Kilolu ama zayıf

gereksiz olmuş..
kızın morali bozukken bu hikaye ne alaka şimdi..

Sacma

Sırf yüzümü gören obez sanar keşke yanaklarım olmasaaa ben de kafama takıyorum ergen gibi estetikle aldırmayı bile düşünüyorum

İstediğimiz yerden kilo alsak zaten 90-60-90 oluruz.
Boy ve kilon kaç?
Sen de sevgilinin mükemmel olmayan bir yeriyle ilgili yorum yap, örnek olarak biraz şınav çalış omuzlarını geliştir, göbeğini erit, boyunu uzun gösteren şeyler giy şöyle böyle. Bak bakalım Nasıl davranacak.

Sırf yüzümü gören obez sanar keşke yanaklarım olmasaaa ben de kafama takıyorum ergen gibi estetikle aldırmayı bile düşünüyorum

Benim de oyle ya. 41 kiloyum kocaman ablak bi suratim var. Fotolarimin tamaminda gidigim cikmis hic bakasim yok. Aynen de fotodan gorenler obez saniyor.

Benim de boyuma göre kilom fazla zarif ince birini görünce çok imreniyorum insanın derdi bitmez

Boyun kaslarına botox yaptırdım gevşerse yanak küçülürmüş güya ama pek işe yaramadı

Eğer sen rahatsızsan yüzünün zayıflığından, dolgu yaptırabilirsin.Elmacık kemiklere filan.Ama sen rahatsızsan yaptır başkası dedi diye değil tabiiki.

168 boy kilo 56 kilom ve boyum orantılı. Tmm yüzüm biraz zayıf ama aynaya bakınca rahatsız olmuyorum.dünya güzeli olduğumu idda etmiyorum ama yüzüne bakılmıycak biride değilim. Kendimle barışık biriyim de sevdiğim kişi böyle bişey söyleyince kötü oldum ve sorun yapmaya başladım

Şöyle bişeyde var kendisi çok takıntılıdır. Ben hep uzun boylu bir eş sevgili istedim benimle Aynı boyda olan birine aşık oldum. İnanın hiç sorun yapmadım. Biraz göbekli sabah akşam spor yapıp eritmeye çalışıyor tek kötü söz söylemedim ben seni böylede seviyorum dedim. Çevremde onu bana yakıştırmayn o kadar çok insan varki nasıl onunla çıkıyosn diyolar ama hiç biri umrumda değil ben onu seviyorum ve bu haliyle beğeniyorm. Ben ona böyle yaklaşıyoken onun yüzünden kilo al deyip şaka yapması gururumu incitti

Canim eger imkanin varsa yanaklara estetik yaptir dolguyla bu sorunu asarsin cok basarili bir dokyor arastir elmacik kemiklerinin tam ustune yapiyolar cok harika oluyit bence

yüzünden kilo vermek isteyeni gördüm de almak isteyeni,bunu kafaya takanı da ilk defa görüyorum.
çok çok takılıp psikolojinizi bozuyorsa dolgu yaptırın.

Yüzünüze ilgili takintinizi erkek arkadaşınıza bahsetmisseniz eğer, o da dikkat etmiştir. Ve size hakvermistir. Bu sendeki kusur değil-tıpkı burnu uzun olanların kusur olmadığı gibi.

kendini sev. Sevgi beğenmediği yerler dikkat çekmesin.

Yüzden kilo almak diye birşey mi var yahu?

Yediğim şuraya gitsin diye adres mi vereceğiz lokmalara?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…