz yapın diye sulamadım" diyor.Eşimin artık agzından bu kadın ölmeden bize rahat yok dedigini duydum.Mecburen ordayız hafta sonları bitmeyen bir tadilatları var.Bu sene var seneye yine yaptırır.Eşim yapıyor.Offff.Hic derdi bitmiyor.Bıktım.Mecburen anne diye yapıyor ama suyu cıktı artık.Eşim bu son sabret biraz daha diyor....Sabır sabır sabır.Sunuda söyliyeyim ben yarın.öbürgün evladıma böyle bişey yaparsam o da ölsün desin.Eşim suratına söylüyor.Kv diyor ki siz ölürsünüz ben yasarım!!!

Günaydın fistiklar yeni kalktım dün baya yorulmusum birazdan kahvaltıya gidicez.annemleri biraz gezdiricez burda
Gulcancim senin kızın dişleri tamamlanicak birer ikişer kiyaamam ben ona nasıl zorlaniyodur bir iki güne rahatlar inşallah
Destina senin adına o kadar çok seviniyorumki anlatamam.sakin kimsenin olumsuz yorumlarına aldanma bildiğin gibi devam et bak ne güzel veriyosun kilocuklari belkim hepimiz zayiflar bir mankenlik ajansı kurarız:34: gorumceler işte tutamiyolar cenelerini
Ilknur inşallah testinin sonucu olumlu çıkar canım çok merak ediyorum sonucu hemen bizede haber ver

Ay sen cok yasa mankenlik ajansı....Görümcelere ne kuralım kız?Esim konuşmuş bizimki nisan,mayıs gibi gelcek.

Aslında yazmaya yüzüm yok. Çünkü dünden beri yediklerimi ben bile sayamadım ı yüzden ne kadar yediğimi bile hatırlamıyorum regl dönemi ben mafediyor.. Yarın hastanede olacağım endokrin randevusu aldım bakalım. Giremeyebilirim gündüzden akşama uğrarım ana mutlaka . Öpüldünüz fıstıklar...

Bende öyle oluyorum,kızlar sizde var mı?
Haftaya düzene girersin artık.
Bugun 15:00 1 yumurta,peynir omlet,4 dilim ekmek,ara 1 türk kahvesi,3 litre su.2 kare cikolata.3 tk sütlac.

Kizlar. Cok yoruldum 1saat once geldim yeni yemek yedik
SABAH.1.5dlm ekmek,1tk tereyagi,2zeytin,1kk peynir,1ck pekmez,1bardak sekerli cay
OGLE.yarim simit
ARA.1bardak baharatli misir
AKSAM.1dlm ekmek,1dolma,8kasik salcali yogurtlu kabak,2kasik kiyma,yesillik
3saat yavas yurume,su 1.5lt gezmek guzel ama. Simdi basim agriyo

saolun kızlar bende emeklerim karşılığını görünce çok seviniyorum şükürler olsun :21:
gülcancım maşallah süpersin -900 harika ,birde diyet psikolojisine girmeden yiyeyiye vermek daha bi harika
güzelim kolay değil sabretmek seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcımız olsun canım

Evet canim cok mutluyum 5lerede az kaldi simdi bile harika oldu vucudum bugun alisveris yaptim superim,,ay canim nobet gecirmis kp gecmis olsun

kızlar sormayın başımıza geleni kahvaltıda kayınpeder birden kasıldı dilini yutuyoda aklı başından gitti ödüm koptu yaaa beyninde ödem varmış ara ara böyle oluyomuş ama bana hiç denk gelmemişti aklım çıktı korkudan 80 yaşında Allah geçinden versin öldü zannettim yaa

Bende öyle oluyorum,kızlar sizde var mı?
Haftaya düzene girersin artık.
Bugun 15:00 1 yumurta,peynir omlet,4 dilim ekmek,ara 1 türk kahvesi,3 litre su.2 kare cikolata.3 tk sütlac.

