İnsanların yaşadıkları karşısında benimki dert değil farkındayım ama üzülüyorum yinede belki göremediğim bi nokta vardır diye yazdım. Yazınca birileriyle paylaşınca daha iyi hissettim kendimi. Hakkınızı helal vaktinizi aldıysamAllah başka dert vermesin canım
Farkı
İnsanların yaşadıkları karşısında benimki dert değil farkındayım ama üzülüyorum yinede belki göremediğim bi nokta vardır diye yazdım. Yazınca birileriyle paylaşınca daha iyi hissettim kendimi. Hakkınızı helal vaktinizi aldıysam
Bence şaka degil söyledigi üzüldügünü görünce çevirmiş.Sende ona söyle kendine yeni bi beyin alsın.merhaba hanımlar ben kendimi berbat hissediyorum. kendime güvenen biriyim her zaman. çok güzel olmasamda çirkin sayılmam. boyum ve kilom normal fiziğim herkes tarafından beğenilir ama ben yüzümden kilo alamıyorum. bunu hep sorun yapmışımdır. çabaladm ama olmuyo yüzden kilo alamıyorum. bu konu beni içten içe üzüyorken sevgilim bugün şakayla karışık yüzden kilo alsan yanaklardan filan dedi. ben konuyu kapatmaya çalıştıkça ısrarla dile getirdi. biz hiç sorun yaşamadık bu güne kadar beni hep sevdiğine beğendiğinr inandım ama bugün bu konuda ısrarla şaka yapması beni çok üzdü. artık sevmiyor mu beğenmiyor mu diye düşünmeme yol açtı. hanımlar size çok saçma veya ergence gelebilir yazdıklarımı okuyunca inanın banada saçma geliyor ama üzülüyorum yinede. erkek arkadaşım üzüldüğümü fark etti niyetim seni üzmek değildi sadece şaka yaptm dedi ama o kadar insan bi şekilde gönül almaya çalışmaz mı. ben bu durumda ne yapmalıyım rahatsız olduğumu söylemeli miyim yoksa söyalsın.m beni kendinr güvenmeyen biri olarak mı görür yardimci olur musunuz yetişkin ama hala ergence düşünen bu arkadaşınıza
Bence çok tatlısındır. Bende öyleyimBen de yüzümden kilo veremiyorum, yanaklarım 5 er kilodan 10 kilo vardır herhalde.
Var mı önerisi olan
Bence çok tatlısındır. Bende öyleyim
Sür bi kırmızı ruj. Tatlı mısın bakİşte o sebeple görüntü hep tatlı, dişilik eğreti duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?