"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

amin inşallah.. bugün normalde adet günüm geçen ay 6 sıyd bu ayda 8i ama test almadım ki ben bilemiyorum yarında pazar neyse olmazsam pazartesi test alırım hayırlısı olur inşallah..:29:

Canım hayırlısı hakkında bende çok merak ettim şimdi ikinci olacak allahın izniyle....

pazartesiye kadar olmazsam sağlık merkezine kan vermeye giderim o zaman dah garanti dimi..

hayalimsi inşallah canım siz ne zamandır düşünüyorsunuz ikinci bebeği allah isteğen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah..

aktif olarak 2 aydır ama birden umutsuzluğa kapıldım..sanki bir daha anne olamayacakmışım gibi bir hisse kapıldım..hayırlısı olur inşallahh:)))

Kızlar herkese iyi akşamlar bugun biraz daha iyiydi benim kuzu allah şükürler olsun....
Hepinizin kadinlar günü kutlu olsun :))
Bugun sabah kahvaltıdan sonra anneme ortamda misafirliğe geçtik bugun yediklerim
Sabah
yumurtalı patates, 1kk peynir,2zeytin maydanoz salatalık domates 1 dilim ekmek şekersiz çay
misafirlikte öğlen
3 yk pilav 2 parça tavuk 2 yaprak sarma birpogaca bir lokma kurabiye çay türk kahvesi
akşam evde bir kase zeytinyağlı barbunya yarım kurabiye yedim şimdide
çok saçma oldu bugun suda az ictim çocuklar falan benim duzenimi çok bozdu kaç gundurde spor yapamıyorum ben ancak pazartesi den sonra toplayicam galiba kendimi

şcanım çok sevindim kuzunun bugün daha iyi oluğuna inşallah yarına dahada iyi olur... haftasonları genelde böyle kaçamaklı gidiyor ya bir yere gidiyorsun yada evde misafir oluyor dikkat edemiyor insan..

ilknur hayırlısı olur inşallah..bizde düşünüyoruz..ikinci bebeği..bakalım zayıf şöyle çıtır hamile oluruz inşallah:))
bugün biraz kaçırdım..öğlen sucuk ekmek yaptık sahilde..
aslında düşündüm de başka da bişey yememişim:)))
bu kaçamak sayılmaz dimi..gerçi kimse benim sorularıma yanıt vermiyo..arada sağolsun seçil ve ilknur cevaplıyo o kadar:(((

Allah isteyen herkese nasip etsin canım benim çocuk evin neşesi
Başka bişey yemediysen abarmamissin bence bide öğlen olmasi da kurtarmış olayi

aktif olarak 2 aydır ama birden umutsuzluğa kapıldım..sanki bir daha anne olamayacakmışım gibi bir hisse kapıldım..hayırlısı olur inşallahh:)))

canım öyle düşünme sonuçta hamile kaldın ve birtane yavrun var demekki hamile kalıyorsun değilmi allah dan ümit kesilmez canım hayırlı olan zamanda gelir inşallah bebeğin.. adet tarihine varmı senin yoksa yaklaştımı allah herkesin gönlünden geçeni ona nasip etsin içleri sırada bize inşallah..

günaydın hanımlar

kahvaltımı yaptım şimdide yeşilçayımı içiyorum .kv yatıyor hergün görümcemler geliyor :50: dün akşam eşi ot getirmiş bizde ayıkladık yarısını onlara yarısını bize ayırdım .bize verme nasıl olsa hergün gelicez burda yeriz dedi .bende biz yarın evde yokuz pazara gidicez akşamada arkadaşlara oturmaya gidicez dedim tamam o zaman pazar günü geliriz diyo o günde başka bi arkadaşlara gidecektik dedim tamam dedi .ooof zaten kalabalagız bide onlar geliyor mutfaktan çıkamıyom yine tam o tomatik gelin modundayım sıkıldımm :50:

kahvaltım : 1 kk peynir ,5 zeytin ,domates maydanoz,1 elme ,2 dilim ekmek ,yeşilçay

Allah yardimcim olsun canım benim yaaa zor oluyo bazı insanlar gerçekten

Sağol canım ağrı kesici içtim ama bi işr yaramadı tansiyonum yüksekmiş . Akşam geçti şükür şimdide iyyim...

