Kilolu ama zayıf

Sevmgss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
241
65
18
34
merhaba hanımlar ben kendimi berbat hissediyorum. kendime güvenen biriyim her zaman. çok güzel olmasamda çirkin sayılmam. boyum ve kilom normal fiziğim herkes tarafından beğenilir ama ben yüzümden kilo alamıyorum. bunu hep sorun yapmışımdır. çabaladm ama olmuyo yüzden kilo alamıyorum. bu konu beni içten içe üzüyorken sevgilim bugün şakayla karışık yüzden kilo alsan yanaklardan filan dedi. ben konuyu kapatmaya çalıştıkça ısrarla dile getirdi. biz hiç sorun yaşamadık bu güne kadar beni hep sevdiğine beğendiğinr inandım ama bugün bu konuda ısrarla şaka yapması beni çok üzdü. artık sevmiyor mu beğenmiyor mu diye düşünmeme yol açtı. hanımlar size çok saçma veya ergence gelebilir yazdıklarımı okuyunca inanın banada saçma geliyor ama üzülüyorum yinede. erkek arkadaşım üzüldüğümü fark etti niyetim seni üzmek değildi sadece şaka yaptm dedi ama o kadar insan bi şekilde gönül almaya çalışmaz mı. ben bu durumda ne yapmalıyım rahatsız olduğumu söylemeli miyim yoksa söylersem beni kendinr güvenmeyen biri olarak mı görür yardimci olur musunuz yetişkin ama hala ergence düşünen bu arkadaşınıza

Bundan rahatsız olmanın kendine guvenle alakası yok ki. Hatta bunu soylemen bence kendine güvendiğini gösterir..

Farkı
Allah başka dert vermesin canım
İnsanların yaşadıkları karşısında benimki dert değil farkındayım ama üzülüyorum yinede belki göremediğim bi nokta vardır diye yazdım. Yazınca birileriyle paylaşınca daha iyi hissettim kendimi. Hakkınızı helal vaktinizi aldıysam

Bu yapı meselesi.
Malesefki yemeyle alakası yok.
Boş verin takmayin.
Bunu kabullenirseniz sorun kalmayacak.

Tabiki helal fakat bazen bardagın dolu tarafından bakmak gerek yani hepmiz yapıyoruz ufak seylerı hepımız buyutuyoruz ama işte Allah başka dert vermesin :)

bu gibi sıkıntısı olan hanımlar yağ enjekte yaptırıyorlar yanaklara falan çok zor yanaktan kilo alamayan kişiler için tek çare estetik. kendini öyle kabullen ve hayata devam et, erkek arkadaşında tombul yanaklı ıstıyorsa az ötede oynasın gitsin tombulundan bulsun.

Benim de senin gibi yüzüm pek kilo almaz. Kilom boyumka orantılı olmasına rağmen beni zayıf sanırlar. Hatta şimdilerde hamilelikten dolayı on kilo aldım ana aşağı bakmazsan farketmezsin. Millet Ayy ne güzel kilo almamışsın diye imreniyor.

Bazen bu durum bizim için avantaja dönüşüyor. Olumlu yanlarını düşün taktıkça sinir olursun daha beter yüzün çöker.

Bence şaka degil söyledigi üzüldügünü görünce çevirmiş.Sende ona söyle kendine yeni bi beyin alsın.

Bence soylemelisin rahatsiz oldugunu. Bir daha boyle saka yapmaz zaten.

Sevgiliniz de bi tuhaf yani. Sanki kendi tercihinizmis gibi suradan kilo al falan. Eminim kendi Brad Pitt'dir...

Bende yuzumden hic kilo alamiyorum. Gercekten cok demoralize eden bir durum. O yuzden lutfen, Allah baska dert vermesin falan tarzinda yorumlar yapmayin bence.
Bir hikaye vardi, onu aklima getirdi sizin konunuz. Tam hatirlayamiyorum ama, şöyleydi sanirim;
Birbirini cok seven iki genc varmis. Yalniz yasadiklari yerler ayriymis ve aralarinda bir nehir varmis. Oylesine hircin dalgalari olan bir nehirmis ki, kimse gecemiyormus. Tabi hikayemize konu genc haric. Genc adam hergun o nehri yuzerek karsiya gecer, sevdigiyle vakit gecirip, sonra geri donermis. Birgun yine birliktelerken, genc adam, kadinin gozundeki et benini farketmis. ''Ne oldu sana ne zaman cikti bu diye sormus'' Kadin uzulerek, ''O hep vardi, sen gormemissin'' demis. Ayrilik vakti gelip cattiginda, kadin seslenmis:
''Artik gelme buraya, yoksa öleceksin'' demis.
Genc adam buna bir anlam verememis. Ertesi gun yine sevdigini gormek icin nehre girmis fakat bogularak ölmüş. Adami o hircin nehirde karsiya geciren guc, onun aşkıymış. Kadina duydugu ask bittigi icin, onun gözündeki et benini gormus.
( Lutfen yanlis anlamayin size atfen yazmadim, sadece aklima geldi, paylasmak istedim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…