Bende bende ayn.i oluyorum kizlar icime tatli canavari kurt dusuyo sanki

Nefsine sahip cıkmanın ödülü - yönde kg vermen tatlım.Ye 1 taneden bişey olmaz,o senin hakkın zaten.Cok gec saatte yeme.
İlknur canım öyle diyorsunda buraya yazamadıgım o kadar cok sey var ki.Yaptıgım ettigimi söylemiyorum bazen isteyerek ,bazen zorunlu yapıyorum.Ama cicek bu ya "siz yapın diye sulamadım" diyor.Eşimin artık agzından bu kadın ölmeden bize rahat yok dedigini duydum.Mecburen ordayız hafta sonları bitmeyen bir tadilatları var.Bu sene var seneye yine yaptırır.Eşim yapıyor.Offff.Hic derdi bitmiyor.Bıktım.Mecburen anne diye yapıyor ama suyu cıktı artık.Eşim bu son sabret biraz daha diyor....Sabır sabır sabır.Sunuda söyliyeyim ben yarın.öbürgün evladıma böyle bişey yaparsam o da ölsün desin.Eşim suratına söylüyor.Kv diyor ki siz ölürsünüz ben yasarım!!!

doğrudur canım yaşayan bilir sonuçta allah size sabır versin..:29:

Kizlar. Cok yoruldum 1saat once geldim yeni yemek yedik
SABAH.1.5dlm ekmek,1tk tereyagi,2zeytin,1kk peynir,1ck pekmez,1bardak sekerli cay
OGLE.yarim simit
3saat yavas yurume,su 1.5lt gezmek guzel ama. Simdi basim agriyo

ağrı kesici atsaydın bitane canım geçmiş olsun

hayırlı akşamlar kızlar

menüm

sabah geç oldu
1 bucuk ekmek kepekli tost makinasında kızarmış
zeytin
beyaz peynir
salam
bıraz margarın
10 tane belkide daha az patates kızartması

ara
bir kahve
1 tane bisküvi

akşam
tavuk mantar sote
1 kaşık pilav
ayran

ara
salatalık

3 litre su 2 yeşilçay 3 kayısı

hayırlı akşamlar kızlar

menüm

sabah geç oldu
1 bucuk ekmek kepekli tost makinasında kızarmış
zeytin
beyaz peynir
salam
bıraz margarın
10 tane belkide daha az patates kızartması

ara
bir kahve
1 tane bisküvi

akşam
tavuk mantar sote
1 kaşık pilav
ayran

ara
salatalık

3 litre su 2 yeşilçay 3 kayısı

Guzel menun canim,emzirdigm icin ilac kullanmiyorum parl zararsiz ama dayanana kadar icmem ,yorgunluktan olsa gerek

Günaydın fıstıklar hafta sonu biraz kaçırdık ama yılmak yok.simdi kaldığımız yerden devam edelim.yarin buyuk gün kızlar

Günaydın fıstıklar hafta sonu biraz kaçırdık ama yılmak yok.simdi kaldığımız yerden devam edelim.yarin buyuk gün kızlar

Günaydın kızlar...Evet bir salı daha geldi.Ben evime geldim.Bademcikler şiş,burnum akıyor cok fenayım.Cok üşüdüm hafta sonu.

Günaydın kızlar...Evet bir salı daha geldi.Ben evime geldim.Bademcikler şiş,burnum akıyor cok fenayım.Cok üşüdüm hafta sonu.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine benim tartı bu sabah artı gösterdi beni ama şişkinliğim var regl olucam ondan olabilir bide haftasonu kaçırdım dün yazmayı unuttum kahvaltida börek yedik bir porsiyondan az ceyrek simit .oglende bir pide yedim akşam bir elma ve 5-6findik yedim.aksam dengelemeye çalıştım ama annemle babam bizdeydi ya haftasonu onların gelmesine mutlu oldum dozu kaçırdım ya ben veremiyorum bu aralar fazla yesemde yemesemde gitmiyor hafta ici o kadar yürüdüm dikkat ettim yediklerime tartida oynama olmadı doğru düzgün sinir oluyo insan.sende durum nasıl

OTE=gulcan32;34375510]Kizlar. Cok yoruldum 1saat once geldim yeni yemek yedik
OGLE.yarim simit
3saat yavas yurume,su 1.5lt gezmek guzel ama. Simdi basim agriyo[/QUOTE]

Geçmiş olsun canım fıstık nasıl oldu oh ne güzel menunde gayet iyiymiş

Hadi bakalım kimler vermiş,kimler almış?????

evet kızlar bakalım yarın neler olacak çok merak ediyorum :27:

güzelimm canım çok geçmiş olsun grip için ilaç felan yokmu canım alsaydın bitane yatıp bıraz dinlenirdin tabi çok yoruldun haftasonu birde sinirlendin ondan hasta oldun bak..dikkat et canım kendine..

Back
X