Ayşecim sanada geçmiş olsun bebişine benimkilerde yeni atlattı ateşler içindelerdim geçen hafta sonu çok zor tatlım allah yardımcın olsun

Sağol canım ya çok zor oluyor onlar hasta olunca sanada çok geçmiş olsun

Sabrımı sınıyor!!!Hic istegi bitmiyor.Oglu laf söylüyor gülüyor kadın...Neyse kızlar ben sinirimden cok yedim halada yiyorum.
Ögleden sonra 1 parca but tavuk,2 büyük dilim köy ekmegi,sanayag salca peynir,2 avuc leblebi(sinir oldukca laf söylememek için agzıma attım),6 tk dondurma,3 catal ıspanak yemegi.....
:(((( koskoca bir hafta bosa gitti.

Canım sıkma kendini stres yapma gerçekten içine girdigin kotunu düşün sende gül geç değmez gerçekten

Selam kızlar bugün salonumun perdeleri geldi bi de giyinme odamiz monte edildi.temizlenmesi yerlestirilmesi derken çok yoruldum. Akşam yemeği vaktinde o kadar acıktım ki anlatamam. Yemeekte 4 cqtal makarna yarım kase çorba yedim kendimi tuttum resmen bi sütlü Nescafe içtim kendime geldim 3 tane de jelibon yedim.fazla mı oldu bilmiyorum ama çok acikmistim yoruldum sanirim ondan:26:
Gulcan azmine hayranım evde de olsa insan yürüyüş yapabiliyo bence bu azmin ta kendisi:46:
Ayse cok geçmiş olsun umarım bebisin en kısa zamanda iyileşir Allah yardımcın olsun.
Hayalimsi seni de kocaman alkisliyorum:46: eskiye göre daha bi azimlisin saliya güzel sonuçlar alacaksın gibi geliyo bana
Neslihan iyot kokusuna bayılırım temiz havada yürümek ayrı bi keyifli
Kızlar bana corba tarifi verir misiniz mesela yoğurt çorbası olabilir ama az olsun ben corbayi gnelde çok yapıyorum ama hiç yoğurt çorbası yapmadım:26: yada başka bi corbada olabilir

Sagol canım bugun biraz daha iyi çok şükür senin de yeni ev yeni eşyalar hayırlı oödün yorucufur ama çok zevklidir

canım öyle düşünme sonuçta hamile kaldın ve birtane yavrun var demekki hamile kalıyorsun değilmi allah dan ümit kesilmez canım hayırlı olan zamanda gelir inşallah bebeğin.. adet tarihine varmı senin yoksa yaklaştımı allah herkesin gönlünden geçeni ona nasip etsin içleri sırada bize inşallah..
yok canım reglime bir hafta var daha..ne bileyim işte içimden geçen sey olmayacağı..ama allahtan ümit kesilmez...inşallah senin iyi haberini alırız:))

pazartesiye kadar olmazsam sağlık merkezine kan vermeye giderim o zaman dah garanti dimi..

hayalimsi inşallah canım siz ne zamandır düşünüyorsunuz ikinci bebeği allah isteğen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah..

Amin canım.Evet kan testi daha güvenilir pazartesiye 3 gün gecmiş oluyor.İstersen az daha bekle.İlk bebekte hemen cıkmış mıydı?Kimine göre degişiyor ya.

Allah gönlündekinizi en kısa zamanda versin inşallah.Öyle düşünme olur bebek herhangi bir sorun yoksa.

Son düzenleme:
Canım sıkma kendini stres yapma gerçekten içine girdigin kotunu düşün sende gül geç değmez gerçekten
Sabır...sabır...sabır.Nisana kadar hedefe % 50 gelmeliyim.Sakin olmak için eşime bakıyorum.O olmasa oooo.........
Bugunu zencefil,ıhlamur,tarcın cayı ile kapattım.

Iyi akşamlar kızlar bugün çok kaçırdım çok oglen dışarıda kokorec yedim.akşam yemekte annemle babam bizdeydi bu gecede bizde kalacaklar.yemegi fazla kaçırdım yarım tabak kapuska bir kase yoğurt az salata bir köfte ve yememem gereken patates kizartmasi:18: çayın yaninda bikac fındık ve badem zaten şişkinlik vardı regl olucam diye şimdi iyice şişkinlik hissediyorum bugün abartılı geçti yani

Back
X