- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Vah bacim vah ayni yolun yolcusuyuz desene . 100 den 85 e nasil ve nekadar surede indin neler yaptin?Vallah bacım aynı dert bizdede var, 75 kiloyla evlendim evliliğimin ilk 6 ayı nasıl yaptıysam bilmiorum 100 kiloya cıktım!!! Şu an 85 e indim ama napıp ettiysem geri 75 e inemedim162 benim boyumda sizin gibi, bazen kilom yüzümden ağlıyorum zirlıyorum ama sonrada diyorum tek derdimiz bu olsun... Yapacak bişey yok morali yüksek tutmak gerek ne olursa olsun yoksa kendini bi negatifliğe umitsizliğe kaptırırsan aha benim gibi 100 kiloya kadar hemen cıkarsın... Fazla dert etme kafaya takmadan naturelmiş gibi sadece yediğin posyonları azalt bi bakmışsın haftada 1kilo gitmiş farkına bile varmadan, hadi Allah yardımcımız olsun :)
Canim benim 105 i gordugum zamanlar bile oldu 91 e kadar neredeyse hic diyet yapmadan adimlarimi sayarak yurufum o donem aktif bi hayatim vardi gunde 15000 adim yaptigim zamanlarda olurduSlm herkese
Benim boyum 162
Kilom suan 84
92 kilodan dustum bu kiloya 3 ayda
Hatta 82 ye dusmustumde
Son 2 ay kilo vermem durdu ve 2 kilo ustune aldim
Neden bu kilolar gitmiyo onerisi olan varmi??? Yardimmmm
Yemyerek kilo verilmez verilse bile yağ değil kas ve su verilir bir zaman sonra da geri alınır. 6 öğün 3 ana 3 ara öğün yemelisiniz. Diyetisyene gittiğim zaman ben bukadar yemek yiyerek nasıl kilo vericem dedim daha Karnım acikmadan sofraya oturuyordum. Şu içmek kilo verir ama onun bile bir düzeni var. Şeker Kızartma hamur işi patates hazır gıdalar kesilmeli tam buğday ekmeği çavdar ekmeği muhakkak 3 ana öğünde 1 er dilim tuketilmeli. Ölçüm yapmanız gerek. Bazı eczanelerde ölçüm cihazı var. Maddi olarak diyetisyene zorluyor ise devlet hastanelerinde de var. Bir bakın vücut analizine.Yememek kolay olsa yemem. Nasil bi cevap ya bu
Kiloluyken ay çok kilo aldın diyip diyip sinirimi bozan lar şimdi ayyy çok zayifladin az kilo al diyince ağızlarina kurekle vurasım geliyor. Yahu doktora gidiyorum ben. Önemli olan yağ oranı gayet sağlıklı yım şuan. Ama yok daha dün yolun ortasında kadının biri cikom noldu sana çok zayiflamişsın az kilo al diyo. Herkes bana baktı öylemi yoldan geçen kadın geldi yanıma nasıl kilo verdin diye soruyor. Milleti memnun etmek zor aynaya bakınca memnunsan gerisi önemli değilİlk çocuğuna 75kiloyla hamile kaldim 95kiloyla dogurdum. Sonra 85kiloya düştüm. Bugün ektim ve aptal Arkadasi kiskancliktan benim kilomla dalga geçer gibi ima yaptilar ki boyun 178. Ben bu hirsla gergin deli gibi yürüdüm ve aksam 6dan sonra sadece su içtim ilk bir ay çok aci çektim çünkü yemeği seviyorum hele tatliyi. Ve 6ayda 68kilo oldum.bu seferde zayiflamami kiskanndilar. Bu bana sahada güç verdi.simdi ikinci çocuğumu dogurdum 83kiloyim gene ama bir sene oldu veremedim iki çocukla.ama şuan önce kafami bosaltip zayiflamayi gerçekten isteyip vercemi biliyorum tekrar. Sizde önce gerçekten isteğim. Ben hava soğuk sicak farketmedi hep yürüdüm günde 7yada 8km yuruyodum. Ve aksamlari yemeği kesin.bir ay sonra mide kuculuyo herhalde istemiceksin bile yemek yemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?