- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
Bende yuzumden hic kilo alamiyorum. Gercekten cok demoralize eden bir durum. O yuzden lutfen, Allah baska dert vermesin falan tarzinda yorumlar yapmayin bence.
Bir hikaye vardi, onu aklima getirdi sizin konunuz. Tam hatirlayamiyorum ama, şöyleydi sanirim;
Birbirini cok seven iki genc varmis. Yalniz yasadiklari yerler ayriymis ve aralarinda bir nehir varmis. Oylesine hircin dalgalari olan bir nehirmis ki, kimse gecemiyormus. Tabi hikayemize konu genc haric. Genc adam hergun o nehri yuzerek karsiya gecer, sevdigiyle vakit gecirip, sonra geri donermis. Birgun yine birliktelerken, genc adam, kadinin gozundeki et benini farketmis. ''Ne oldu sana ne zaman cikti bu diye sormus'' Kadin uzulerek, ''O hep vardi, sen gormemissin'' demis. Ayrilik vakti gelip cattiginda, kadin seslenmis:
''Artik gelme buraya, yoksa öleceksin'' demis.
Genc adam buna bir anlam verememis. Ertesi gun yine sevdigini gormek icin nehre girmis fakat bogularak ölmüş. Adami o hircin nehirde karsiya geciren guc, onun aşkıymış. Kadina duydugu ask bittigi icin, onun gözündeki et benini gormus.
( Lutfen yanlis anlamayin size atfen yazmadim, sadece aklima geldi, paylasmak istedim)
Bende yuzumden hic kilo alamiyorum. Gercekten cok demoralize eden bir durum. O yuzden lutfen, Allah baska dert vermesin falan tarzinda yorumlar yapmayin bence.
Bir hikaye vardi, onu aklima getirdi sizin konunuz. Tam hatirlayamiyorum ama, şöyleydi sanirim;
Birbirini cok seven iki genc varmis. Yalniz yasadiklari yerler ayriymis ve aralarinda bir nehir varmis. Oylesine hircin dalgalari olan bir nehirmis ki, kimse gecemiyormus. Tabi hikayemize konu genc haric. Genc adam hergun o nehri yuzerek karsiya gecer, sevdigiyle vakit gecirip, sonra geri donermis. Birgun yine birliktelerken, genc adam, kadinin gozundeki et benini farketmis. ''Ne oldu sana ne zaman cikti bu diye sormus'' Kadin uzulerek, ''O hep vardi, sen gormemissin'' demis. Ayrilik vakti gelip cattiginda, kadin seslenmis:
''Artik gelme buraya, yoksa öleceksin'' demis.
Genc adam buna bir anlam verememis. Ertesi gun yine sevdigini gormek icin nehre girmis fakat bogularak ölmüş. Adami o hircin nehirde karsiya geciren guc, onun aşkıymış. Kadina duydugu ask bittigi icin, onun gözündeki et benini gormus.
( Lutfen yanlis anlamayin size atfen yazmadim, sadece aklima geldi, paylasmak istedim)
Yüzden kilo nasil alinacak..?
Yanaklara iskender mi yedireceksin.
Yapıyla alakalidir , olmuyorsa olmaz.
Sırf yüzümü gören obez sanar keşke yanaklarım olmasaaa ben de kafama takıyorum ergen gibi estetikle aldırmayı bile düşünüyorum
168 boy kilo 56 kilom ve boyum orantılı. Tmm yüzüm biraz zayıf ama aynaya bakınca rahatsız olmuyorum.dünya güzeli olduğumu idda etmiyorum ama yüzüne bakılmıycak biride değilim. Kendimle barışık biriyim de sevdiğim kişi böyle bişey söyleyince kötü oldum ve sorun yapmaya başladımİstediğimiz yerden kilo alsak zaten 90-60-90 oluruz.
Boy ve kilon kaç?
Sen de sevgilinin mükemmel olmayan bir yeriyle ilgili yorum yap, örnek olarak biraz şınav çalış omuzlarını geliştir, göbeğini erit, boyunu uzun gösteren şeyler giy şöyle böyle. Bak bakalım Nasıl davranacak.
O yanaklardan Biraz bana verseniz makbule geçerdi :)Sırf yüzümü gören obez sanar keşke yanaklarım olmasaaa ben de kafama takıyorum ergen gibi estetikle aldırmayı bile düşünüyorum
Yüzden kilo nasil alinacak..?
Yanaklara iskender mi yedireceksin.
Yapıyla alakalidir , olmuyorsa olmaz.
Aman efendim tesekkur ederimArya cok hoşsun yahu genelde güldürüyosun beni
Kafa babaa calışıyo
Şöyle bişeyde var kendisi çok takıntılıdır. Ben hep uzun boylu bir eş sevgili istedim benimle Aynı boyda olan birine aşık oldum. İnanın hiç sorun yapmadım. Biraz göbekli sabah akşam spor yapıp eritmeye çalışıyor tek kötü söz söylemedim ben seni böylede seviyorum dedim. Çevremde onu bana yakıştırmayn o kadar çok insan varki nasıl onunla çıkıyosn diyolar ama hiç biri umrumda değil ben onu seviyorum ve bu haliyle beğeniyorm. Ben ona böyle yaklaşıyoken onun yüzünden kilo al deyip şaka yapması gururumu incittiİstediğimiz yerden kilo alsak zaten 90-60-90 oluruz.
Boy ve kilon kaç?
Sen de sevgilinin mükemmel olmayan bir yeriyle ilgili yorum yap, örnek olarak biraz şınav çalış omuzlarını geliştir, göbeğini erit, boyunu uzun gösteren şeyler giy şöyle böyle. Bak bakalım Nasıl davranacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?